کد خبر: 1011455
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۴
حریق در بندر «نورفولک»
آتش خشم معترضان در امریکا این روز‌ها به کارخانه‌ها و ناو‌های این کشور نیز سرایت کرده و آتش‌سوزی‌های سریالی، به معضلی برای مقامات واشنگتن تبدیل شده است. شنبه شب یک کشتی جنگی امریکا هم دچار حریق شد و نیروی دریایی را مجبور کرد فعالیت یک کشتی‌سازی را متوقف کند. سلسله انفجار‌ها در زمانی رخ می‌دهد که مبتلایان به ویروس کرونا در امریکا در پی سوءمدیریت دولت ترامپ، سیر صعودی به خود گرفته و این کشور را در آستانه انفجار قرار داده است.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: کمتر از چهار ماه به انتخابات ریاست جمهوری امریکا مانده، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور با زنجیره‌ای از بحران‌ها روبه‌رو است که کار را برای پیروزی مجدد او در انتخابات سخت می‌کند. علاوه بر اعتراضات سراسری علیه خشونت‌های نژادپرستانه، در روز‌های اخیر آتش‌سوزی‌های رمزآلود در تأسیسات حیاتی و ناو‌های امریکا نیز دشواری‌های کاخ سفید را دوچندان کرده است. شنبه شب بخشی از کشتی جنگی آبی خاکی «کِرسارج» در بندر «نورفولک» امریکا دچار آتش‌سوزی شد و به همین خاطر نیروی دریایی این کشور فعالیت یک شرکت کشتی‌سازی را متوقف کرد. به نوشته پایگاه دیفنس‌نیوز، روری اوکانر، سخنگوی فرماندهی سامانه‌های ناوبری دریایی امریکا گفت: «از آنجا که این کشتی جنگی در اسکله مربوط به شرکت کشتی‌سازی «NASSCO» قرار گرفته بود، باید مشخص شود آیا این شرکت از دستورالعمل‌های ایمنی استفاده کرده است یا خیر». اوکانر افزود: «روز ۱۷ جولای (۲۷ تیر) نیروی دریایی از وقوع آتش‌سوزی در ناو کرسارج مطلع شد. نیروی دریایی در پاسخ به این سانحه، دستور توقف کار را برای تمامی کشتی‌های مستقر در اسکله این شرکت صادر کرد تا از تبعیت آن از تمامی پروتکل‌ها و رویه‌های مربوط به آتش‌سوزی اطمینان حاصل شود». سخنگوی شرکت کشتی‌سازی NASSCO گفت: «آتش‌سوزی در کشتی کرسارج به صورت جزئی بوده و در اثر افتادن جرقه روی مواد پلاستیکی رخ داده و سریعاً توسط مأمور آتش‌نشانی مهار شد». هفته گذشته نیز نیروی دریایی امریکا از بروز حادثه در ناو آبی ــ خاکی «یواس‌اس بونهام ریچارد» که در نزدیکی سواحل پایگاه دریایی سن‌دیه‌گو لنگر انداخته بود، خبر داد. کشتی بونهام ریچارد نیز در زمان آتش‌سوزی، تحت قرارداد با شرکت NASSCO بود. دومینوی آتش‌سوزی‌ها در ناو‌های امریکا و کارخانه‌های این کشور طی یک هفته اخیر، درحالی است که امریکایی‌ها همواره به ایمن بودن ناو‌های خود اعتماد کامل داشته‌اند. ادامه آتش‌سوزی در کشتی‌های جنگی امریکا، سبب خواهد شد دیگر کشور‌ها در خرید کشتی‌های جنگی از واشنگتن تجدیدنظر کنند.

افت محبوبیت ترامپ

درحالی که ترامپ همچنان اصرار دارد که برنده نهایی انتخابات ۲۰۲۰ خواهد بود، نتیجه نظرسنجی‌ها خلاف این ادعا را تأیید می‌کنند. به گزارش ایسنا، بر اساس نظرسنجی روزنامه واشنگتن‌پست و شبکه خبری ای. بی. سی، از زمان شیوع ویروس کرونا در امریکا، محبوبیت دونالد ترامپ در این کشور کاهش داشته است و جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها موفق شده در نظرسنجی‌های ملی یک پیشرفت دو رقمی به دست بیاورد. بر اساس این گزارش، دورنمای ترامپ برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر به شدت به توانایی‌اش در جذب حامیان و متقاعد کردن حجم گسترده‌ای از مردم شکاک نسبت به رسیدگی‌اش به این پاندمی بستگی دارد. قوانین مربوط به رأی‌گیری در بسیاری از ایالت‌ها برای انتخابات درون‌حزبی تغییر کرده، اما بحث درباره اینکه امریکایی‌ها در انتخابات اصلی چطور باید رأی بدهند، هنوز در جریان است. انتقاد‌های تند ترامپ از رأی‌گیری به صورت پستی نیز باعث شده جمهوریخواهان از رأی دادن به صورت غیابی دست بکشند. از سوی دیگر، جرالد نادلر، رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان امریکا اعلام کرد، این کمیته طی روز‌های آینده دو لایحه را با هدف کنترل قدرت رئیس‌جمهور این کشور بررسی خواهد کرد. به گزارش پایگاه خبری هیل، جرالد نادلر شنبه شب در بیانیه‌ای گفت: «نخستین مورد از این لایحه‌های پیشنهادی که روز پنج شنبه بررسی خواهد شد، وزارت دادگستری امریکا را ملزم خواهد کرد اسناد مربوط به عفو‌های مرتبط با تحقیقات رئیس‌جمهور را با کنگره به اشتراک بگذارد. دومین لایحه موسوم به «هیچ رئیس‌جمهوری بالاتر از قانون نیست» قانون مرور زمان برای جرائمی که یک رئیس‌جمهور در جریان یا پیش از ریاست جمهوری‌اش مرتکب شده است را متوقف می‌کند». این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که ترامپ هفته گذشته مشاور سابق خود را که به ۴۰ ماه حبس محکوم شده بود، مورد عفو قرار داد.

انفجار کرونا در امریکا

اختلاف کاخ سفید با مقامات ایالتی بر سر نحوه مدیریت ویروس کرونا، سبب شده شیوع این ویروس در امریکا همچنان سیر صعودی به خود بگیرد. طبق جدید‌ترین آمار دانشگاه جان هاپکینز که روز یک شنبه منتشر شد، مجموع قربانیان ویروس کرونا در امریکا به ۱۴۰ هزار و ۱۱۹ نفر رسید. این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که روزانه حدود ۷۰ هزار نفر در امریکا به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند و شمار کلی مبتلایان به این ویروس در این کشور به ۳ میلیون و ۷۱۱ هزار و ۲۹۷ نفر رسیده است. از طرف دیگر، پایگاه اطلاع‌رسانی «ورلدومیترز»، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در امریکا را ۳ میلیون و ۸۳۳ هزار و ۲۷۱ نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۴۲ هزار و ۸۷۷ نفر گزارش کرده است. طبق گزارش روزنامه گاردین، موارد ابتلا به ویروس کرونا در بیشتر مناطق جنوب و غرب امریکا به شدت در حال افزایش است. گزارش‌ها نشان می‌دهد در ایالت واشنگتن، کنگره در تلاش است بسته اقتصادی دیگری را برای مقابله با ویروس کرونا به تصویب درآورد و به‌رغم آنکه اقتصادد‌ان‌های خوش‌بین زمانی بر این باور بودند که چنین بسته مالی احتمالاً غیرضروری خواهد بود، اما هم‌اکنون ویروس کووید ۱۹ همچنان به اقتصاد امریکا لطمه وارد خواهد آورد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
0
0
کاش این آتش سوزیها به بی بی سی وانگلیس وآمریکا ومراکز هسته ای وتولید بمب هسته ا ی هم سرایت کنه ...کاش سایتهای مراکز تولید بمب هسته ای هک بشه ...فقط جنبه روانی اون ترامپ رو دیوونه میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
0
0
خدا مراکز تسلیحات هسته ای وتولید بمب ومراکز دروغ پراکنی آمریکا وانگلیس واسرائیل را آتش بزنه....کاش سایتهای تولید بمب هسته ای آمریکا هک میشد.تا عمر آمریکا زودتر تمام بشه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار