کد خبر: 1004070
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان مطرح کرد؛
حجت الاسلام والمسلمین قطبی فلسفه اصل 44 و خصوصی سازی در کشور را اجرای اسپین-آف در صنایع بزرگ دانست و گفت: اسپین-آف که نوع دانش بنیان آن مهمترین نیاز کشور برای جهش تولید است، هنوز در کشور راه نیفتاده است.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ،به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی، +با بیان اینکه امروز سیستم های تولید در کشور ما وضعیت خوبی دارند، گفت: خط تولیدهای جدید و فوری ماسک و شوینده ها نمود این حقیقت هستند.

وی ادامه داد: تقویت سیستم های پشتیبان تولید می توانند به تولید جهش بدهند که شرکت های مادر تخصصی یکی از انواع سیستم های پشتیبان هستند که می تواند ضعف های شرکت های فعال در آن زمینه را جبران کند و لزوماً آن شرکت مادر تخصصی نباید تولید کننده باشد.

 

شرکت های مادر تخصصی؛ سیستم های پشتیبان برای جهش تولید

حجت الاسلام والمسلمین قطبی افزود: به عنوان مثال در اصفهان تعدادی کارگاه های کوچک تولید کفش چرم فعال هستند، اگر همین ها یک شرکت مادر تخصصی پشتیبان داشته باشند می توانند جهش در تولید داشته باشند و بازار خوبی به دست بیاورند.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار داشت: شرکت تن تاک یکی از شرکت های مادر تخصصی است که در سطح کشور تعداد زیادی کارگاه تولید کفش را فعال کرده است و مدل های مختلف کفش را سفارش می دهد و یک شبکه توزیع و بازاریابی گسترده و فعال دارد و هماهنگی بین کارگاه ها ایجاد می کند.

وی با اشاره به اینکه امروز اسرار تجاری سبب شکل گیری فروشگاه های زنجیره ای با تعداد بالای نمایندگی در کشور شده است، گفت: این فروشگاه ها در واقع یک طبقه در یک ساختمان با حدود 30 نفر کارمند در پشت سیستم های رایانه هستند که توانسته اند تعداد بالایی فروشگاه در کشور را هماهنگ کنند و تحت نام تجاری خود و بدون دردسرهای بنکداری و مغازه داری جنس را به این فروشگاه ها می رسانند.

 حجت الاسلام والمسلمین قطبی ابراز داشت: اوپک یک شرکت مادر تخصصی بین المللی بالای سر تولید کننده های نفت دنیا است و این در حالی است که هر کشوری خودش به صورت مستقل کار استخراج و صادرات نفت را انجام می دهد، اما اوپک سهمیه ها را کم و زیاد می کند و در قیمت نفت نقش دارد و به نوعی پشتیبان است.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به پیشرفت و جهش تولید در کشور چین، اظهار داشت: بسیاری از محصولات با وسعت تولید بسیار خوب در چین، در واقع کارخانه نیستند و به تولیدات خانگی وابسته هستند و تعداد زیادی کارگاه کوچک و خانگی قطعات و محصولات کوچک را تولید می کنند.

ارتقای سلامت و رفاه و فراغت نیروی انسانی؛ حلقه مفقوده جهش تولید در ایران

وی افزایش توان نیروی انسانی را روش دیگر برای جهش تولید دانست و تصریح کرد: این مورد تنها به ارتقای علمی و مهارتی ختم نمی شود و شامل تأمین سلامت و رفاه و فراغت هم می شود که در کشور ما متأسفانه فقط بخش سلامت را شامل می شود.

حجت الاسلام والمسلمین قطبی با بیان اینکه نوسازی و بهسازی شبکه توزیع سبب افزایش ظرفیت تولید می شود، اظهار داشت: اگر رییس کارگاه بداند که می تواند محصولات بیشتری را بفروشد، میزان تولید خود را تا حد امکان افزایش می دهد.

بسته بندی، دسته بندی، نشان گذاری و رتبه بندی؛ مقوله های مهم برای بهسازی شبکه توزیع و جهش تولید

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: دو مقوله بسته بندی و دسته بندی می توانند در بهسازی شبکه توزیع نقش بسیار مهمی داشته باشند، امروز دیجی کالا کار دسته بندی را برای مخاطب انجام داده است و مشتری به راحتی به دنبال محصولی می رود که آن را می خواهد، تمام مشخصات و انواع یک کالا برای خریدار معرفی می شود و می تواند کالا را انتخاب کند.

وی ادامه داد: نشان گذاری و رتبه بندی کالا یکی دیگر از موارد مهم در بهسازی شبکه توزیع محسوب می شود، امروز نرم افزارهایی وجود دارد که شما می توانید در منزل و روبوری تلویزیون خانگی خود بنشینید و انواع لباس را انتخاب کنید، نرم افزار آن را به شما می پوشاند و با بررسی مشخصات جسمی شما میزان مناسب بودن آن را برای شما معلوم می کند، اما در کشور ما هنوز تصور ما از ویترین، همان اجناس مغازه در پشت شیشه و اتاق پوشیدن لباس است.

تغییر نگاه تبلیغات کالا از روانشناسی رنگ ها و موسیقی به نوروساینس

حجت الاسلام والمسلمین قطبی با بیان اینکه امروز تبلیغات برای فروش کالا از روانشناسی رنگ ها و موسیقی به سمت نوروساینس رفته است، ابراز داشت: بالای سر خریدار در مغازه دستگاه هایی وجود دارد که فرکانس های مغز را کنترل می کند و با مداخله نوروساینس مغز را به سمت خرید فلان کالا تنظیم می کند و شما اصلاً متوجه نمی شوید که چگونه تصمیم به خرید آن کالا گرفتید.

تسهیل و تکامل قوانین تولید و ثبات اقتصادی سبب جهش تولید خواهد شد/ انواع نیازسازی مصرف کالا در جامعه

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اصلاح و تسهیل و تکامل قوانین را راهکار مهم دیگر برای جهش تولید دانست و بیان داشت: تغییر مرتب و عدم ثبات نرخ ها در تعرفه های واردات و گمرک و بیمه روابط میان کارگر و کارفرما و دولت و سخت گیری های بدون اساس و واردات بدون برنامه ریزی و بی رویه، ضررهای بسیاری بر سرمایه گذار و تولید کننده وارد می کند.

وی قطبی گفت: توسعه میدان های نیاز و نیازسازی در جهش تولید بسیار مهم است، مثلاً فرهنگ سازی برای مصرف یک سری از کالا ها توسط قشری که قبلاً از آن کالا ها استفاده نمی کرده اند، یک نمونه از نیازسازی است و توانسته اید جمعیت مخاطب خود را افزایش دهید.

حجت الاسلام والمسلمین قطبی افزود: افزودن شیوه های مصرف جدید هم میدان نیاز را توسعه می دهد، مثلاً قبلاً فقط مواد غذایی برای مصرف در خانه بودند، اما بعدها رستوران و فست فود و غذای بیرون بر و سایر موارد هم اضافه شدند، مثلاً فراغت برای کودکان قبلاً فقط شامل همراهی پدر در کار بود، اما الان سینما و پارک و پلی استیشن و سایر موارد هم اضافه شده است. ارئه تنوع در محصول و خدمات، نوع دیگری از توسعه نیاز است.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اسپین-آف و برون سپاری دانش بنیان را عنصر دیگر در افزایش تولید و مهمترین نیاز امروز تولید کشور برای رسیدن به جهش معرفی کرد و ابراز داشت: برون سپاری یعنی یک سری اقلام کاری را به بیرون از کارگاه و کارخانه می سپاریم که بسیاری از هزینه ها را پایین می آورد و این موضوع می تواند در حوزه دانش بنیان هم اتفاق بیفتد، یعنی شرکت های تخصصی دانش بنیان می توانند طرح های جدید و علمی به روز را برای شرکت شما ارائه دهند و شما دیگر نیازی به واحد تحقیق و توسعه و هیئت علمی و بسیاری از هزینه های ثابت دیگر ندارید.

وی با بیان اینکه اسپین-آف هنوز در کشور ما راه نیفتاده است، ادامه داد: خرده برندها در سازمان و کارخانه ها وجود دارند که قابلیت مستقل شدن دارند و به اصطلاح به آن ها شرکت های زایشی می گوییم که می توانند همان قوانین سابق زیرمجموعه خود را رعایت کنند و بخشی از سهام شرکت هم به همان مجموعه اصلی تعلق داشته باشد، اما سود حاصل به همان خرده برند می رسد.

فلسفه اصل 44 قانون اساسی و خصوصی سازی

حجت الاسلام والمسلمین قطبی فلسفه اصل 44 و خصوصی سازی در کشور را اجرای اسپین-آف در صنایع بزرگ را ضروری دانست و تصریح کرد: شرکت هایی مانند ایران خودرو باید به سمت اسپین-آف بروند و زایش داشته باشند و به 15 یا بیشتر شرکت مستقل تبدیل شوند و محصولات خود را تولید کنند و در نهایت همه آن محصولات به یک محصول مانند یک خودرو تبدیل شوند.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تأکید کرد: امروز کشور ما نیاز به اسپین-آف از نوع دانش بنیان دارد و مهمترین نیاز صنعت و عرصه تولید کشور برای پیشرفت و جهش همین مورد است.

دو رویکرد گردش سرمایه و گردش ثروت برای جهش تولید

وی با اشاره به دو رویکرد گردش سرمایه و گردش ثروت در دنیا، گفت: این دو با هم متفاوت و در مقابل یکدیگر هستند، گردش سرمایه به این معناست که مواد اولیه را می خریم آن را به کالا تبدیل می کنیم و آن را می فروشیم و این سرمایه در گردش است، اما آنچه در اسلام مورد قبول است، گردش ثروت است.

حجت الاسلام والمسلمین قطبی با بیان اینکه گردش ثروت، نقش بسیار مهمی در جهش تولید دارد، توضیح داد: حق بیمه ای که ماهیانه پرداخت می کنیم تا در بازنشستگی از آن بهره مند شویم، همان گردش ثروت طولی است، صدقه نوعی از گردش ثروت عرضی است و آنچه در دوران کرونا اتفاق افتاد و به یکباره برخی شرکت ها از عرش به فرش آمدند و برخی دیگر یکباره سر بلند کردند هم گردش ثروت ارتفاعی می نامیم.

تغییرات اقتصادی عصر پساکرونا در جهان

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به حتمی بودن تغییرات اقتصادی در جهان پساکرونا، اظهار داشت: منطقی شدن مهاجرت ها، تقویت دولت های محلی، تغییر و تکمیل لیست کالاهای استراتژیک در کشورها و بالتبع آن تغییر برخی قوانین در حمایت از تولید کالاهای مختلف، توسعه شدید اقتصاد دانش بنیان، ورود مستقیم هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء بر سپهر اقتصاد و گردش ثروت در ابعاد بسیار بزرگ، از جمله تغییرات مهم دنیای پساکرونا با دنیای امروز خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر