کد خبر: 1003522
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۲:۴۵
تبانی شرکت‌های بسته‌بندی حبوبات با واردکنندگان
مدت هاست که قیمت انواع حبوبات بسته بندی افزایش بی‌سابقه‌ای در بازار داشته است. به گفته فعالان بازار در سال جاری نوعی تبانی میان شرکت‌های بسته بند‌ی حبوبات با وارد کنندگان صورت گرفته است و از آنجایی که مردم به دلیل مسائل بهداشتی از اقلام بسته‌بندی استقبال بیشتری می‌کنند، از این رو در اقدامی هماهنگ قیمت هر کیلوگرم از انواع حبوبات ۴۰‌هزار تومان را نیز رد کرده است. دراین میان همچنان سازمان تعزیرات و حمایت در مقابل این گرانفروشی آشکار سکوت کرده‌است.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: با افزایش تقاضا برای انواع حبوبات به منظور بالا بردن سیستم دفاعی بدن، در سال جاری قیمت لوبیا، عدس و لپه در مقایسه با سال قبل افزایش بی‌سابقه‌ای را در بازار تجربه کرده‌است و شرکت‌های بسته‌بندی حبوبات نرخ‌های بالایی برای این محصولات در نظر گرفته‌اند که حتی دو‌برابر قیمت سال قبل است. این درحالی است که همین حبوبات به صورت کیلویی و فله‌ای ارزان‌تر از نوع بسته بندی آن است. بر اساس گزارش میدانی تسنیم، نرخ هر بسته ۹۰۰‌گرمی یک برند پرفروش ۳۹‌هزار و ۵۰۰‌تومان، برند‌های دیگر همین محصول به قیمت‌های مختلفی مانند ۴۱‌هزار تومان، ۳۶‌هزار و ۹۰۰‌تومان، ۲۹‌هزار و ۹۰۰‌تومان، ۳۸‌هزار و ۵۰۰‌تومان، ۳۹‌هزار و ۹۰۰‌تومان و ۳۶‌هزار تومان به فروش می‌رسد.

هر بسته ۹۰۰‌گرمی عدس ریز ۲۶‌هزار و ۷۰۰‌تومان قیمت‌گذاری شده است و عدس درشت ۳۱‌هزار تومان تا ۳۵‌هزار تومان به فروش می‌رسد.

هر بسته لوبیا چیتی ۹۰۰‌گرمی، ۴۰‌هزار تومان به فروش می‌رسد، در حالی که انواع لوبیا چیتی تا قبل از اسفند‌سال گذشته هر بسته ۹۰۰‌گرمی از این محصول در محدوده قیمتی ۱۹ تا ۲۲ هزار تومان و به صورت فله‌ای هر کیلوگرم آن به قیمت ۱۷ هزار تومان به فروش می‌رسید.

نخود، اما قیمت مناسب‌تری دارد به طوری که هر بسته ۹۰۰ گرمی از این محصول به قیمت‌های ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان و ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان و ۲۲ هزار تومان به فروش می‌رسد. بنابراین گزارش کسری بازار مصرف حبوبات از خارج کشور وارد می‌شود و در سال گذشته اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی وارداتی حبوبات برداشته و به ارز نیمایی تبدیل شد، اما با محاسبه حبوبات حتی با ارز نیمایی نیز چندین برابر قیمت واقعی آن است. فعالان بازار معتقدند که وارد‌کنندگان در سایه عدم بازرسی دستگاه‌های مسئول، اقلام وارداتی خود را با چندین برابر سود به فروش می‌رسانند.

پیش از این، وزارت جهاد کشاورزی خبر از هدفگذاری برای تولید ۷۶۴ هزار تن حبوبات تا پایان برنامه ششم توسعه در قالب طرح افزایش ضریب خوداتکایی و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خبر داده و میزان حبوبات مورد نیاز کشور را ۷۵۰ هزار تن اعلام کرده‌بود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
0
4
چرا مینویسید تبانی وقتی دستگاههای مبارزه با گرانفروشی و حمایت از مصرف کننده فاسد شود اینچنین خواهد شد که حبوبات ار مرغ گرانتر میشود؟؟؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار