کد خبر: 991234
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۴:۴۴
تمام آنچه در جشنواره جهادگران گذشت
سومین دوره جشنواره ملی جهادگران با حضور حداکثری گروه‌های جهادی و به همت معاونت سازندگی بسیج دانشجویی طی دو روز در هفته قبل برگزار شد.
دلارام عبدزاده
سرويس دانشگاه جوان آنلاين: جشنواره ملی جهادگران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین جشنواره‌های جهادی، عرصه بروز و ظهور توانمندی‌ها و دستاورد‌های خانواده بزرگ گروه‌های دانشجویی جهادی برای تجلی جایگاه و تداوم و توسعه آن محسوب می‌شود. این جشنواره در نظر دارد تا با بهره‌گیری از نظرات کارشناسان و فعالان حرکت‌های جهادی مرتبط با حوزه محرومیت‌زدایی هر ساله بتواند با رویکردی جدید و با نگاهی نو موضوعات مرتبط با حرکت‌های جهادی و مناطق محروم کشور را به اشتراک بگذارد.

حضور بیش از ۵۰۰ گروه جهادی
در این دوره از جشنواره بیش از ۱۸۰۰ اثر در حوزه‌های هنری و تخصصی به دبیر خانه جشنواره ارسال شد و پس از داوری‌های صورت گرفته ۶۰ برگزیده این دوره تقدیر شدند.

در اولین روز از برگزاری این جشنواره که بیش از ۵۰۰ گروه جهادی حضور داشتند کارگاه‌های آموزشی در حوزه‌های مختلف برگزار شد و در حاشیه این کارگاه‌ها داوری‌های نهایی انجام شد.
پس از برگزاری کارگاه‌های آموزشی مجمع عالی جهادگران نیز در حاشیه این جشنواره اعضای خود را شناخت و انتخابات مجمع عالی جهادگران نیز برگزار شد. این مجمع فعالیت‌های جهادی را به صورت استانی پیگیری می‌کند.

نوسازی ریل و مسیر جهادگران
در روز دوم گردهمایی هم سند تحول و نوسازی حرکت‌های جهادی رونمایی شد. این سند تحول، نظام‌نامه‌ای برای تشکیل شورا‌ها و مجامع جهت شبکه‌سازی بین گروه‌های جهادی و نهاد‌های متولی است. اقدامی که تیم بزرگی از دانشجویان جهادی انجام دادند و یک سال به طول انجامید.
سند نوسازی حرکت‌های جهادی که ریل و مسیر را برای جهادگران برای ۱۰ سال آینده مشخص کرده و نخبگان، بسیج سازندگی‌های کل کشور، دستگاه‌های متولی، گروه‌های جهادی در تدوین این سند فعال بودند. این سند در راستای گسترش گفتمان جهادی تدوین و به گروه‌های جهادگر دانشجویی ارائه شده است.

سند نو‌سازی در دو جنبه ساختاری و محتوایی تدوین شده است. در بخش ساختار، نهاد‌های حمایت‌کننده از جهادی مثل بسیج سازندگی و سایر ارگان‌ها، مأموریت پیدا کرده‌اند که در حوزه جهای فعالیت کنند.
طبق این سند حرکت‌های جهادی از پروژه‌محوری به سمت مسئله‌محوری حرکت می‌کنند؛ و این یعنی گروه جهادی از یک کار کوچک در روستا برای مردم و توسط خود مردم، به حل مسئله برای نظام اسلامی کمک بکند. برنامه اجرایی سند نوسازی از سال ۹۹ آغاز شده و در ۱۰ سال انجام می‌شود.
درنهایت هم در بخش‌های مختلف این جشنواره از دستاورد‌های منتخب گروه‌های جهادی تقدیر و قدردانی شد. دستاورد‌هایی همچون طرح ترویجی بهداشت دهان و دندان یا طرح تشکیل تعاونی فرش که نشانی از عملگرایی جهادگران جوان بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار