کد خبر: 995594
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۱
کرونا به انگلیس رسیده است. جایی که وطن اهالی بی‌بی‌سی فارسی است، حالا بی‌بی‌سی فارسی که در هفته‌های گذشته، بحران را فقط خاص ایران می‌دانست، با یک تناقض آشکار روبه‌رو شد که کاربران فضای مجازی نتوانستند از این یکی برخلاف صد‌ها تناقض ملال‌آور دیگر به راحتی بگذرند. ۲۴ اسفند ۹۸ بی بی سی نوشت: «مبتلا شدن معاون وزیر بهداشت جمهوری اسلامی به ویروس کرونا طنز تلخی است که عمق فاجعه مدیریت کلان در جمهوری اسلامی را هویدا می‌کند؛ فردی که خود پزشک است و در جایگاهی قرار گرفته که باید کشوری را از ابتلا نجات دهد، نمی‌تواند از خودش مراقبت کند.»

این فقط یک نمونه از سرزنش‌های مقامات ایران در بی‌بی‌سی فارسی انگلیس است. حالا سخنان وزیر بهداشت انگلیس در ۲۵ اسفند ۹۸ در گفتگو با نشریه تایم را بخوانیم: «جزو اولین نفراتی بودم که در انگلیس، نتیجه تست کرونایش مثبت شده است و ویروس کرونا را به مادر ۸۴ ساله‌ام هم منتقل کرده‌ام.»

نادین دوریس، گرچه اطمینان داد که «به محض اطلاع از اینکه به ویروس کرونا مبتلا شده، همه توصیه‌های پزشکی را رعایت و خود را قرنطینه کرده است»، اما بنا بر گزارش رسانه‌های انگلیس، او طی هفته گذشته به مراکز دولتی و مجلس عوام رفت و آمد داشته، با صد‌ها نفر دیدار کرده و پیش از آنکه به ابتلای خود به ویروس کرونا پی ببرد نیز به همراه «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر محافظه‌کار این کشور، در یک مراسم استقبال حضور یافته است. آیا اهالی بی بی سی فارسی که در انگلیس اقامت دارند، نگران نیستند چطور کسی که در جایگاهی قرار گرفته که باید کشوری را از ابتلا نجات دهد، نمی‌تواند از خودش مراقبت کند؟! شاید ابتلای وزیر بهداشت انگلیس طنز تلخی نباشد که عمق فاجعه مدیریت کلان در انگلیس را هویدا کند، اما سکوت بی بی سی در این زمینه وقاحت تلخی است که عمق دشمنی بی بی سی فارسی با ایران را هویدا می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار