کد خبر: 1011401
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۹
آنچه این روزها توسط برخی از این افراد در حال انجام است هیچ رنگ و بو و نشانی از مبارزه با فساد ندارد و تنها هیاهوی رسانه‌ای و تبلیغاتی برای بزرگنمایی کارهای نکرده است. در حالیکه مبارزه با فساد نیازمند الزامات و ویژگی‌هایی است که در این ایام به دری کم یاب بدل شده است و در همه کس نمی‌توان آن را یافت.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: مبارزه با فساد، عنوان پرطمطراق و جذابی است که این روزها به واسطه برگزاری دادگاه‌های متهمان اخلال در نظام اقتصادی بر سر زبان‌ها افتاده و بسیاری در جایگاه‌هایی چون نماینده دادستان یا بازپرس در تلاش هستند تا از نمد آن کلاهی برای خود بافته، به شهرت و محبوبیتی دست پیدا کرده و عنوان قهرمان این کارزار را به نام خود بزنند. 

حال آنکه اگر کمی دقیق‌تر به این مقوله بنگریم و به عقبه عناوینی از این دست نگاهی بیندازیم آنچه این روزها توسط برخی از این افراد در حال انجام است هیچ رنگ و بو و نشانی از مبارزه با فساد ندارد و تنها هیاهوی رسانه‌ای و تبلیغاتی برای بزرگنمایی کارهای نکرده است. در حالیکه مبارزه با فساد نیازمند الزامات و ویژگی‌هایی است که در این ایام به دری کم یاب بدل شده است و در همه کس نمی‌توان آن را یافت.

اما عنوان قهرمان مبارزه با فساد در واقعیت به دور از این هیاهو شایسته کیست؟ بازپرس یا معاون دادستانى كه بدون شوآف و بی‌آنکه نامی از او برده شود توانست چهار هزار ميليارد تومان از بيت المال را در كوتاه‌ترين زمان ممكن بدون سروصداى رسانه‌اى، آبروریزی و خاموشى چراغ كارخانه‌اى و متوقف کردن چرخ تولیدی وصول کند یا نماينده دادستانى كه از عنوان قهرمان مبارزه با فساد به عنوان دست آویزی برای رسیدن به اهدافش بهره می‌برد و با ساخت کلیپ‌های قهرمانانه و پز شجاعت و صراحت آب در آسیاب رسانه‌هاى بيگانه ریخته و خوراک مناسبی برای تخریب نظام در اختیارشان قرار می‌دهد.

نماينده دادستانى که با نگاهی به کارنامه‌اش نه تنها حتى يك ريال وصول مطالبات مشاهده نمی‌شود بلکه با افزایش جمعیت كيفرى و تحمیل خسارت‌هاى مالى هنگفت به بانك و بيت‌المال آبروی افراد را با ادعاهایی غيرحقوقى دچار آسیب و خسران کرده است و به قول اهالی سیاست در زمین دشمن بازی می‌کند.

با یک نگاه کلی و مقایسه این دو طیف مشخص می‌شود که نیاز این روزهای دستگاه قضای کشور قهرمانانی از جنس دسته نخست است تا بی‌آنکه منیت را وارد کار کنند در پی احقاق حق و عدالت بوده و در این وانفسا بهانه و دست آویزی به دشمنان این مرز و بوم و ایادی خود فروخته شان در رسانه‌های معاند برای تخریب چهره نظام و کشور ندهند تا به قول عمادالدین باقی، کنشگر اجتماعی كف بزنند و آن را به عنوان برهان اثبات ادعای خود مطرح کرده و گویند فساد ریشه در خود نظام دارد.

آنچه مشخص است با توجه به رویکردی که آیت‌الله رئیسی در مقام ریاست قوه قضاییه، دنبال می‌کنند، انتظار می‌رود تا ضمن حمایت از این دست قضات و مقامات قضایی که آبروی نظام را بر آبروی خود ارجح می‌دانند، با سودجویانی که در پی مخدوش کردن چهره سالم دستگاه قضا برای نیل به اهداف خود هستند برخورد شود تا مبادا شاهد ناحق کردن حقی و ظلمی به مظلوم باشیم که جبران آن کاری بس دشوار است...
 
منبع: روزگار
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار