کد خبر: 1011957
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی خبرداد:
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: ٢٨ دستگاه اجرایی نیز به عنوان دستگاه پذیرنده در موضوع مجازات جایگزین حبس مشخص شده‌اند اما بسیاری از این دستگاه‌ها همراهی لازم را با دادگستری ندارند.

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی بیان کرد: در شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا همه تلاش این است که ورودی زندانها کاهش یابد و با بهره‌گیری از ظرفیت قانونی مجازات جایگزین حبس، از مجازات زندان تنها برای جرایم خاص استفاده شود و باید قضات را به این سمت و سو هدایت کرد.

وی اظهارکرد: در سه ماه ابتدای سال گذشته در خراسان رضوی ٥٥٨ رأی در خصوص مجازات جایگزین حبس صادر شد که این تعداد امسال به ٦٢٧ رأی رسیده است.

مرتضوی عنوان کرد: در جشنواره کشوری رأی، که سال گذشته با موضوع مجازات جایگزین حبس برگزار شد، ٢٢٥ رأی جایگزین از خراسان رضوی ارسال و از سه رأی قدردانی شد.

وی تصریح کرد: قانون کاهش مجازات حبس که تیرماه امسال مصوب شد زمینه آزادی ٦ هزار زندانی را فراهم می‌کند و برای تشویق قضات به استفاده از ظرفیت قانونی مجازات‌های جایگزین حبس، در سه ماهه ابتدایی سال جاری ٣٥ قاضی تشویق شدند.

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: از حدود ١٨ هزار زندانی استان ۶ هزار و ۶۰۰ زندانی می‌توانند با بهره‌گیری از قانون مجازات جایگزین حبس آزاد شوند.

وی گفت: تشکیل کمیته حل اختلاف در هیاتهای مذهبی با به کارگیری قضات دادگستری، یکی از این اقدامات است که در این راستا سال گذشته  ١١٠ مورد اختلاف بدون تشکیل پرونده در این کمیته حل شد همچنین کمیته حل اختلاف برای حل مشکلات مجتمع های تجاری پس از شیوع ویروس کرونا تشکیل شد و تا کنون مشکلات ٦٨٥ واحد تجاری در این کمیته حل شده است.

مرتضوی با اشاره به وجود دو هزار عنوان مجرمانه در قوانین جزایی کشور ادامه داد: باید تلاش کنیم از همه ظرفیتها برای کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری و افراد به زندان استفاده کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار