کد خبر: 1003411
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
امام جمعه تبریز:
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز گفت: همدلی و نوع دوستی مردم با بصیرت ایران اسلامی در هیچ جای جهان همتا و مانندی ندارد.

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی آل هاشم  در آغاز مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه دانشگاهیان تبریز، افزود: در حالی که بیشتر دولت‌های جهان از بابت حل بحران کرونا و مقابله با عوارض آن ناتوان هستند، در کشور ما با توصیه های رهبر انقلاب، مردم در این بحران حامی همدیگر و دولت خود شده اند. 

وی روحیه همدلی مردم در دستگیری از نیازمندان در کشور را بی نظیر خواند و اظهار داشت: در این میان اقشار مختلف پای کار آمده اند که حرکت دانشگاهیان در امر کمک به نیازمندان بسیار ارزشمند و شایسته قدردانی است.

حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به نام و آوازه پرافتخار دانشگاه تبریز در تاریخ معاصر ایران، از تلاش‌های شبانه روزی و افتخار آمیز جامعه پزشکی و کادر درمان آذربایجان شرقی در امر مقابله با کرونا قدردانی کرد: 

وی با قدردانی از خیرین و افراد نیکوکار استان در کمک به نیازمندان طی هفته های اخیر، ادامه داد: در این عرصه حتی افرادی هم که امکانات مالی خوبی ندارند، سعی می‌کنند هر چقدر هم که شده، یک بسته معیشتی به نیازمندان کمک کنند.

حجت الاسلام آل هاشم، دستاورد بزرگ و ماندگار رزمایش مواسات را ریشه کن شدن فقر در جامعه دانست و گفت: یکی دیگر از برکات این رزمایش برکت یافتن مال و زیاد شدن روزی است که در این خصوص آیات، روایت و احادیث متقنی وجود دارد.

وی صبر در برابر مصایب و مشکلات را ویژگی ارزشمند انسان های مومن دانست و افزود: سخاوت، بخشش، انفاق و احسان از هر چیزی زیباتر است و کسانی که از نظر مال غنی هستند نسبت به بقیه ارجحیت دارند تا در راه خدا انفاق کنند.

رئیس دانشگاه تبریز نیز با ارایه گزارشی از رزمایش کمک مومنانه در دانشگاه تبریز، گفت: در راستای لبیک به فرمان مقام رهبری مبنی بر انجام رزمایش کمک‌های مومنانه برای کمک به اقشار آسیب دیده از ویروس کرونا و در پی تعطیلی بعضی از کسب و کارها، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز در قالب حرکت‌های متعدد توصیه رهبری را لبیک گفته و تا به امروز به همت بسیج کارکنان دانشگاه تعداد ۳۰۰ بسته غذایی و معیشتی به ارزش یک میلیارد ریال در محلات فقیر نشین تبریز توزیع شده است.

رضا مجیدی گفت: تهیه و توزیع حدود ۸ هزار ماسک، گندزدایی محلات تبریز در ۵ مرحله و توزیع ۵۰۰ کیلو برنج بین نیازمندان نیز از فعالیت های بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز است.

به گفته وی اداره امور دانشجویان نیز تهیه و توزیع ۴۰۰ بسته غذایی شامل گوشت قرمز، ماهی و گوشت مرغ به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال را بین نیازمندان توزیع کرده است.

مجیدی حمایت مالی  از تعدادی از دانشجویان در همه مقاطع تحصیلی را از دیگر فعالیت‌های اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز برشمرد و افزود: تعداد ۱۷۵ نفر از کودکان نیازمند یکی از شهرستان‌های استان تحت پوشش و حمایت برخی از اساتید دانشگاه تبریز هستند و به صورت مستمر مبلغی از حقوق ماهیانه صرف حمایت مالی از این کودکان می شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر