کد خبر: 1013750
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۹
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان:
مهندس مرتضی ابراهیمی گفت : چشم‌انداز اهداف کلان شرکت پالایش نفت اصفهان در ارتقای عملکرد زیست‌محیطی، ایمنی و انجام مسئولیت‌های اجتماعی، مدیریت منابع انرژی، مدیریت بهینه دارایی‌ها و ارتقای توان بازاریابی و فروش است و شرکت به استراتژی‌های خود در جهت رسیدن به این چشم‌انداز متعهد بوده و در مسیر زیست‌محیطی، ایمنی و انجام مسئولیت‌های اجتماعی، مدیریت منابع انرژی، مدیریت بهینه دارایی‌ها و ارتقای توان بازاریابی و فروش آن حرکت می‌کند.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان مرتضی ابراهیمی عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان ضمن یادآوری چشم‌انداز پالایش نفت اصفهان برای سال ۱۴۰۰ اظهار داشت : هدف ما سرآمدی شرکت‌های تولیدکننده فرآورده‌های نفتی است. او در تشریح این چشم‌انداز به اهداف کلان شرکت در ارتقای عملکرد زیست‌محیطی، ایمنی و انجام مسئولیت‌های اجتماعی، مدیریت منابع انرژی، مدیریت بهینه دارایی‌ها و ارتقای توان بازاریابی و فروش اشاره کرد و گفت شرکت به استراتژی‌های خود در جهت رسیدن به این چشم‌انداز متعهد بوده و در مسیر آن حرکت می‌کند.

به‌جز عملکرد مالی، مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان عملکرد این مجموعه در اجرای مسئولیت اجتماعی و حفظ محیط‌زیست را یادآور شد و گفت: در سال گذشته پرداخت بیش از  ۲۵۲ میلیارد ریال تنها بخشی از کمک‌های بلاعوض این شرکت در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی بوده که از میان آن‌ها می‌شود بالغ بر  ۱۳۹ میلیارد ریال کمک به صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان اصفهان  و  مجموع ۹۰ میلیارد ریال کمک جهت مقابله با کرونا که در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری اصفهان قرار گرفت، اشاره کرد. همچنین این شرکت در ایام مبارزه با شیوع ویروس کرونا،  ماده ضدعفونی مولتی اکسیدان  تولید  کرده و در اختیار سازمان های متقاضی قرار  می دهد.کمک به تکمیل برخی پروژه‌های عمرانی، خرید اقلام موردنیاز سیل‌زدگان نیز ازجمله فعالیت‌های شرکت پالایش نفت اصفهان هستند که به گفته مدیرعامل آن در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت انجام‌شده است.  همچنین مجمع با بیشترین آراء به هیأت مدیره اجازه داد در سال جاری  با رعایت صرفه و صلاح شرکت به تشخیص خود و در راستای تکالیف اجتماعی برای حمایت از پروژه هایی نظیر پروژه های حفاظت از محیط زیست، فرهنگی، ورزشی، بهداشتی و سایر سازمان های ذیصلاح قانونی به صورت بلاعوض یا تسهیلات خارج از آیین نامه معاملاتی شرکت و همچنین پروژه های آبرسانی با لحاظ مصوبات هیات دولت و کارگروه ملی سازگاری با کم آبی و همچنین کارگروه استانی سازگاری با کم آبی و سایر مکاتبات دریافتی در این خصوص ازطریق مراجع ذیربط استانی تا سقف ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه کند که سقف ۳۵۰میلیارد ریال آن برای پروژه تأمین آب مورد نیاز شرکت از خلیج فارس و تتمه مصوبات کارگروه ملی استانی سازگاری با کم آبی تامین آب پایدار شرکت و ۳۰۰میلیارد ریال دیگر برای سایر فعالیت های اجتماعی است.

حرکت در مسیر صیانت از محیط‌زیست

عضو هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان به ارائه گزارش از عملکرد زیست‌محیطی شرکت پرداخت و گفت: در سال گذشته مدیریت پسماند و ضایعات عادی، صنعتی و ویژه ادامه پیداکرده است، لجن‌ها و خاک‌آلوده در سایت مخصوص انتقال‌یافته و پروژه تفکیک عایق‌های حرارتی مستعمل بر اساس آنالیز دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی انجام شد.

مدیریت پساب با تصفیه و بازگردانی ۳۲۰ مترمکعب در ساعت، تصفیه و بازگردانی ۴۰۰ مترمکعب از پساب تصفیه‌خانه صنعتی به همراه استفاده از دستگاه UV برای گندزدایی فاضلاب بهداشتی و عقد قرارداد با شرکت‌های معتمد سازمان حفاظت از محیط‌زیست برای پایش آلاینده‌های آب از دیگر فعالیت‌های زیست‌محیطی است که ابراهیمی به آن‌ها اشاره کرد.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان این که ادامه فعالیت پالایشگاه اصفهان در گرو راه اندازی واحدهای گوگردزایی است و تمامی فرآورده های نفتی این شرکت تا سال ۱۴۰۴ بر اساس استانداردهای یورو ۴ و ۵ تولید خواهد شد گفت: در حال حاضر تمامی بنزین تولیدی این شرکت که روزانه حدود ۱۲ میلیون لیتر بوده منطبق با استاندارد یورو ۵ است.

مرتضی ابراهیمی با اشاره به این که از حدود ۲۲ میلیون لیتر گازوئیل تولیدی روزانه این شرکت فقط حدود ۲ میلیون لیتر آن  بر اساس استاندارد یورو  است افزود: با بهره برداری واحد تصفیه گازوئیل این شرکت در بهار سال ۱۴۰۰ تمامی گازوئیل  تولیدی پالایشگاه اصفهان مطابق با استاندارد یورو خواهد شد.

او با بیان این که قرار داد ساخت واحد گوگرد زدایی از نفت کوره این شرکت توسط یک شرکت ایرانی امضاء شده است گفت: این پروژه به دلیل پیچیدگی های خاصی که دارد تا ۴ سال آینده به بهره برداری می رسد.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت اصفهان افزود: با راه اندازی واحد مزبور، تمامی فرآورده های نفتی آن بر اساس یورو ۴ و ۵ تولید می شود و معضل زیست محیطی پالایشگاه اصفهان رفع خواهد شد.

ابراهیمی در ادامه گفت: با بهره برداری واحد گرانول سازی گوگرد پالایشگاه اصفهان، و با رعایت تمام استاندارد های  زیست محیطی و با موافقت سازمان حفاظت از محیط زیست واحد های گرانول سازی گوگرد و حلال ها از فهرست آلایندگی خارج شده است..

وی  با بیان این که پالایشگاه اصفهان برای تامین آب مورد نیاز واحدهای عملیاتی خود به ساخت ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانه پساب شاهین شهر با ظرفیت حدود ۷۵۰ متر مکعب در ساعت  اقدام کرده است گفت: در حال حاضر حدود ۴۰۰ متر مکعب  در ساعت پساب شاهین شهر از طریق ایستگاه پمپاژ به این تصفیه خانه منتقل و پس از تصفیه در فرایند تولید استفاده می شود.

او یکی دیگر از اقدام ها این شرکت برای کاهش مصرف آب در پالایشگاه اصفهان در بحران کم آبی حاکم بر کشور، به روز رسانی برج های خنک کننده برای جلوگیری از تبخیر و هدر رفت آب و همچنین استفاده از برق سراسری در واحدهای عملیاتی اعلام کرد و افزود: این شرکت برای تامین برق مورد نیاز واحدهای عملیاتی خود و کاهش آب مصرفی به خرید ۶۰ مگاوات برق از شبکه سراسری اقدام کرده است.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان این که پالایشگاه اصفهان در حال حاضر ۱۶ مگاوات برق از شبکه سراسری دریافت می کند گفت: به ازای تولید هر مگاوات برق،  ۶ تُن آب مصرف می شود که با احتساب ۱۶ مگاوات برق دریافتی از شبکه سراسری، حدود ۸۰  متر مکعب آب در ساعت صرفه جویی شده است و با بهره برداری واحدهای جدید و استفاده کامل از برق شبکه سراسری، ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر مکعب آب در ساعت  در پالایشگاه اصفهان صرفه جویی خواهد شد.

پروژه‌های اجراشده و در دست اجرا

پروژه گوگردزدایی از ته‌مانده‌های برج تقطیر از دیگر پروژه‌های مهمی دیگری است که نقش مهمی در تهیه خوراک واحد RFCC جهت شکست کاتالیستی و تولید محصولات سبک باارزش افزوده بالا دارد. ابراهیمی گفت: این پروژه مهم که یکی از اهداف آن افزایش تولید محصولات سبک و کاهش تولید محصولات سنگین و رسیدن به حجم ۲۰ میلیون لیتر بنزین در روز است، در پی کناره‌گیری شرکت کره‌ای، تکمیل آن به یکی از شرکت‌های توانمند داخلی سپرده‌شده که با تأمین مالی مناسب از سوی سهامداران، امیدواریم به‌نحو مطلوب  تکمیل شود.

مدرنیزه کردن سیستم برق پالایشگاه و به‌روزرسانی آن‌ها مطابق استانداردهای جهانی در جهت تأمین پایدار و پیوسته برق واحدهای عملیاتی پالایشگاه در کنار بازسازی برج خنک کننده A و احداث ایستگاه تقلیل فشار گاز طبیعی با ظرفیت ۳۰۰ هزار مترمکعب بر ساعت ازجمله طرح‌هایی هستند که ابراهیمی در کنار چندین طرح و پروژه دیگر از آن‌ها نام برد، طرح‌هایی که در سال گذشته به پایان رسیده و یا در سال جاری  به پایان می‌رسند.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار