کد خبر: 990542
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۹
حواشی ناتمام انتخابات فدراسیون فوتبال
برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال و حواشی آن هر روز ابعاد جدیدی پیدا می‌کند و این‌بار علاوه بر بحث بازنشستگی مدعیان ریاست، موضوع حضور سرپرست فعلی در لیست هفت نفر از کاندیدا‌های ثبت‌نام شده نیز حاشیه‌ساز شده است.
شیوا نوروزی
سرویس ورزشی جوان آنلاین: در روز‌هایی که فدراسیون فوتبال ایران با سرپرست اداره می‌شود و کمتر از یک ماه دیگر باید مجمع انتخاباتی آن برگزار شود هنوز ابهامات زیادی وجود دارد که هیچ مرجع رسمی در خصوص آن‌ها اظهارنظر نمی‌کند. برخلاف سایر مجامع انتخاباتی، فدراسیون فوتبال تاکنون اسامی نفرات ثبت‌نام کرده برای احراز پست‌های مختلف مدیریتی در این تشکیلات پرحاشیه را رسماً اعلام نکرده است! اتفاقی عجیب که خود مسبب حرف‌وحدیث‌های زیاد شده و خواهد شد. روز گذشته خبرگزاری ایسنا مدعی شد که حبیب کاشانی، محمدرضا کلایی، عباس صوفی، حسین‌علی قریب، هدایت ممبینی، حیدر بهاروند، رضا جلالی، مهدی محمد نبی و امیرمسعود هراتیان ۹ نامزد پست ریاست فدراسیون هستند. در لیست منتشر شده اسامی نامزد‌های سایر پست‌ها نیز به چشم می‌خورد منتها عدم انتشار اسامی از سوی فدراسیون علامت سؤال بزرگ این انتخابات به شمار می‌رود. علاوه بر این باید دید از بین نفرات اعلام شده چند نفر موفق به گرفتن ۱۰ امضا از اعضای هیئت رئیسه شده‌اند! قانونی من‌درآوردی و شبهه‌انگیز گرفتن ۱۰ امضا در اساسنامه فدراسیون گنجانده شده و آقایان بر اجرای آن اصرار دارند.

بازنشسته‌ها و تلاش آن‌ها برای بقا در رأس امور فوتبال از جمله چالش‌های مهم ورزش کشور در یکی، دو سال اخیر بوده است. با اینکه در دوره مدیریت مهدی تاج چند نفر از بازنشسته‌ها به حکم قانون مجبور به ترک پست‌هایشان شدند، ولی همان‌ها دوباره می‌کوشند تا با دور زدن قانون برای خود پست و مقامی دست و پا کنند. نکته جالب این ماجرا اصرار‌های مداوم نامزد‌های بازنشسته بر قانونی خواندن تلاش‌هایشان است و اینکه ادامه این کشمکش‌ها می‌تواند فیفا را به شرایط فوتبال ایران حساس کند. اتفاقی که برخی‌ها برای رخ دادن آن تلاش می‌کنند و بدشان نمی‌آید که با مطرح شدن بحث تعلیق و حساسیت فیفا به هدف‌شان برسند. اما بر اساس قانون مجلس شورای اسلامی بازنشسته‌ها اجازه حضور در مسئولیت‌های دولتی را ندارند. توجیه آقایان برای قانون‌گریزی اساسنامه پر از ایراد فدراسیون است، اساسنامه‌ای که این فدراسیون را یک نهاد غیردولتی مستقل خوانده که ملزم به اجرای قانون بازنشسته‌ها نیست. این در حالی است که در این قانون، فدراسیون فوتبال به عنوان یک نهاد مستقل مردمی شناخته شده و طبعاً باید از قانون تبعیت کند. سایت ورزش سه مدعی شده با بالا گرفتن حضور بازنشسته‌ها در انتخابات سازمان بازرسی کل کشور هم به این قضیه حساس شده و در نامه‌ای به فدراسیون فوتبال حضور بازنشسته‌ها در سه پست ریاست، دبیرکلی و خزانه‌داری را ممنوع اعلام کرده است. با توجه به حضور چند نامزد بازنشسته در لیست اعلام شده احتمال رد صلاحیت آن‌ها وجود دارد.

علاوه بر این قضیه تلاش‌های پشت پرده و همچنین علاقه زیاد نامزد‌ها به حضور حیدر بهاروند در لیست‌های انتخاباتی‌شان را هم باید به حواشی فدراسیون اضافه کرد. از بین هشت نامزد ریاست (به غیر از حیدر بهاروند) هفت نامزد نام بهاروند را در بین گزینه‌های نایب‌رئیسی قرار داده‌اند!

سرپرست فدراسیون فوتبال برای آرام کردن اوضاع به این مسئله اینطور واکنش نشان داد: «قبل از هر چیز از محبت و ابراز لطف تمام دوستانی که به من لطف داشته‌اند کمال سپاس را دارم. امیدوارم انتخابات خوبی برگزار شود و در نهایت فوتبال کشور به مسیر خود ادامه دهد. با وجود این جهت استحضار افکار عمومی می‌گویم برای حضور در فهرست نایب‌رئیس دوم، من شخصاً برای دو نفر از کاندیدا‌ها فرم پر کرده‌ام و قرار گرفتن نامم در فهرست سایر کاندیدا‌ها صرفاً ابراز لطف دوستان بوده است.»

دست‌های پشت پرده پروژه دیگری را نیز مدنظر دارند که در صورت نرسیدن به اهداف‌شان آن را اجرایی خواهند کرد؛ تعویق انتخابات حربه جدیدی است که آقایان قصد دارند انتخابات ۲۵ اسفندماه را با بهانه‌های واهی به خرداد سال آینده منتقل کنند. دست‌آویز قرار دادن وضعیت تیم ملی و بازی با افکار عمومی در این روز‌ها به اوج خود رسیده و در این اوضاع مدیریتی انتظار می‌رود نهاد‌های مسئول ورزشی و غیرورزشی از کنار این مسائل به سادگی نگذرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار