کد خبر: 998557
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۴:۴۰
حرکت‌های جهادی برای مهار کرونا ادامه دارد و به حول و قوه الهی، از اخبار همچنین حاکیست که روند نزولی شیوع این ویروس در کشور آغاز شده است. با این حال جهادگران عرصه درمان و حفاظت از سلامت شهروندان دست از کار نکشیده‌اند و با تمام قوا برنامه‌های مقابله با این ویروس را در دستور کار قرار داده و پیش می‌برند.
سرویس ایران جوان آنلاین: در همین راستا مسئول بسیج مهندسین صنعتی از فعالیت ۱۱۲ گروه مهندسین جهادی و تهیه و توزیع بیش از یک میلیون ماسک بهداشتی خبر داده و معاون بهداشت و درمان سپاه هم با اعلام بکار‌گیری ۵ هزار نیروی متخصص برای درمان بیماران کرونایی، گفته بیمارستان‌های سپاه در صورت مواجهه با موج دوم شیوع این ویروس آمادگی دارند.

ایران نشان داد مثل اتفاقات گذشته، اگر از هر طرف و به هر نحو ممکن تهدید شود، در کمترین زمان ممکن می‌تواند بهترین تصمیمات و عملکرد را داشته باشد. تجربه جنگ تحمیلی، تحریم‌ها و زلزله و سیل از ایرانیان، انسان‌هایی ساخته که زیر هر فشاری به راحتی کمر خم نمی‌کنند. حالا کرونا هم آزمون دیگری است که دیر یا زود به اتمام می‌رسد و این نتیجه کار است که برای همیشه ثبت شده و باقی می‌ماند. در کنار تمام گروه‌ها و سازمان‌ها و نهادها، فعالیت جهادگران بسیج مهندسین صنعت بسیار حائز اهمیت است. به‌خصوص وقتی مسئول این سازمان با بیان اینکه ۷۶۱ مهندس و متخصص در قالب ۱۱۲ گروه جهادی به صورت شبانه‌روزی در ایام تعطیل و غیر تعطیل به انجام اقدامات پیشگیرانه جهت مقابله با ویروس کرونا پرداختند، گفت: «این مجموعه جهت تولید اقلام بهداشتی، شوینده و ضدعفونی کننده با نیازسنجی ۱۸۹ واحد تولیدی، اخذ مجوز ۸۸ واحد و شناسایی ۱۷ طرح نوآورانه گامی اساسی در جهت مقابله با ویروس کرونا برداشته است.» به گفته دکتر علی‌اصغر شهبازی با فعالیت‌های انجام گرفته توسط مهندسین جهادی در کشور و استفاده از ظرفیت کارگاه‌های خانگی این مجموعه توانسته نسبت به تهیه و توزیع حدود یک میلیون ماسک سه لایه و ۵۰ هزار ماسک n۹۵ در سراسر کشور اقدام کند.» وی از توزیع ۴۶ هزار بسته اقلام بهداشتی و ۴ هزار و ۸۰۰ بسته اقلام خوراکی در بین خانوار‌های محروم و کم‌برخوردار استان‌ها توسط جهادگران این سازمان خبر داد و ادامه داد: «از دیگر اقدامات گروه‌های جهادی می‌توان به ضدعفونی کردن اماکن و معابر عمومی به تعداد ۷۸۰۰ نفر روزکار، پایش سلامت شاغلین در شهرک‌های صنعتی به تعداد ۸۲۰ نفر روزکار و حضور در مراکز درمانی و کمک به کادر پزشکی به تعداد یک‌هزار نفر روزکار اشاره کرد.»

سپاه آماده مقابله با موج دوم کرونا
روز گذشته معاون بهداشت و درمان سپاه نیز با اعلام اینکه سپاه در بخش نیروی انسانی بیش از ۵ هزار متخصص را برای درمان بیماران کرونایی بکار گرفته است به همین جهت دیگر نیازی به حضور نیروی انسانی متخصص در مراکز درمانی آن نیست، گفت: «بیماری اکنون در حال مدیریت شدن و روند ابتلای به این ویروس رو به کاهش است. البته این شرایط در صورتی ادامه خواهد داشت که همگان امور بهداشتی و خود مراقبتی را همچنان رعایت کنند.» سردار احمد عبداللهی ادامه داد: «بیمارستان‌های سپاه در روز‌های آغازین گسترش این ویروس بیش از یک‌هزار و ۷۰۰ تخت را در اختیار بیماران کرونایی قرار دادند. به‌عنوان مثال در بیمارستان بقیه‌الله (عج) ۵۵۰ تخت در اختیار این بیماران قرار داشت، اما با افزایش تعداد بیماران، این عدد به هزار تخت افزایش یافت و تعداد تخت‌های آی. سی. یو نیز در این بیمارستان در مرحله اول ۷۰ و در مرحله دوم یکصد تخت شد.» وی با تأکید بر اینکه بیش از ۱۴ هزار تخت نقاهتگاهی برای بیماران کرونایی در سطح کشور مهیا کردیم، افزود: «سپاه به هشت استان کشور و شهر‌هایی مانند قم، رشت، کاشان، گرگان، اردبیل، برازجان و... بیمارستان سیار اعزام کرده است. البته در برخی از این شهر‌ها میزان افراد مبتلا زیاد نبوده، ولی، چون درخواست کردند، بیمارستان سیار اعزام کردیم. بدین ترتیب ۸۸۰ تخت در قالب بیمارستان‌های صحرایی در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفت.» سردار عبداللهی به میزان آمادگی بیمارستان‌های سپاه در مواجهه با موج دوم شیوع کرونا نیز اشاره و بیان کرد: «طرح فاصله‌گذاری اجتماعی اقدام خوبی بود که باید زودتر اجرا می‌شد، اما با کاهش شدت این طرح و افزایش تردد‌ها در جامعه، قطع زنجیره تماس در حال کم‌رنگ شدن است؛ لذا این موضوع باعث می‌شود که تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا افزایش یابد. بر این اساس، بیمارستان‌های سپاه برای مواجهه با موج دوم شیوع ویروس کرونا تمهیدات لازم را در خصوص نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز، اتخاذ کردند.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار