علی رسولیان در نشست کارگروه ستاد تنظیم بازار خراسان رضوی افزود: خروج دام زنده را نمیتوان علت قطعی افزایش قیمت گوشت دانست، لذا با تبیین زنجیره تولید تا عرضه گوشت، همچنین میزان خروج دام از استان مشخص شده و کشتارگاهها نیز ساماندهی میشوند.
وی به مقایسه قیمت چندین قلم از گروههای کالایی مختلف خراسان رضوی در ۱۷ خرداد ماه با ۱۷ اردیبهشت ماه پرداخت و اظهارکرد: مقایسه سه قلم کالا در گروه لبنیات در بازه زمانی مزبور نشان میدهد پنیر ۷.۶ درصد افزایش قیمت داشته و شیر نایلونی و کره داخلی بدون تغییر قیمت بوده است.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: مقایسه هفت قلم کالا در گروه پروتئینی در بازه زمانی مزبور نشان میدهد که لاشه گوشت گوسفندی با ۱.۲ درصد کاهش قیمت مواجه و گوشت گوسفندی بدون تغییر قیمت بوده است.
رسولیان تصریح کرد: مقایسه پنج قلم کالا در گروه نهادههای دامی در بازه زمانی یادشده نشان میدهد که سه قلم با کاهش قیمت و کنجاله سویا با ۲۴.۷ درصد افزایش قیمت و گندم آزاد بدون تغییر قیمت بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: مقایسه ۱۹ قلم کالا در گروه مواد غذایی در بازه زمانی مزبور افزایش قیمت در هفت قلم کالا، کاهش قیمت در ۶ قلم کالا و عدم تغییر قیمت در ۶ قلم کالا را نشان میدهد.
رسولیان افزود: در بازه زمانی یاد شده، بیشترین افزایش قیمت در گروه مواد غذایی مربوط به برنج هندی با ۱۷.۴ درصد رشد، در گروه آهن آلات و مصالح ساختمانی برای نبشی هشت با ۱۵.۳ درصد تغییر، در گروه مواد پروتئینی مربوط به جوجه یک روزه با ۳۶.۷ درصد و در گروه لبنیات پنیر تترابک با ۷.۶ درصد است.
وی ادامه داد: هم اینک متوسط قیمت گوشت مرغ در خراسان رضوی ۱۱۵ هزار و ۵۰۰ ریال و میانگین کشوری آن ۱۲۴ هزار ریال، متوسط قیمت گوشت گوسفندی در استان ۹۵۰ هزار ریال و میانگین کشوری آن ۹۲۷ هزار و ۷۰۰ ریال، متوسط قیمت برنج پاکستانی در خراسان رضوی ۱۹۰ هزار ریال و میانگین کشوری آن ۱۹۱ هزار ریال است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ابراز کرد: قیمت تخم مرغ طی یک ماه اخیر در استان ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته و به هر کیلوگرم ۱۰۵ هزار ریال رسیده در حالی که میانگین قیمت آن در کشور ۹۸۴ هزار ریال است.