کد خبر: 1004844
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵

در دنیایی زندگی میکنیم که تکنولوژی و ارتباطات در آن در حال گسترش می باشد و همین موضوع باعث آن شده است که تخصصی شدن امورات انسانی نیز با سرعت بیشتری همراه شود وبتوان بهتر و با کیفیت تر به چنین مسائلی رسیدگی کرد.

وجود مشاور حقوقی چقدر در حل مشکلات موثر خواهد بود؟

وجود مشاور حقوقی چقدر در حل مشکلات موثر خواهد بود؟

برای مثال شاید در گذشته یک پزشک عمومی برای بررسی وضعیت جسمانی و سلامت کلی بیماران کافی بود اما امروزه هر قسمت از بدنمان که دچار مشکل شود به یک پزشک متخصص در این زمینه(متخصص قلب ، متخصص مغز و اعصاب و...) مراجعه می کنیم تا روند درمانمان با سرعت بیشتری انجام شود.

مسائل حقوقی و چالش های مربوط به قوانین جامعه نیز جزء آن دسته از موضوعاتی به حساب می آیند که نیاز به رسیدگی یک متخصص حرفه ای دارند.مسئله ای که مسلم است آن است که همه ی ما در هر جامعه ای که زندگی میکنیم باید بتوانیم قوانین و مسائل حقوقی مختص به آن جامعه را رعایت کنیم ،در صورت عدم رعایت و سرپیچی کردن ارانها ،مسئولیت های مدنی و کیفری بر عهده ی افراد خواهد بود و گاهی چنان خسارت هاییی به افراد وارد میشود که ممکن است جبران ناپذیر باشند و یا جبران آنها سخت باشد.

چرا به مشاور حقوقی نیاز داریم؟

طبق تحقیقات به عمل آمده در سال های اخیر میتوان صراحتا به این نکته اشاره کرد که بیشتر مشکلات ناشی از عدم رعایت قوانین مربوط به ناآگاهی و عدم اطلاع قبلی افراد میباشد و همین موضوع باعث میشود تا به خوبی اهمیت وجود متخصصان رشته حقوق در جامعه مشخص شود.

بهترین منابعی که میتوان برای افزایش آگاهی مردم معرفی کرد، مراجعه به یک مشاور و کارشناس حقوقی میباشد. شما در هر زمینه ای که با مشکل مواجه شوید ، میتوانید به مشاوره حقوقی مراجعه کنید و با کسب اطلاعات کامل به سراغ حل چالش های قانونی باشید تا از آسیب ها و خسارت های احتمالی نیز جلوگیری کنید.

وجود مشاور حقوقی چقدر در حل مشکلات موثر خواهد بود؟

 چرا به مشاور حقوقی نیاز داریم؟

مشاوره حضوری، انلاین یا تلفنی، کدام نتیجه بهتری دارند؟

مشاوره تلفنی و آنلاین در زمینه ی مسائل حقوقی چند سالی است که ظهور پیدا کرده است و به افراد این امکان را داده است تا سریعتر و راحتتر با یک متخصص حقوقی ارتباط برقرار کنند و سوالاتشان را بپرسند.

در گذشته افراد مجبور بودند تا برای یافتن پاسخ سوال های خود، از متخصص حقوقی مورد نظرشان بخواهند تا وقت قبلی برای آنان تعیین کند تا با تردد در سطح جامعه و صرف وقت و هزینه به دفتر حقوقی مراجعه کنند تا جلسه ی مشاوره حضوری داشته باشند و همین موضوع و سختی های جلسات حضوری باعث میشد تا بسیاری از افراد از پرسش سوال های خود پشیمان شوند و یا شرایط مزاجعه حضوری را نداشته باشند.

امروزه با پیشرفت ارتباطات و تکنولوژِ در جوامع انسانی ، این امکان برای همه افراد بوجود آمده است تا در هر زمان که میخواهند با مشاور حقوقی مورد نظرشان از طریق تماس تلفنی و یا اینترنت و شبکه های مجازی ارتباط برقرار کنند.مشاوره تلفنی و مجازی برای افرادی که نمیتوانند حضوری و رو در رو مشکلاتشان را بیان کنند، بسیار گزینه ی مناسبی میباشد و از طرفی بسیار راحت است و در هر زمان که افراد با مشکل حقوقی برخورد کنند میتوانند با یک متخصص حقوقی مشورت کنند تا قبل از هر اقدامی آگاهی های لازم را بدست آورند.

اما توجه داشته باشید که برخی از پرونده های بسیار حساس مانند پرونده های کیفری نیاز به بررسی و تحلیل دقیق پرونده و مراجعه حضوری دارند و این مسئله وابسته به تصمیم و نظر مشاور میباشد.از طرفی دیگر برخی از مراجعانی که ترجیح میدهند ارتباط حضوری داشته باشند تا مسائل را با جزییات بیشتری توضیح دهند.

وجود مشاور حقوقی چقدر در حل مشکلات موثر خواهد بود؟

 مشاوره حضوری، انلاین یا تلفنی، کدام نتیجه بهتری دارند؟

چگونه یک مشاور حقوقی انتخاب کنیم؟

بهتر است قبل از انتخاب یک مشاور یا وکیل حقوقی حتما شناختی نسبی در رابطه با سوابق کاری و تجربیات متخصص داشته باشید تا انتخابی هوشمندانه داشت باشید.در همگام جستجوی وکیل یا یک مشاور بهتر است به نکته ای دیگر نیز توجه کنید و ان مشخص کردن موضوع پرونده و یا مسئله ی حقوقی تان است، برای مثال اگر پرونده و مشکل شما مربوط به زمینه خانواده است بهتر است به دنبال یک متخصص حرفه ای در این زمینه باشید تا سریعتر به نتیجه ی مطلوب برسید.

در حالت کلی متخصص و کارشناس حقوقی می تواند شما را در تمامی زمینه های حقوقی همچون موارد زیر یاری کند:

امور مربوط به حقوق خصوصی : معاملات و خرید وفروشها ، طلاق ، ازدواج ، اجاره ، رهن ، کفالت و مضاربه ، ضمانت ، مهریه ، نفقه و…


امور کیفری: روابط نامشروع ، قتل ، لواط ، آدم ربایی و ضرب و جرح عمدی و غیرعمدی ، محاربه ، سرقت ، کلاهبرداری و…


امور اداری و کار : استخدامی های دستگاه های دولتی و موسسات عمومی ، امور مربوط به بیمه تامین اجتماعی ، تعهدات کارفرمایان در مقابل کارگران ، بازخرید و…


امور مربوط به مهاجرت و اعزام دانشجو : پیگیری صدور انواع گوناگون ویزاهای تحصیلی ، اقامت دائم و موقت ، امور مربوط به تابعیت ، اخذ اقامت و…


امور شکلی و مرتبط با آیین دادرسی : تنظیم دادخواست حقوقی ، شکایت کیفری و اظهارنامه ،چگونگی اعتراض به احکام و قرارهای دادگاه ‌ها و پیگیری مراحل واخواهی، تجدید نظر و فرجام خواهی و....


امور تجارتی : حوزه هایی مربوط به اسناد تجارتی همچون ؛ چک ، سفته ، برات و همچنین موضوعات مربوط به ورشکستگی و…

امور بین المللی و فرامرزی : روابط دولت ‌ها و سازمان ‌های جهانی با یکدیگر، روابط خصوصی افراد از ملیت‌ های متفاوت با یکدیگر در قالب گرایش حقوقی حقوق بین‌الملل خصوصی و....

 مزایای داشتن یک مشاور حقوقی در تمامی مسائل حقوقی

مزایای داشتن یک مشاور حقوقی در تمامی مسائل حقوقی

1.شما میتوانید از تمامی حقوق فردی خود آگاهی پیدا کنید و مانع از پایمال شدن یا نادیده گرفته شدن آنها شوید..

2.مسائل پیچیده قانونی به زبان ساده  و راحتی برایتان آشکار خواهد شد و دیگر کمتر دچار سردرگمی و استرس و فشار های روحی خواهید شد.

3.در کمترین زمان ممکن و از راحتترین روش های قانونی بدون اتلاف وقت میتوانید براب احقاق حقوقتان اقدام کنید.

4.یک مشاور حقوقی میتواند به شما کمک کند تا در راه احقاق حقوقتان با سودجویان و کلاهبرداران مواجه نشوید و از اهداف آنان آگاه شوید.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار