کد خبر: 1004453
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
داریوش ارجمند
داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت: من در زمان جنگ تحمیلی در فرانسه تحصیل می‌کردم، اما در همان سال‌های نخست به ایران بازگشتم و به جبهه رفتم.
سرويس فرهنگ و هنر جوان آنلاين: داریوش ارجمند بازیگر پیشکوست سینما، تلویزیون و تئاتر در برنامه تلویزیونی رادیو فتح ضمن تبریک روز آزادی خرمشهر گفت: آزادسازی خرمشهر از افتخارات بزرگ کشور ما محسوب می‌شود. من در زمان جنگ در فرانسه تحصیل می‌کردم، اما در همان سال‌های نخست جنگ به ایران بازگشتم و به جبهه رفتم.

او افزود: از من پرسیدند چرا می‌خوای به جبهه بروی و من در جواب گفتم وقتی امیریل بزرگ شود و از من بپرسد آن زمان چه می‌کردی باید بتوانم بگویم من هم مانند مردان جامعه به جبهه رفتم تا قدمی برداشته باشم. به جبهه رفتن ما در راستای شغل و هنرمان بود. مرتبه اول که به جبهه رفتم گروهی هنری با خود همراه بردم تا برای رزمندگان تئاتر اجرا کنیم.

بازیگر نقش مالک اشتر در سریال «امام علی» (ع) اظهار داشت: خاطرات بسیار زیبایی از آن دوران در ذهن دارم. ما تمام غرب را گشتیم و هرگوشه از آن خاک برای‌مان سرتاسر خاطره است. وقتی فاصله‌تان با مرگ کم می‌شود روحیات، عواطف و احساسات‌تان نیز شکلی دیگر به خود می‌گیرد و عوض می‌شود. یادم هست در یکی از سفر‌هایی که در منطقه غرب داشتیم در نزدیکی مرز مهران عراقی‌ها به سمتمان خمپاره شلیک می‌کردند. توجهم به سایه مینی‌بوس بود و میدیدم که خمپاره‌ها به سایه مینی‌بوس اصابت می‌کند. در چنین شرایطی انسان خود را به مرگ نزدیک حس می‌کند و روحیاتش متفاوت می‌شود. همه بچه‌هایی که به جبهه رفتند دیگر دوست نداشتند از آنجا برگردند چراکه زندگی دیگری در آنجا در جریان بود.

ارجمند آزادی خرمشهر را دروازه شروع فتوحات بزرگ در جنگ تحمیلی دانسته و گفت: بعد از آزادسازی خرمشهر بود که توانستیم کشور را از لوث وجود دشمن پاک کنیم.

ارجمند روز آزادسازی خرمشهر را یکی از به یادماندنی‌ترین روز‌های زندگی‌اش توصیف کرده و اظهار داشت: روز آزادسازی خرمشهر در بیرجند و مشغول ساخت یک فیلم درباره جنگ بودم. یادم هست که مشغول فیلمبرداری بودیم که خبر آزادسازی خرمشهر را از رادیو شنیدیم. ما بلافاصله با ماشین و دوربین به سمت مرکز شهر رفتیم و برای بخش خبری مشهد شروع به فیلمبرداری از شادی و جشن مردم کردیم. صدای آقای کریمی عزیز گوینده خبر آزادسازی خرمشهر هرگز از ذهن من بیرون نمی‌رود. در قرون اخیر با هرکشوری وارد جنگ شدیم بخشی از کشور را از دست دادیم، اما در جنگ تحمیلی این اتفاق نیفتاد و حتی یک وجب از خاک را از دست ندادیم.

ارجمند گفت: اجازه بدهید یادی از کنیم از حاج قاسم سلیمانی عزیز. در ویدئویی دیدم که ایشان درباره جنگ گفتند «جنگ، گنج بود». امام خمینی (ره) هم درباره جنگ گفته بودند «جنگ نعمت است». روشنفکران بدلی به این جمله می‌خندیدند، اما در مصیبت کرونا فهمیدیم جنگ چه نعمتی بوده و چه انسان‌هایی را ساخته است. وقتی می‌بینیم کادر درمان با چه اشتیاق و شجاعتی در خدمت هموطن خود هستند و حتی از نثار جان دریغ ندارند.

او افزود: ما امروز هم در صحنه‌ای دیگر در حال جنگ هستیم. اگر در زمان جنگ بخاطر تحریم‌ها حتی نمی‌توانستیم سیم خاردار بخریم و تسلیحات نظامی وارد کنیم و جوانان برای‌مان این تسلیحات را می‌ساختند امروز نیز در جبهه‌ای دیگر می‌بینیم همه دست‌به‌دست هم داده‌اند و ماسک، دستگاه تنفسی و دارو تولید می‌کنند. جوانان ما همواره تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کرده‌اند.

ارجمند اظهار داشت: من اعتقادی به فضای مزاجی (مجازی) ندارم (می‌خندد) هر زمان وارد فضای مجازی می‌شوم عناد با سرزمینی را مشاهده می‌کنم که می‌خواد روی پای خود بایستد. متاسفانه دشمنان اینکه ما مستقل باشیم را برنمیابند و از هر مسیری برای دشمنی و غرض‌ورزی بهره می‌برند.

او در ادامه گفت: همین کشور‌ها با تمام ادعای‌شان در زمینه علم و پیشرفت ماسک را از روی صورت پیران برمیارند. اما ما چه کردیم؟ ما از آموزه‌های دینی خود بهره برده و هیچ تفاوتی بین بیماران قائل نشدیم.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار