کد خبر: 1012481
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت: وزارت امور خارجه باید تعرض جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای ایرانی را از نظر حقوقی مورد پیگیری قرار دهد و با کشورهای منطقه برای خروج آمریکا از خلیج فارس وارد مذاکره شود.

سرویس سیاسی جوان آنلاین: سید نظام الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تعرض جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده که حضور ایران در منطقه موجب ناامنی است و این که آمریکایی‌ها در کشورهای مختلف منطقه حضور نظامی دارند و دخالت می‌کنند موجبات ناامنی در منطقه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ فراهم می‌آورد.

وی افزود: تفاوتی ندارد که این دخالت‌ها به صورت غیرمستقیم باشد و بین کشورها تنش ایجاد کند و دولت‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به جان هم بیندازد و فضاسازی‌هایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ایجاد کند که بین مردم منطقه تنش ایجاد شود و چه به صورت مستقیم باشد که نمونه‌های آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در دخالت‌های غیرمستقیم در عراق، سوریه و یمن مشاهده می‌کنیم و در مورد دخالت‌های مستقیم نظامی آمریکا می‌توان به همین تعرض به هواپیمای ایرانی اشاره کرد.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: به رغم این که آمریکایی‌ها تلاش کردند تا برای این تعرض‌شان بهانه‌تراشی کنند اما روشن است که آمریکایی‌ها مدام به دنبال ایجاد تنش و فتنه در منطقه هستند و در این زمینه هیچ ابایی ندارند که متعرض هواپیمای مسافربری شوند.

موسوی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها در گذشته هم در پرونده خودشان حمله به هواپیمای مسافربری ایران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته‌اند که در 12 تیر سال 67 اقدام به این کار کردند که آن حمله به هواپیمای مسافربری عامدانه بود و این تعرض به هواپیمای مسافربری هم عامدانه است.

وی افزود: اقدامات از سوی آمریکا تنها با قصد فتنه‌انگیزی و ایجاد ناامنی است و باید دستگاه دیپلماسی ما موضع قاطعی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در مقابل این تعرض آمریکایی‌ها اتخاذ کند.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: وزارت امور خارجه باید از نظر حقوقی این تعرض هواپیماهای آمریکایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در مجامع بین المللی پیگیری کند و کار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رها نکند و علاوه بر سازمان ملل در مجامعی همچون ایکائو (سازمان هواپیمایی کشوری بین المللی) موضوع را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مطرح و پیگیری کند.

موسوی خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه علاوه بر این باید با کشورهای منطقه رایزنی اساسی داشته باشد تا بتوانیم شر آمریکایی‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از منطقه به طور کامل کم کنیم و دستگاه دیپلماسی باید با مقامات عراقی، سوری، لبنانی و سایر کشورهای منطقه در این باره مباحث جدی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مطرح کند تا آمریکا منطقه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ترک کند.

وی در پایان گفت: حضور آمریکا در منطقه مداوماً شر و تنش ایجاد می‌کند و با حضورش در کشورهای مختلف به اختلاف بین جوامع می‌پردازد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار