کد خبر: 1007892
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۴
پرونده ویژه جوان جهاد خدمت برای جهش تولید
بسیاری از کالا‌های وارداتی به کشور غیرضروری و بی‌کیفیت‌تر از مشابه داخلی است و اگر جلوی واردات بی‌رویه اینگونه کالا‌ها گرفته نشود، ضربه سنگینی به اقتصاد کشور وارد می‌شود.
محمدرضا هادیلو
سرویس ایران جوان آنلاین: وقتی از جهش تولید صحبت به میان می‌آید حتماً باید عزمی وجود داشته باشد تا چرخ‌های اقتصاد کشور را با تمام قوا به حرکت درآورد. چرخ‌هایی که سال‌هاست به دست توانای کارگران می‌چرخد و امروز قرار است به همت همین جهادگران، تحولی عظیم در عرصه شکوفایی اقتصاد رقم بخورد. بر همین اساس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات و بسیج مهندسین صنعتی کشور نقش مهمی در اجرایی شدن طرح‌ها و رونق تولید برعهده دارند. به همین دلیل رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت بسیج کارگری برای تحقق جهش تولید، اعلام کرده است نباید اجازه دهیم چرخ تولید کارخانه‌ای متوقف شود. این جمله یعنی باید انقلابی در ۸۸ هزار واحد صنعتی موجود در ۹۰۰ شهرک صنعتی کشور رخ دهد تا علاوه بر تأمین نیازمندی‌های داخلی، صادرات محصولات ایرانی به ۱۵کشور منطقه هم آغاز شود.

بسیاری از کالا‌های وارداتی به کشور غیرضروری و بی‌کیفیت‌تر از مشابه داخلی است و اگر جلوی واردات بی‌رویه اینگونه کالا‌ها گرفته نشود، ضربه سنگینی به اقتصاد کشور وارد می‌شود.

حالا جامعه بسیج کارگری بر خود لازم دانسته است با حمایت‌های بیش از پیش از واحد‌های تولیدی، کارخانجات و هر آنچه باعث رشد تولیدات کشور می‌شود، در تحقق شعار سال گام بلندی بردارد.

رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور معتقد است نباید اجازه دهیم چرخ تولید کارخانه‌ای متوقف شود.

علی حسین رعیتی‌فرد از ۹۰۰ شهرک صنعتی در کشور و فعالیت بیش از ۸۸ هزار واحد صنعتی در این شهرک‌های صنعتی خبر داد و تأکید کرد: «با توانمندی‌هایی که توسط جامعه بسیج کارگری طی ۴۱ سال گذشته در بخش خصوصی و دولتی فراهم شده است می‌توان علاوه بر تأمین نیازمندی‌های داخلی، به ۱۵کشور منطقه هم صادرات داشت.»

وی با اعلام بهره‌گیری از تمام ظرفیت بسیج کارگری برای چرخ تولید کشور افزود: «برای فعال ماندن مراکز تولیدی و حرکت بی‌وقفه چرخ تولید در کشور می‌توان از ظرفیت بسیج کارگری بهره گرفت.»

رعیتی‌فرد با تأکید بر اینکه نباید اجازه دهیم در جنگ اقتصادی، چرخ تولید کارخانه یا مراکز تولیدی بزرگ یا کوچک متوقف شود، تصریح کرد: «با استفاده از ظرفیت سپاه و بسیج در تلاش هستیم تا تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی را به همدلی و هم افزایی زیاد کرده و بازار‌های هدف صادراتی مؤثر برای تولیدات داخلی ایجاد کنیم.»

آشنایی با محصولات ایرانی با ایران یار

کارگران اولین قشری هستند که خوب می‌دانند عمل به فرمایشات رهبری نباید تنها به کمیسیون‌ها و جلسات منتهی شود بلکه همگان باید به صورت کارشناسی شده و کار میدانی و عملی به صحنه تولید وارد شوند و مسئولان با مقابله با واردات بی‌رویه کالا به کشور و حمایت از تولید داخلی باعث ایجاد و افزایش انگیزه کارگران و تولیدکنندگان در داخل شوند. در استان‌های مختلف کار‌های خوبی در جهت جهش تولید در دستور کار قرار دارد که حضور کارگران در کارگاه‌ها و کارخانجات در زمان اوج کرونا برای تولید محصولات و اقلام مورد نیاز جامعه، سندی بر جهاد خدمت این قشر است. در همین رابطه سرهنگ محمد محمدی مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات خراسان جنوبی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ با عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری، با بیان اینکه دشمن سعی دارد تا با تعطیلی و لنگ ماندن چرخه تولید کشور به اقتصاد ما ضربه وارد کند، گفت: «بسیج کارگری سعی می‌کند تا با رفع مشکلات چرخه اداری و موانع پیشرو تولیدکنندگان با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ساز و کار‌هایی فراهم شود که با تسهیل شرایط تولید، مدیر واحد تولیدی بتواند راندمان تولید را بالا ببرد و بهره‌وری بیشتری داشته باشد.»

وی با بیان اینکه پیگیری بیمه بیکاری کارگران از اولویت‌های کاری بسیج کارگری است، ادامه داد: «با توجه به شرایط پیش آمده و تعطیلی بسیاری از واحد‌های تولیدی به دلیل بیماری کرونا که باعث شد معیشت بسیاری از کارگران دچار مشکل شود، بسیج کارگری استان سعی کرده تا با ارائه کمک‌هایی در زمینه حقوق و توزیع بسته‌های کمک معیشتی در میان کارگران از این قشر زحمتکش جامعه حمایت کند.»

به گفته این مسئول با حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان می‌توان علاوه بر بالا بردن تولید و رسیدن به جهش تولید دشمن را نیز مأیوس کرد.

محمدی توجه به بحث کمی و کیفی کالا در رونق چرخه تولید را بسیار ضروری دانست و گفت: «برخی کالا‌هایی که وارد می‌شود شاید نمونه داخلی نداشته یا کم کیفیت باشد، اما غالب کالا‌های وارداتی از جمله تایر و قطعاتی از این قبیل نمونه‌های تولیدی بسیار خوبی در داخل دارد که واردات بی‌رویه این کالا‌ها قطعاً ضربه سنگینی به تولید و اقتصاد کشور وارد می‌کند.»

وی با اشاره به طرح «ایران یار» در بسیج کارگری، تصریح کرد: «در این طرح مدیران واحد‌های تولیدی با حضور در مدارس با معرفی محصولات و شرایط تولید به دانش‌آموزان و فراهم کردن زمینه بازدید دانش‌آموزان از واحد‌های تولیدی باعث آشنایی و ایجاد انگیزه تولید در دانش‌آموزان می‌شوند.»

محمدی با اشاره به برگزاری طرح‌هایی همچون «شیفت ایثار» در سال گذشته در مجموعه بسیج کارگری، افزود: «با توجه به مشکلات واحد‌های تولیدی در این طرح کارگران به صورت خودجوش کار‌های بر زمین مانده واحد‌های تولیدی از نظافت گرفته تا هر مشکلی در خط تولید باشد را انجام می‌دهند، لذا با این طرح با همت خود کارگران علاوه بر کمک به مدیر کارگاه تولیدی بستر کار و تولید بیشتر برایشان فراهم می‌شود.»

جهاد روشنایی در مناطق کم‌برخوردار

طرح جهاد روشنایی نمونه بارز کمک به اشتغال پایدار در مناطق روستایی و کم برخوردار است که در دستور کار سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور قرار دارد.

در میان استان‌ها، بوشهر نیز به دلیل روز‌های متمادی آفتابی‌اش به شدت برای اجرای این طرح مدنظر است که بر همین اساس مدیر صندوق کارآفرینی امید این استان گفت: «هدف این صندوق کمک به اشتغال پایدار در مناطق روستایی و کم برخوردار است و طرح جهاد روشنایی که نمونه بارز رسیدن به این هدف می‌باشد، مورد حمایت ویژه این صندوق است.» حاجیانی با بیان اینکه پیرو انعقاد تفاهمنامه بین صندوق کارآفرینی امید، سازمان بسیج مستضعفین، سازمان برنامه و بودجه کشور، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور این صندوق در استان بوشهر آمادگی ارائه خدمات به متقاضیان در چارچوب این تفاهمنامه را دارد، افزود: «این صندوق بر اساس استراتژی‌های هر روستا یک محصول و روستای بدون بیکار، اجرای این برنامه را در استان بوشهر دنبال می‌کند.»

محسن مشتاقی مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعتی بوشهر نیز درباره چگونگی اجرای طرح جهاد روشنایی در سال ۹۹ گفت: «این سازمان بر اساس شناسایی متقاضیانی که توسط گروه‌های جهادی و کمیته امداد امام خمینی (ره) انجام شده است اجرای این طرح را با جدیت دنبال خواهد کرد.»

بعد از این اقدامات و در جهت ارتقای دانش فنی گروه‌های جهادی مهندسین (صنعت یاران) در استان بوشهر کارگاه آموزشی عارضه‌یابی واحد‌های صنعتی نیز برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای دانش فنی، کیفیت بخشی به عملکرد صنعت یاران و انتقال تجربه با مربیگری مسئول کلینیک صنعت توسط بسیج مهندسین صنعتی استان بوشهر برگزار شد که مسئول بسیج مهندسین صنعتی بوشهر درباره برگزاری این کارگاه گفت: «این سازمان در سال ۹۹ با جذب صنعت یاران جدید، در جهت کمک به پایش و عارضه‌یابی واحد‌های صنعتی اقدام کرده است.» مشتاقی ادامه داد: «این دوره که با هدف کیفیت بخشی به عملکرد صنعت یاران و انتقال تجربه بوده است در محل دفتر شرکت فنی مهندسی تجارت پایدار ایرانیان برگزار شد.»

در این راستا برای کیفیت‌بخشی عملکرد صنعت یاران از آقای مهندس روح الله غلامی، مدیر کلینیک صنعت استان و مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی برازجان که خود دارای تجربه فراوان در زمینه عارضه‌یابی و مشاوره به واحد‌های تولیدی است جهت مربیگری این دوره دعوت شد.

این کارشناس معتقد است: «عارضه‌یابی برای واحد‌های تولیدی و صنعتی تنها راه پیشرفت است و از صنعت یاران جدید خواست که این مهم را با جدیت و کیفیت بالا دنبال کنند.»

امضای تفاهمنامه با مراکز علمی

با توجه به حوزه فعالیت سازمان بسیج مهندسین صنعتی و در راستای تعالی اعضای سازمان که همگی از جامعه مهندسین هر استان هستند، طی اقدامی مؤثر در اصفهان، بسیج مهندسین با یکی از دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای که جزء دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای ممتاز در سطح کشور است، تفاهمنامه‌ای امضا کرد.

در چند روز اخیر بود که با امضای تفاهمنامه مشترک همکاری بسیج مهندسین صنعتی اصفهان و دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید مهاجر، قرار شد استفاده از پتانسیل این دانشگاه در جهت ارتقای دانش فنی مهندسین بسیجی در برنامه قرار گیرد.

در این راستا مقرر شد در تمامی گرایش‌های رشته‌های مهندسی که در دانشگاه شهید محسن مهاجر زیرساخت لازم وجود دارد، از توانایی و پتانسیل کلاس‌ها و همچنین کارگاه‌ها در بالا بردن سطح آگاهی اعضای محترم سازمان بسیج مهندسین صنعتی استفاده شود. امکان استفاده از کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی برای برگزاری دوره‌های فنی و حرفه‌ای ویژه اعضای بسیج، ارائه مجوز برای حضور اعضای بسیج در سمینار‌ها و همایش‌های برگزار شده در دانشگاه، همکاری در طراحی و برگزاری دوره‌ها و سمینار‌های آموزشی مشترک یا مورد تقاضای طرفین و معرفی دانشجویان مستعد دارای طرح‌های علمی در حوزه‌های دفاعی به بسیج از جمله مهم‌ترین موارد تفاهمنامه برای استفاده مهندسین بسیجی از خدمات این مجموعه علمی است. بر همین اساس با توجه به اهمیت آموزش و تعالی نیروی انسانی متخصص و متعهد و همچنین بهینه‌سازی وقت در زمان شیوع ویروس کرونا، سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان اصفهان در همکاری مشترک با دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید محسن مهاجر استان اصفهان و همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) اقدام به برگزاری ۱۶ دوره آموزشی در راستای افزایش مهارت نیروی انسانی جهت حضور در بازار کار برای اعضای سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان و همچنین دانشجویان به صورت وبینار کرد. شایان ذکر است برگزاری این دوره‌ها نه تنها موجب جلوگیری از اتلاف زمان افراد در زمان شیوع ویروس کرونا خواهد بود، بلکه باعث بالا رفتن سطح آگاهی افراد در این زمان شد.

عارضه‌یابی واحد‌های صنعتی

در کرمانشاه نیز مشکلات موجود در واحد‌های صنعتی مورد بررسی قرار گرفت و در قالب اجرای طرح صنعت یار توسط گروه‌های جهادی کانون بسیج مهندسین صنعتی این استان، در سه ماهه اول سال جاری پایش شد و عارضه‌یابی هفت واحد صنعتی صورت گرفت. بر پایه این گزارش، گروه جهادی متخصصان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی کانون بسیج مهندسین صنعتی شهرستان کرمانشاه، اقدام به پایش و عارضه‌یابی هفت واحد صنعتی در راستای اجرای طرح صنعت یار کردند که تکمیل شناسنامه وضعیتی و شنیدن بلاواسطه مشکلات صنایع از جمله اهداف این گروه جهادی است.

در همین راستا در ایلام هم جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در راستای تحقق شعار جهش تولید به ریاست مهندس سلیمانی دشتکی در محل سالن جلسات شهید رجایی استانداری ایلام و با حضور مسئول بسیج مهندسین صنعتی استان و معاون هماهنگی اقتصادی استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و دیگر اعضا برگزار شد. در این جلسه مشکلات شش واحد تولیدی مطرح و برای حل هرکدام مصوباتی اتخاذ شد.
 
برگزاری اردو‌های جهادی با موضوع جهش تولید

اردو‌های جهادی امسال با موضوع خاص جهش تولید و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اجرایی خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور که در همایش آیین رسم هجرت و تجلیل از جهادگران عرصه کمک مؤمنانه و مبارزه با بیماری کرونا سخن می‌گفت، از افزایش ۱۰ برابری جامعه هدف گروه‌های جهادی در کشور خبر داد.

سرهنگ محمد زهرایی با بیان اینکه امسال گروه‌های جهادی از لحاظ تشکیلاتی حداقل پنج برابر خواهند شد و جامعه هدف گروه‌های جهادی نیز ۱۰برابر افزایش پیدا خواهند کرد، گفت: «اردو‌های جهادی در شهر‌های سفید و زرد در کشور برگزار می‌شود. ضمن اینکه اردو‌های جهادی امسال با موضوع خاص جهش تولید و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اجرا خواهد شد.» وی به موفقیت رزمایش مؤمنانه در رفع بخشی از نیاز‌های اقشار آسیب‌دیده از کرونا در کشور اشاره کرد و ادامه داد: «سازمان بسیج مستضعفین با موضوع جهش تولید علاوه بر اجرای ۳۰ طرح ویژه در کشور، عملیات ویژه جهادگران در مقابله با کرونا را با موضوع جهش تولید اجرایی خواهد کرد.»

رونق بازار عشایر با حمایت از تولید

با توجه به بارندگی‌های خوب و فراوانی که در استان‌های مختلف و حتی سیستان و بلوچستان انجام گرفته است، اگر حمایت صددرصدی از قشر زحمتکش عشایر و تولید‌کننده شود، حتماً امسال جهش بسیار خوبی در تولیدات عشایری صورت می‌گیرد.

سرهنگ پاسدار مهدی جهانزاده مسئول سازمان بسیج عشایری سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه اگر از عشایر و تولیداتشان حمایت شود در بخش دامی با افزایش گوشت، لبنیات و محصولات دیگر مواجه خواهیم بود، می‌گوید: «امسال بارندگی‌های زیادی در استان داشتیم که مراتع را سیراب و سرسبز کرده است، بنابراین در کنار تولیدات اصلی، مشتقاتی که از لبنیات به دست می‌آید هم با افزایش چشمگیری مواجه خواهد شد. همچنین عشایر در زمینه صنایع دستی نیز می‌توانند فعالیت بیشتری داشته باشند و به بازار عشایر رونق بیشتری دهند.»

وی ادامه می‌دهد: «دست‌های پشت پرده یکی از مهم‌ترین دلایل واردات بی‌رویه در کشور هستند، متأسفانه در کشور دست‌هایی وجود دارند که می‌خواهند اقتصاد کشور را نابسامان کنند، همانطور که تحریم‌ها روی اقتصاد تأثیر گذاشته، این دست‌ها هم تأثیرگذارند. اما اگر مردم با خرید تولیدات داخلی و فرهنگ‌سازی به سمت و سوی استفاده از کالا‌های ایرانی و تولیدات داخلی گام بردارند، اقتصاد رونق می‌گیرد.»

به گفته این مسئول، با استفاده از برند‌های خوب و بسته‌بندی‌های جذاب و مناسب، بازار فروش داخلی مورد توجه قرار می‌گیرد و محصولات عشایر نیز به دست مصرف‌کننده داخلی می‌رسد.

جهانزاده می‌گوید: «ما نباید منتظر دولت‌ها باشیم. خودمان باید در جهت ایجاد امیدواری برای عشایر و مرزنشینان گام بر‌داریم و این قشر را به سمت و سوی تولیدات داخلی تشویق کنیم و سوق دهیم. با حمایت جدی از قشر عشایر باعث افزایش تولیدات آن‌ها می‌شویم و فرمان رهبر مبنی بر جهش تولید محقق خواهد شد.»

اعزام گروه‌های جهادی به دورترین روستای عشایری بردسکن

کمک به خانواده‌های محروم و نیازمند، خط و مرزی ندارد و هرگز نمی‌توان گفت گروه‌های جهادی فقط به روستا‌هایی می‌روند که جمعیتی از محرومان در آن‌ها وجود داشته باشد. گواه این ادعا هم کمک به یک خانواده نیازمند در یکی از دورافتاده‌ترین روستا‌های کشور است.

چند روز پیش بود که به همت حوزه مقاومت بسیج امام رضا (ع) بخش انابد گروه جهادی پایگاه مقاومت بسیج سردار شهید عصمتی با حضور در روستای محمد زورآب دورترین روستای منطقه عشایری بخش انابد به کمک یک خانواده نیازمند شتافتند. در همین رابطه فرمانده سپاه بردسکن در خراسان رضوی با بیان اینکه در این اردوی سه روزه ۴۰ نفر از بسیجیان گروه جهادی پایگاه مقاومت بسیج سردار شهید عصمتی انابد برای احداث یک باب منزل مسکونی خانواده نیازمند در روستای محمد زورآب دورترین منطقه عشایری بخش انابد حضور پیدا کردند، گفت: «یکی از مهم‌ترین مأموریت بسیج در روستا‌ها رفع محرومیت با اجرای کار‌های عمرانی و فرهنگی است. در شهرستان بردسکن ۳۰ گروه جهادی شناسنامه‌دار به تعداد بیش از هزار نفر وجود دارد که سال گذشته این گروه‌ها توانستند در عرصه‌های مختلف عمرانی، فرهنگی و پزشکی ۲ هزار و ۵۰۰ نفر روز در قالب اردو‌های جهادی به مناطق محروم و دوردست این شهرستان اعزام شوند و در واقع اردو‌های جهادی باعث تقویت روحیه خدمت‌رسانی می‌شود.»

سرهنگ علیرضا جنیدی با بیان اینکه امسال هم برنامه داریم با همین تعداد گروه‌های جهادی فعال بیش از ۲ هزار نفر روز در عرصه‌های مختلف اردوی جهادی برگزار کنیم، ادامه داد: «گروه‌های جهادی با حضور در مناطق روستایی و کمک به خانواده‌های نیازمند امید را به آن‌ها برمی‌گردانند و سپاه و بسیج سازندگی از ارگان‌هایی هستند که همیشه حامی جهادگران و امیدی برای مردم نیازمند در مناطق محروم هستند.» این تمام ماجرا نیست و طلاب حوزه علمیه امام صادق (ع) بردسکن هم به‌صورت جهادی برای ساخت خانه‌هایی که از سیل آسیب‌دیدند، در روستا‌ها حضور پیدا می‌کنند. طلاب این حوزه اولویت کاری خود را در کنار مباحث علمی به حضور در مناطق محروم قرار داده‌اند. حجت‌الاسلام صادقی، رئیس حوزه علمیه امام صادق (ع) بردسکن گفت: «با توجه به تأکید مقام معظم رهبری در رابطه با جهادی بودن مسئولان، حوزه علمیه اولویت خود را در کنار مباحث علمی طلاب حضور در مناطق محروم جهت ساخت و تعمیر منازل خسارت دیده ناشی از سیل با کمک حوزه قمربنی هاشم سپاه بردسکن در دستور کار قرار داده است.» وی در ادامه افزود: «در روستای محمد زورآب، چشم هادی در بخش شهرآباد و نیز در روستای زیر وقت، خانه‌های طرح بازسازی ناشی از سیل وجود دارند که تکمیل شده‌اند و برخی از آن‌ها در مرحله آخر دیوارکشی حریم اطراف هستند. به کمک طلاب و مجموعه پایگاه قمربنی‌هاشم سپاه بردسکن توانستیم این کار را با موفقیت انجام دهیم.»

افزایش تولید و بهره‌وری در کشاورزی گیلان با همت بسیج و سپاه

کشاورزی را باید از جمله بخش‌های مهم تولید در نظر داشت که هر تغییر و تحولی در آن می‌تواند به اشتغالزایی و تأمین مایحتاج مورد نیاز جامعه منتهی شود. حالا و در سال جهش تولید، قشر‌های مختلف بسیج برای بالا بردن میزان بهره‌وری در صنعت کشاورزی و تحقق اهداف بزرگ در این عرصه وارد میدان شده‌اند. درست مثل اتفاقی که در گیلان افتاده است و تمام اقشار بسیج پای کار آمده‌اند تا کشاورزی این استان سرسبز را به روز‌های خوش قبل بازگردانند.

از همین امروز باید منتظر اتفاقات بزرگی در عرصه کشاورزی گیلان باشیم به‌خصوص وقتی بدانیم در سال جهش تولید، تمامی قشر‌های مختلف بسیج، متخصصان، مهندسان کشاورزی و گروه‌های جهادی برای ارتقای این بخش وارد میدان عمل شده‌اند و افزایش تولید و بهره‌وری بیشتر بخش کشاورزی گیلان در دستور کار بسیج و سپاه قرار گرفته است.

احمد ابراهیمی، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان گیلان بهبود موقعیت استان در تولید انواع محصولات به‌ویژه محصول استراتژیک برنج را هدف متخصصان بسیجی و گروه‌های جهادی اعلام کرده و می‌گوید: «باید به گونه‌ای عمل کنیم تا مزیت‌های گیلان در حوزه کشاورزی نمود بیشتری پیدا کند و بهره‌وری و افزایش تولید برنج در استان محقق شود.»

وی وجود چیزی در حدود ۲ هزار پایگاه جهادی در استان گیلان را مورد توجه قرار داده و با بیان اینکه پایگاه‌های جدیدی نیز در حال ساماندهی و ثبت شدن هستند، ادامه می‌دهد: «در راستای تحقق شعار جهش تولید که مقام معظم رهبری آن را مطرح فرمودند ما از ظرفیت متخصصان بسیجی و جهادگر در حوزه تولید برنج استفاده می‌کنیم.»

ابراهیمی با اشاره به اینکه فعالیت قشر‌های مختلف بسیج و متخصصان تنها روی محصول استراتژیک برنج معطوف نشده و برای افزایش راندمان تولید تمام بخش‌ها و مزیت‌های گیلان برنامه‌ریزی می‌شود، تأکید می‌کند: «آموزش به کشاورزان برای تولید بیشتر و باکیفیت‌تر برنج یکی از اقداماتی است که برای توسعه جایگاه کشاورزی استان در دستور کار است.»

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان گیلان از ساماندهی گروه‌های جهادی محله محور در سراسر استان نیز خبر می‌دهد و می‌گوید: «با توجه به ایام تابستان و تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها، قصد داریم ضمن غنی کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان و دانشجویان از توان آن‌ها برای انجام فعالیت‌های محرومیت‌زدایی استفاده کنیم.» ابراهیمی ایجاد فرصت‌های شغلی و کمک برای حل معضل بیکاری در گیلان را یکی دیگر از اولویت‌هایی که باید با جدیت مورد توجه قرار بگیرد می‌داند و خاطرنشان می‌کند: «پای کار آوردن تمام محلات و بسیجیان در کنار اقشار مختلف بسیج می‌تواند تحولی بسیار چشمگیر در کشاورزی استان گیلان ایجاد و راه را برای تولید بیشتر محصولات فراهم کند.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار