کد خبر: 1003003
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۲:۴۵
درحالی که شهر تهران با ۱۳ میلیون جمعیت ثابت و شناور روی گسل‌های متعدد زلزله قراردارد و هر لحظه آبستن حوادث غیر‌مترقبه ا‌ست، فقط ۱۰ درصد شهروندان آن آموزش مقابله با زلزله را دیده‌اند. در کنار اینها، نبود استحکام سازه‌های شهری در کنار آماده نبودن شهروندان برای مقابله با زلزله احتمالی، میزان خسارت‌های جانی و مالی پایتخت را افزایش خواهد داد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: براساس آمار به دست آمده تنها ۱۰ درصد شهروندان آموزش‌های شهروندی مرتبط با مقابله با زلزله را دیده و ۹۰ درصد آموزش ندیده‌اند.

علی اعطا تصریح کرد: زلزله‌ای که در روز جمعه رخ داد، باعث شد تا بار دیگر کانون توجهات به سمت این پدیده نامبارک و ترسناک معطوف شود که البته بررسی این پدیده نیاز به یک کار کارشناسی دارد.

وی افزود: بخشی از ساختمان‌های شهر تهران به دلیل عدم نظارت کافی حین ساخت استحکام لازم را ندارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: در حوزه نوسازی بافت فرسوده و ایمنی ساختمان‌های ناایمن هم ما نتوانسته‌ایم آن حجم کار لازم را انجام بدهیم و عقب‌ماندگی‌هایی در این حوزه داریم.

وی گفت: در برخی از مناطق به دلیل تراکم بالای جمعیت هنوز نتوانسته‌ایم برای خروج امن شهروندان اقدام مثبتی انجام بدهیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران افزود: موضوع مقاوم‌سازی و جایگزینی ساختمان‌های دولتی موجود، ترویج مقاوم‌سازی ساختمان‌های خصوصی، بهبود کیفیت ساخت و ساز که نسبت به ایمن‌بودن ساختمان اطمینان بخش باشد و طرح‌های توسعه شهری مبتنی بر توجه به مقوله زلزله چهار موضوع اصلی در حوزه زلزله است.

وی افزود: موضوع زلزله تهران را نمی‌شود با مدیریت بحران معمولی مرتبط با یک شهر معمولی مدیریت کرد، بلکه برای مدیریت آن در پایتخت نیاز به یک کار بزرگ و ملی است.

علی اعطا گفت: وقتی می‌گوییم برای مدیریت بحران زلزله در شهر تهران برنامه ملی نیاز داریم، معنایش این نیست که مجری آن دولت باشد و طبیعتاً در تصویب و تدوین یک تقسیم کاری هم صورت می‌گیرد، برای مثال کدام وزارتخانه کدام مسئولیت را بر عهده دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار