کد خبر: 1008889
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۱
حماس برای اولین بار ۲۰ موشک به سمت دریا آزمایش کرد
الحاق در روزی که بنیامین نتانیاهو وعده داده بود انجام نشد. تشتت آرا در داخل سرزمین‌های اشغالی در حالی است که این رژیم که از مسائل شدید اقتصادی از جمله بیکاری گسترده ناشی از کرونا رنج می‌برد و از سوی واشنگتن هم سیگنال روشنی دریافت نکرده یا شاید هم سیگنال تعویق دریافت کرده و از سوی دیگر، موج مخالفت‌های گسترده جهانی همچنان ادامه دارد. در میان البته مقاومت فلسطین هم نه منفعلانه و واکنشی مانند تشکیلات خودگردان که فعالانه و پیشدستانه در بامداد روز وعده داده شده برای اجرای طرح الحاق با آزمایش چندین موشک درباره عواقب اقداماتش به رژیم صهیونیستی هشدار داد.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: مقاومت فلسطین از ساعت ۰۰:۰۶ تا ساعت ۲:۳۰ بامداد روز چهار شنبه ۲۰ موشک به سمت دریا شلیک کرد تا تل‌آویو متوجه باشد که مقاومت فارغ از همه اظهارنظر‌ها و واکنش‌ها رأساً خود را مسئول تخریب رؤیای اجرای طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری می‌داند.

رادیو رژیم صهیونیستی آزمایش این موشک‌ها را «پیام واضحی» برای ارتش اسرائیل خواند.

مقاومت قبلاً هشدار داده بود که اجازه اجرای طرح الحاق را نخواهد داد و شاخه‌های نظامی گروه‌های فلسطینی برای پاسخ به این طرح اشغالگرانه در آماده‌باش کامل هستند.

مسئول رسانه‌ای جهاد اسلامی تأکید کرد: هیچ مذاکره و سازشی با صهیونیست‌ها وجود ندارد و از ذره‌ای از خاک فلسطین دست نخواهیم کشید.

به گزارش المیادین، داوود شهاب، مسئول رسانه‌ای جهاد اسلامی روز چهار شنبه تأکید کرد از ذره‌ای از خاک فلسطین هرگز کوتاه نخواهند آمد.

وی گفت: هیچ مذاکره و سازشی وجود ندارد و تنها مقاومت را قبول داریم و هیچ طرح جدیدی را نخواهیم پذیرفت.

این مسئول جهاد اسلامی بر آمادگی مقاومت تأکید کرد و افزود: هرگز عادی کردن این قضیه را نمی‌پذیریم. وی اعلام کرد: گروه‌های مقاومت تأکید کرده‌اند که تمامی گزینه‌ها برای مردم فلسطین روی میز است و اشغالگران پاسخی نامحدود و با رویکردی یکسان دریافت خواهند کرد.

داوود شهاب افزود: هیچ جایگزین، طرح یا نقشه جدیدی همانند آنچه مطرح شده را نخواهیم پذیرفت. نیرو‌های رژیم صهیونیستی در پاسخ به اقدام پیشدستانه مقاومت در اقدامی واکنشی به شماری از شهر‌های کرانه باختری یورش برده و بخش‌های جنوبی و شمالی آن را از یکدیگر جدا و عده‌ای را بازداشت کردند. با این حال گابی اشکنازی، وزیر خارجه تل‌آویو در مصاحبه با شبکه رادیویی «گالاتز» معروف به رادیو ارتش اسرائیل، در پاسخ به سؤالی درباره زمان اجرای طرح اشغال، گفت: «نمی‌دانم امروز [طرح]الحاق اعلام می‌شود یا نه. این را باید از نخست‌وزیر [بنیامین]نتانیاهو بپرسید. به‌نظر می‌رسد که اجرای آن امروز غیرمحتمل است.» سخنانی که نشان از همان تشتت و تردید در جبهه داخلی صهیونیست‌ها دارد.

اشکنازی در ادامه این مصاحبه، درباره مکالمه دیروز خود با «آوی برکوویتز» نماینده رئیس‌جمهور امریکا در مذاکرات سازش اظهار داشت: «طرح ترامپ، نقشه خوبی است که فرمولی مسئولانه و متوازن ایجاد می‌کند که می‌تواند تأثیر مثبتی بر وضعیت منطقه داشته باشد و منجر به جدایی از فلسطینی‌ها شود.»

این مقام صهیونیست افزود که به برکوویتز تأکید کرده امریکا باید شرکای بیشتری را برای حمایت از طرح اشغال با خود همراه کند. رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت امریکا، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی امریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با امریکا و اسرائیل هستند.

روز خشم مردمی

گروه‌های مقاومت فلسطین از چند پیش روز، چهار شنبه را به عنوان «روز خشم مردمی» برای مقابله با طرح الحاق کرانه باختری اعلام کرده و از مردم خواسته بودند چهار شنبه در اعتراضات علیه طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری و غور اردن شرکت کنند و فعالیت‌های مردمی برای حضور در روز خشم از عصر سه شنبه آغاز شده بود.

ساکنان نوار غزه تظاهرات «روز خشم» را در اعتراض به طرح اشغال کرانه باختری برگزار و اعضای ارشد گروه‌های فلسطینی بر آمادگی مقاومت تأکید کردند. ساکنان نوار غزه در اعتراض به قصد رژیم صهیونیستی برای اشغال کرانه باختری به خیابان‌ها آمدند. بر اساس گزارش خبرگزاری صفا، هزاران فلسطینی در نوار غزه با در دست گرفتن پرچم فلسطین در این تظاهرات شرکت کرده‌اند.

از جمله شرکت‌کنندگان در تظاهرات امروز یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه است. ۱۶ سازمان بین‌المللی و فلسطینی برای شرکت در تظاهرات روز خشم که در اعتراض به طرح اشغال برنامه‌ریزی شده است، فراخوان داده بودند.

لفاظی اروپایی بدون اقدام عملی

سوزانه فاسوم، سفیر آلمان در اراضی اشغالی در گفتگو با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اظهار کرد که اتحادیه اروپا هرگز تغییرات در مرز‌های اراضی اشغالی را به رسمیت نخواهد شناخت.

کمیته مسئول هماهنگی انجمن‌ها و مؤسسات اروپایی حامی فلسطین، خواستار تجدیدنظر در توافقنامه شراکت بین اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی در صورت اجرای طرح الحاق کرانه باختری شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، کمیته مسئول هماهنگی انجمن‌ها و مؤسسات اروپایی حامی فلسطین در نامه‌ای به رئیس شورای اروپا، رئیس کمیساریای اروپا و رؤسای دولت‌ها و پارلمان‌های کشور‌های عضو اتحادیه اروپا این خواسته را مطرح کرده است. کمیته مذکور همچنین خواستار اتخاذ تدابیر و اقدامات فوری علیه رژیم صهیونیستی در صورت الحاق اراضی فلسطینی شده است. اما در ادامه رویکرد لفاظی صرف اروپایی‌ها در این مسئله، بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس طی یادداشتی در نشریه یدیعوت آحرونوت با اشاره به سابقه ارتباطی که از گذشته با صهیونیست‌ها داشته و اینکه مدافع جدی اسرائیل است و انگلیس همواره در کنار اسرائیل ایستاده است، با ابراز ناخرسندی از ارائه طرح اشغال اراضی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: «به عنوان یک دوست و حامی قدیمی اسرائیل، نگرانم که چنین طراحی‌هایی در رسیدن به هدف تأمین امنیت مرز‌های اسرائیل شکست خواهد خورد و در تناقض با اهداف طولانی‌مدت اسرائیل است.»

جانسون همچنین افزود: «اما هر چقدر هم که این منافع در روابط با اسرائیل مهم باشد، الحاق به شکل غیرقابل اجتنابی این فرصت‌ها را خنثی و شرکای عربی بالقوه [اسرائیل]را محدود می‌کند. دشمنان اسرائیل نیز از این فرصت علیه کسانی که می‌خواهند شاهد پیشرفت در خاورمیانه باشند، استفاده خواهند کرد.» وی درباره هرگونه طرح سازش در منطقه نوشت: «می‌خواهم شاهد نتیجه‌ای باشم که برای اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها، عدالت در پی داشته باشد [اما]الحاق، نقض قوانین بین‌المللی است. همچنین هدیه‌ای به آنهاست که می‌خواهند داستان‌های قدیمی را درباره اسرائیل تکرار کنند.»

نخست‌وزیر انگلیس با ابراز امیدواری برای اجرا نشدن طرح اشغال کرانه باختری، تأکید کرد: «اگر چنین شود، انگلیس هیچ تغییری در مرز‌های ۱۹۶۷ را به رسمیت نمی‌شناسد، مگر اینکه بین دو طرف توافق شده باشد... از اینکه مذاکرات صلح به شکست انجامیده، سرخورده هستم.»

از سوی دیگر «عبدالرحیم الفرا» سفیر فلسطین در بلژیک، لوکزامبورگ و اتحادیه اروپا تأکید کرد که اروپا برای مقابله با طرح اشغالگری جدید رژیم صهیونیستی (طرح الحاق)، باید اقدام عملی انجام دهد. وی در ادامه درباره اقداماتی که اتحادیه اروپا باید انجام دهد، تأکید کرد، این اتحادیه باید «از طریق بازنگری در معاهدات تجاری، اقتصادی، علمی و تربیتی با اسرائیل» این رژیم را تحت فشار قرار دهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار