کد خبر: 1012127
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
دکتر غفور راستین هم ویروسی شد؛
مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان به دلیل ابتلا به بیماری کووید۱۹ از ۱۰ روز پیش در قرنطینه خانگی به سر می برد، اما خوشبختانه حال وی رو به بهبود است.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ،به نقل از ایسنا کارکنان مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در خط مقدم مقابله با این بیماری و امدادرسانی به بیماران قرار داشته اند و تاکنون نزدیک به ۸ هزار بیمار را به مراکز درمانی منتقل کرده اند.

با وجود رعایت تمام حفاظت های بهداشتی، کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی در اولین مواجهه با بیمار و همراهان او قرار دارند و به همین خاطر تاکنون نزدیک به ۷۰ نفر از پرسنل و مدیر اورژانس اصفهان به کرونا مبتلا شده اند.

دکتر غفور راستین، مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان می گوید: از حدود دو هفته پیش یکسری علائم خفیف در من پیدا شد و سرفه و بدن درد خفیف داشتم. بعد از آن فکر کردم بیماری را طی کرده ام، با وجود اینکه می دانستم کرونا طیف وسیعی از علائم بالینی دارد.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا و به خاطر درگیری با این بیماری همه مراقبت های حفاظت فردی را رعایت می کرده، اما در این مدت حفاظت های فردی و فاصله گذاری اجتماعی را به شدت و با وسواس بسیار بیشتری رعایت کرده است، ادامه می دهد: از پنج شنبه هفته گذشته علائم شدید بیماری شامل سرفه، تنگی نفس، کوفتگی عضلانی شدید، سردرد، تب و لرز در من ظاهر شد. واقعا اینقدر علائم این بیماری پیچیده است که حتی توان حرف زدن نداشتم و فقط می لرزیدم.

دکتر راستین که خوشبختانه حالا شرایط سخت بیماری را تا حدودی پشت سر گذاشته، خاطرنشان می کند: در این ده روز فوق العاده اذیت شدم، اما خدا را شکر الان که می توانم حرف بزنم احساس می کنم وضعیت جسمی ام از زمین تا آسمان فرق کرده است. در این مدت استراحت مطلق بودم و دارو و انواع دمنوش مصرف می کردم. البته هنوز هم قرنطینه خانگی هستم و سعی می کنم تا مشکلم به صورت قطعی حل نشده و بهبودی کامل پیدا نکرده ام با مردم سر و کار نداشته باشم تا خدای نکرده باعث انتقال بیماری به کسی نشوم.

وی تنها راه کنترل بیماری را رعایت اصول حفاظت فردی می داند و می گوید: حتی اگر بهترین ماسک دنیا را هم بزنم اما فرد دیگری ماسک نزده باشد احتمال اینکه بیماری به من مبتلا شود وجود دارد. همانطور که گفته می شود ماسک من از دیگران محفاظت می کند و ماسک دیگران از من، بنابراین استفاده از ماسک فقط برای خود فرد نیست، بلکه نوعی رعایت حق الناس است تا اگر فرد ناقل بدون علامت است باعث آلوده شدن دیگران نشود.

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان از مردم خواست سعی نکنند این بیماری را تجربه کنند و یادآور می شود: درست است که این بیماری در ۸۰ درصد موارد علامتی ندارد، اما ممکن است فرد ناقل بیماری باشد، درحالی که بدون علامت بودن اطمینان کاذبی به فرد بدهد که من مشکلی ندارم و ماسک نمی زنم، اما احتمال دارد بیماری به دیگران منتقل و آنها را دچار مشکل کند.

راستین با اشاره به اینکه کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی اصفهان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون نزدیک به ۸ هزار بیمار را به بیمارستان ها منتقل کرده اند و به همین خاطر در معرض این ویروس بوده اند، اظهار می کند: نزدیک به ۷۰ نفر از پرسنل اورژانس اصفهان باوجود همه حفاظت ها به کرونا مبتلا شدند.

وی بر رعایت بهداشت فردی، شست و شوی دست، خودداری از حضور در اجتماعات و رفت و آمدهای غیرضروری و همچنین استفاده از ماسک تاکید کرد و گفت: نوع ماسکی که استفاده می شود چندان مهم نیست و حتی می توان از ماسک های پارچه ای قابل شست و شو استفاده کرد تا ناقل بیماری نباشیم و در نهایت با مراعات همه افراد جامعه، چرخه انتقال بیماری قطع شود.

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان بار دیگر از مردم خواست توصیه های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی را جدی بگیرند و می گوید: تا زمانی که واکسن موثری در دسترس قرار گیرد ناچاریم با این بیماری سر و کار داشته باشیم و نمی توانیم زندگی مان را تعطیل کنیم اما باید به سلامت خودمان و دیگران اهمیت بدهیم. سلامتی نعمتی است که تا وقتی داریم قدرش را نمی دانیم اما وقتی سلامتی خود را از دست می دهیم می فهمیم که چقدر سخت است.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر