کد خبر: 1005742
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۶
روزنامه سازندگی، ارگان حزب کارگزاران سازندگی در یادداشت اول صفحه سیاسی خود باز هم به نقد رفتار اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس یازدهم در اسفند ۹۸ پرداخته است. در این یادداشت با عنوان «واقع بینی» و به قلم سید افضل موسوی، مدیرمسئول این روزنامه آمده که «آنچه در اسفند ۹۸ و ماه‌های پیش از آن در جریان اصلاح‌طلب درباره حضور و نحوه حضور در انتخابات مجلس یازدهم رخ داد، نشان از فاصله بخش زیادی از این جریان سیاسی با واقعیت داشت. گروهی که تصور می‌کردند با عدم حضور معجزه می‌شود و آن‌ها تأثیرگذاری یا شرایط متفاوتی را در مقابل خود می‌بینند. نتیجه این رفتار و این فقدان واقع بینی سیاسی در گروهی که بسیار هم مدعی سیاست ورزی هستند، ترکیب مجلس یازدهم است که از هم اکنون از بهار آن مشخص است که چه شرایطی را می‌توانند برای حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ فراهم کنند.» او سپس به بحث‌هایی که برخی اصلاح‌طلبان در مورد بازسازی اصلاحات می‌گویند اشاره کرده و تأکید می‌کند که «تصور من بر این است که واقع بینی بر هر گونه بازسازی در درون اصلاحات ارجح است.»

موسوی سپس تأکید می‌کند: «سلسله رفتار‌های اشتباه از درون جریان اصلاح‌طلبی، اشتباهات برخی طیف‌ها و مهم‌تر از آن برخی چهره‌ها که منجر به شمایل کلی تحریم انتخابات اسفند ۹۸ شد، نه تنها هیچ دستاوردی برای اصلاح‌طلبان نداشت، بلکه آنان را در شرایط سختی قرار داده است... تجربه اسفند ۹۸ باید همواره پیش چشم این طیف باشد که ژست سیاسی، سیاست‌ورزی تلقی نمی‌شود.»

در بخش دیگری از این یادداشت آمده که «عدم شرکت در انتخابات، چندپارگی در تصمیم‌گیری در این شرایط و بیان اینکه پاسخ رد صلاحیت باید عدم مشارکت سیاسی در ارائه لیست و معرفی کاندیدا باشد، رویکردی بود که به نام اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ ثبت شد. رویکردی که نه تنها هیچ فایده‌ای ندارد، بلکه خروجی آن تقلیل جدی تعداد اصلاح‌طلبان در مجلس یازدهم شد.»

و جمله پایانی یادداشت که «برخی طیف‌ها در جریان اصلاحات باید واقع بینی سیاسی را به عنوان یک اصل اساسی برای خود تعریف کنند.»
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
0
0
اولا که اصلا چنین جریانی " اصلاحات" هیچوقت در کشور ما وجود نداشته بلکه این فقط یک نام است بدون محتوا و برای فریب!
کلماتی مثل "واقع بینی" ، " کارگزاران سازندگی" و بسیاری از این دست هیچوقت نه گفتمان مردم بوده اند و نه پایه و اساس درستی را تعریف کرده اند.
گروه های سیاسی در کشور ما بیشتر تمایلاتشان قدرت طلبی بوده و بس و همین باعث شده در عرصه واقعی تقریبا هیچگاه موفقیت گروهی بدست نیاورده اند بجز در صحنه جنگ و جهاد که البته اینها اصلا صحنه سیاسی بازی نبود.هر زمان هم که جنگ و جهاد شد صحنه سیاسی بازی نتیجه فضاحت باری را بدنبال داشت
محمود صانعی پور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
0
0
کلاً موضع وفلسفه اصلاح طلبی بسیار خود وپسنده است ولی اگر این موضوع مغایر با فلسفه وجودی خودش داشته باشد ، سرنوشتی مثل وضع امروز دارد در این موارد مقالات زیای نوشته ومنتشر کردم ، خبره میان رشته ای ، محمود صانعی پور
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۱
0
0
اصلاح طلب و اصولگرا یعنی چه !؟...همه ملت ایران باید متحد و یکصدا برای ساختن حقیقی ایران با پرهیز از شعارزده شدگی ... خالصانه و فداکارانه تلاش کنند و دوران شکوه تمدنی را رقم زنند ...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار