کد خبر: 990736
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۰
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
سرويس سياسی جوان آنلاين: همان‌طور که موشک نقطه‌زن، جایی را هدف می‌گیرد که تهدید نظامی او را از بین می‌برد، رأی نقطه‌زن، نماینده‌ای را به مجلس می‌فرستد که می‌تواند تحریم دشمن را بی‌اثر کند.
به گزارش فارس سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مسجد امام صادق (ع) مشهد با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: همچنان که برای رضای خدا و انجام درست تکلیف باید دانست به «چه کسی» رأی داد و برای این کار، گروه‌هایی، چند ماه برای تهیه فهرست وقت می‌گذارند و اتفاقاً کار سخت و مهمی است، بحث مهم دیگری را باید در نظر داشت تا آن اقدام نخست به نتیجه برسد؛ اینکه به «چه چیزی رأی» دهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسائل غیرتخصصی را هم درباره انتخاب نماینده، حائز اهمیت دانست و با بیان اینکه شاخص‌های شِکلی هم برای تعیین «چه کسی» مهم است، گفت: نامزدی که فقط حوصله توئیت‌خواندن دارد، آیا اصلاً حوصله‌اش می‌کشد چهار بار لایحه چندین صفحه‌ای بودجه را بخواند؟

عضو شورای عالی امنیت ملی با یادآوری اینکه حضور مردم در تشییع پیکر حاج قاسم، خرج موشک انتقام بود، گفت: حضور هر یک نفر آن‌ها در راهپیمایی ۲۲بهمن هم یک موشک در قلب مستکبران بود. هر رأی مردم در انتخابات هم مثل یک موشک بر پایگاه دشمن است، اما مسئله این است که چه زمانی این رأی‌ها «نقطه‌زن» می‌شوند؟ رأی نقطه‌زن، نماینده‌ای را به مجلس می‌فرستد که می‌تواند تحریم دشمن را بی‌اثر کند، همان‌طور که موشک نقطه‌زن، جایی را هدف می‌گیرد که تهدید نظامی او را از بین می‌برد.
جلیلی با تأکید بر اینکه در گام دوم باید نقیصه عدم استفاده از فرصت‌ها را رفع کرد، افزود: برای مثال، سالانه نماینده‌ها برای ۴۰۰هزار میلیارد تومان و در چهار سال برای ۱۶۰۰هزار میلیارد تومان بودجه کشور تصمیم می‌گیرند. باید مطالبه کرد هر نماینده برای این حجم از منابع ملت چه برنامه‌ای دارد و چگونه می‌خواهد درباره آن تصمیم بگیرد.

وی ادامه داد: این بودجه تنها ۳۰درصد بودجه دولت است و ۷۰درصد آن مربوط به شرکت‌های دولتی است که اصلاً در مجلس بحث نمی‌شود. شرکت‌هایی که به گفته دیوان محاسبات ۱۹۷تای آن‌ها ۵۳هزار میلیارد تومان فقط زیان‌ده هستند، آقای نماینده برای آن‌ها چه برنامه‌ای دارید؟ برای اصلاح این وضع و برای نظارت بر آن‌ها چه کار می‌خواهید بکنید؟ چرا مجلس به ۷۰درصد از بودجه که در اختیار شرکت‌های دولتی ا‌ست وارد نمی‌شود؟ نمایندگانی که به مجلس می‌فرستیم باید اصلاح و نظارت بر آن‌ها را پیگیری کنند.
جلیلی موضوع عدالت را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه عدالت، موضوعی در کنار موضوعات دیگر نیست بلکه عدالت حاکم بر همه مسائل است، تصریح کرد: نامزد‌ها باید پاسخ دهند چه برنامه روشنی برای این مسائل مهم و این حجم از منابعی که یک ریال دو ریال هم نیستند، دارند و در هر کدام از این مسائل مهم چگونه می‌خواهند عدالت را حاکم کنند؟

وی ادامه داد: یارانه‌های پنهان که با حداقل برآورد حدود ۹۰۰هزار میلیارد تومان است، بحث یک ریال دو ریال نیست، فهرست‌های انتخاباتی برای آن چه برنامه‌ای دارند؟
جلیلی در پایان، گام نخست در وحدت را رسیدن به مسائل مشترک دانست و گفت: اقناع و اجماع بر راه‌حل‌ها گام دوم در این مسیر است و فهرست مشترک گامی بعد از این دو است. گام نخست در وحدت رسیدن به مسائل مشترک است. باید روی روشن کردن مسائل و تبیین راه‌حل‌ها برای رسیدن به یک فهم مشترک در مسئله و طرح مشترک در راه‌حل توان صرف کرد، در صورتی که الان می‌بینیم که یک نفر توئیت می‌زند و دیگری جواب می‌دهد؛ بحث‌هایی که فاقد ارزش است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار