کد خبر: 1004993
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
معاون استاندار آذربایجان‌شرقی:
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با تأکید بر لزوم استفاده از تجربیات گذشته در مدیریت حوادث، گفت: صیانت از جنگل‌ها فقط محدود به مهار آتش‌سوزی نیست، بلکه دستگاه‌ها در حوزه مأموریت خود باید برای پیشگیری از وقوع حوادث نیز اقدام کنند.

جواد رحمتی  در جلسه کمیته صیانت از جنگل‌ها و مراتع آذربایجان شرقی، با اشاره به احتمال وقوع آتش‌سوزی در مراتع استان با افزایش دمای هوا، گفت: هدف این کمیته، اتخاذ سازوکاری برای مدیریت حوادث احتمالی با هماهنگی و هم‌افزایی همه دستگاه‌های مسئول است.

وی با تأکید بر هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول برای مدیریت آتش‌سوزی احتمالی در مراتع و جنگل‌های استان، گفت: فرماندهی مدیریت بحران در شهرستان‌ها برعهده فرمانداران است و فرمانداران باید بین عناصر خدمات‌رسان هماهنگی لازم را ایجاد کنند.
 
وی با تأکید بر اینکه نیازمند تقسیم کار در این زمینه هستیم، افزود: در صورتی که هر دستگاه متناسب با مسئولیت‌های خود عمل کند به مرحله بحرانی نمی‌رسیم و می‌توانیم با امکانات داخل استان این حوادث را مدیریت کنیم.
 
رحمتی با تأکید بر فرماندهی واحد در مدیریت بحران‌ها، اظهار داشت: ستاد مدیریت بحران این اختیار را دارد که علاوه بر وظایف ذاتی، مأموریت‌هایی را به دستگاه‌ها واگذار کند و دستگاه‌ها نیز موظف به انجام این مأموریت‌ها هستند.
 
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر شناسایی مناطق آسیب‌پذیر و مستعد آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌های استان و استفاده از امکانات شهرستان‌های دیگر در این مناطق، استفاده از ظرفیت دهیاری‌ها، بسیج و نیروهای مردمی در مدیریت حوادث احتمالی، تمرکز امکانات در مناطق پرخطر برای سرعت عمل در مدیریت حوادث و تهیه بانک اطلاعاتی از امکانات و نیروهای موجود در هر منطقه تأکید کرد.
 
هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه از تصویب ۲۵ مصوبه درخصوص مهار آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌های استان در ستاد مدیریت بحران استان خبر داد و گفت: اعضای این ستاد با تعامل مناسب و هماهنگی کامل در کنار سازمان‌های حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی خواهند بود.
 
فرمانداران اهر، کلیبر، خداآفرین و هوراند نیز در سخنانی، ناهماهنگی میان دستگاه‌ها و نبود فرماندهی واحد در مدیریت بحران‌ها و کمبود امکانات، تجهیزات و نیروهای عملیاتی در دستگاه‌های شهرستانی را مهم‌ترین چالش مدیریت حوادث احتمالی در مراتع و جنگل‌ها برشمردند.
 
آنها همچنین تجهیز شهرداری‌ها و دهیاری‌های مناطق پرخطر به امکانات مناسب، جلب مشارکت مردم در پیشگیری و مدیریت حوادث احتمالی آتش‌سوزی در مراتع و ارائه آموزش‌های تخصصی به ساکنان این مناطق، استقرار پایگاه‌های امداد و نیروهای عملیاتی در مناطق مستعد آتش‌سوزی برای پیشگیری از گسترش آتش و سرعت عمل در مهار آن، سرعت عمل دستگاه‌های مسئول در مدیریت حوادث احتمالی و هماهنگی این دستگاه‌ها با فرمانداران را به عنوان پیشنهادهای اجرایی برای مدیریت حوادث احتمالی در مراتع و جنگل‌ها ارائه کردند.

آذربایجان شرقی تابستان سال گذشته شاهد آتش سوزی گسترده در جنگل های ارسباران بود که حدود ۶۰۰ هکتار از این پهنه جنگلی بی مانند را در خاکستر کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر