کد خبر: 995579
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۷
سازمان بهداشت جهانی روز گذشته هشدار داده بود اروپا که کانون کرونای جهان است نگذارد آتش این ویروس شعله‌ورتر شود. حالا، اما اوضاع اروپا و امریکا بدتر هم شده است.
سرویس جامعه جوان آنلاین: خالی شدن قفسه‌های فروشگاه‌ها و نایاب شدن ارزاق در هایپر‌های غربی بخش اجتماعی کرونا در غرب است که در کنار این موضوع نبود امکانات بهداشتی و تخت بیمارستانی هم قوز بالای قوز امریکا و کشور‌های اروپایی شده است. تعداد کشته‌های کرونا در اروپا که جمعیتش نصف چین هم نیست، به نصف کشته‌های کرونایی در چین رسیده و این یعنی اروپا که هنوز اول کار کرونا است، تلفات کرونایی بیشتری داده است. محدودیت‌ها هم در اروپا و امریکا بیشتر از پیش شده است.

آمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به سیر صعودی خود ادامه می‌دهد و بر اساس آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی بیش از ۱۴۴ هزار و ۳۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا در ۱۳۶ کشور جهان شناسایی شده است.

بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی، پس از چین، ایتالیا با هزار و ۴۴۱ کشته و بیش از ۱۷ هزار مبتلا در جایگاه دوم ابتلا به ویروس کرونا در جهان قرار گرفته است. ایتالیا فقط در یک روز جهش هولناک کرونایی ۳ هزار و ۵۰۰ نفری داشته است.

این نکته هم جالب توجه است که کل جمعیت اروپا ۵۵۰ میلیون است یعنی چیزی حدود دو پنجم چین؛ با این حال، اما تعداد کشته‌های اروپا تا روز گذشته هزار و۷۰۰ نفر بوده که یعنی نصف کشته‌های کرونایی کشور چین.

انتخابات در فرانسه کرونایی
اسپانیا با افزایش بسیار شدید تعداد مبتلایان و جان‌باختگان ویروس کرونا روبه‌رو است. ۴ هزار و ۲۳۱ مورد ابتلا به ویروس کرونا تاکنون در این کشور شناسایی شده و آمار فوتی‌ها ۱۲۱ نفر اعلام شده است. بر اساس جدول سازمان بهداشت جهانی، آلمان، ۳ هزار و ۷۵۸ مبتلا و هشت مورد فوتی و پس از آن، فرانسه ۳ هزار و ۶۶۱ مبتلا و ۷۹ جانباخته داشته است.

در فرانسه، علاوه بر اعلام تعطیلی تمامی مقاطع تحصیلی، از روز دو شنبه ۲۶ اسفند، در‌های موزه لوور، برج ایفل، کاخ ورسای و بسیاری دیگر از اماکن فرهنگی به روی بازدیدکنندگان بسته خواهد بود. با وجود افزایش شمار مبتلایان و جان‌باختگان ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در فرانسه، انتخابات شهرداری‌ها و انجمن‌های شهر در این کشورروز گذشته برگزار شد.

نخستین مرگ‌ها
نخستین مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در اکوادور هم، به ثبت رسیده است.

در نروژ نیز قرار است از امروز بنادر و فرودگاه‌ها بسته شود، هرچند ورود شهروندان این کشور و کالا‌های وارداتی ممنوع نیست. در روسیه هم قرار است مرز‌های این کشور با لهستان و نروژ به منظور پیشگیری از شیوع هر چه بیشتر کروناویروس بسته شود. این در حالی است که در دانمارک منابع بیمارستانی کپنهاگ هم از فوت اولین بیمار مبتلا به کروناویروس در یکی از مراکز درمانی این شهر خبر دادند.

مقامات جاکارتا پایتخت اندونزی نیز اعلام کردند: تمامی مدارس برای حداقل مدت دو هفته تعطیل می‌شوند و آموزش از راه دور جایگزین حضور فیزیکی دانش آموزان در مدارس خواهد شد. در امارات متحده عربی همچنین تمامی اماکن فرهنگی و گردشگری برای مدت حدود دو هفته تعطیل شده‌اند.

دشواری کرونا در امریکا
کرونا در ایالات متحده چند روزی است که آشوب به پا کرده است. به گزارش ای‌بی‌سی نیوز، تعداد کشته‌های کرونایی در امریکا تا روز گذشته به ۶۰ نفر رسیده است. اما کارشناسان این کشور نسبت به نحوه پاسخگویی و میزان آمادگی ایالات متحده امریکا نسبت به شیوع کروناویروس در این کشور از تأخیر در تست‌های کرونا گرفته تا کمبود منابع و کارکنان مراقبت‌های بهداشتی، ابراز نگرانی کرده‌اند.

«کارلوس دل ریو» استاد پزشکی در آتلانتای امریکا با بیان اینکه امریکا در برابر شیوع کرونا آمادگی لازم را ندارد، می‌گوید: مردم این کشور وحشت‌زده شده‌اند و با هجوم به فروشگاه‌ها، قفسه‌های آن‌ها را خالی کرده و کالا‌ها را در خانه‌های خود انبار کرده‌اند، اما هنوز هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید این اقدامات تا چه حد ضرورت داشته و در پایان شیوع، همه‌چیز تازه مشخص می‌شود.

وی همچنین اظهار داشته آمادگی در برابر چنین شیوعی کار بسیار دشواری است و هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید تا چه میزان آمادگی دارد، تا زمانی که با بحران مواجه شود، اما در مقطع فعلی به نظر می‌رسد امریکا هنوز آمادگی لازم را ندارد. بخشی از دلیل این عدم آمادگی، کمبود امکانات آزمایش پزشکی در سراسر ایالات متحده است. بدون آزمایش، اندازه‌گیری میزان گستردگی ویروس یا درک چگونگی واکنش مؤثر علیه آن غیرممکن است.

کارشناسان امریکایی: امریکا در مواجهه با کرونا عقب‌مانده است
اکثر کارشناسان بهداشت عمومی در ایالات متحده می‌گویند که تأخیر در آزمایش برای تشخیص کروناویروس بزرگ‌ترین مانع برای مقابله با شیوع آن است. به گفته یک استاد دانشگاه و پزشک متخصص بیماری‌های عفونی در این کشور، امریکا از نظر آزمایش برای تشخیص کروناویروس هنوز از بسیاری از کشور‌های درگیر این ویروس عقب‌تر است.

به گفته متخصصان این بدان دلیل است که مرکز کنترل و پیشگیری از امراض امریکا (CDC) به جای استفاده از کیت‌های توصیه شده سازمان جهانی بهداشت (WHO) تصمیم به ساخت کیت تست خود گرفت و این کار مدت زمان بیشتری از آنچه که پیش‌بینی شده بود، طول کشید. کریستوفر اینگراهام خبرنگار واشنگتن پست هم در همین زمینه نوشته است: بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، در حالی که برای هر هزار نفر در کره‌جنوبی ۳/ ۱۲، در آلمان ۸، در فرانسه شش، در چین ۳/ ۴ و در ایتالیا ۲/ ۳ تخت بیمارستانی وجود دارد، برای هر هزار امریکایی فقط ۸/ ۲ تخت در دسترس است.

پیشنهاد هنگفت ترامپ برای خرید واکسن
در همین رابطه و به گزارش دویچه وله، دونالد ترامپ تلاش می‌کند با صرف هزینه زیاد نتایج تحقیقات یک شرکت آلمانی در زمینه تولید واکسن کرونا را برای امریکا خریداری کند. رئیس‌جمهور امریکا مبلغ هنگفتی را به شرکت آلمانی CureVac پیشنهاد کرده است تا نتایج تحقیقات آن برای تولید واکسن کرونا را به صورت اختصاصی در اختیار امریکا قرار دهد، اما دولت آلمان شدیداً در حال تلاش برای نگه داشتن این شرکت در کشور و تولید واکسن در آلمان است. شرکت خصوصی CureVac و انستیتوی دولتی «پاول ارلیش» در حال حاضر با استفاده از بودجه عمومی آلمان در حال تحقیق و آزمایش بر روی واکسن ویروس کرونا هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار