کد خبر: 1014179
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
ورزشکاری که نمونه آزمایشش مثبت اعلام می شود برای تخلفی که کرده عادت دارد همه را شریک جرم خود کند در حالیکه مقصر اول و آخر دوپینگ یک ورزشکار خود شخص مورد نظر است.
سرویس ورزشی جوان آنلاین: هفته گذشته بود که یکی از فوتبالیست بعد از اینکه 4 سال براثر دوپینگ محروم شد انگشت اتهام را به سمت مربی خود برد که او به زور مار وادار به آمپول زدن می کرده است!
گفتیم به ایشان که اگر مربی دیگری به شما می گفت 100 میلیون از قراردادت را به فلانی بده هم اطاعت محض داشتی یا اونموقع زبوتت باز می شد.
حالا اتفاقی مشابه در ووشو و سطحی بالاتر افتاده است.
دو قهرمان ملی در ساندا در مسابقات جهانی 2018 از ماده ممنوعه استفاده کرده اند و اکنون با محرومیت های سنگینی مواجه شده اند.
اکنون که این اتفاق افتاده جریانی به کار افتاده تا چهره رییس وقت فدراسیون و معاون فعلی وزارت ورزش که از مدیران اخلاق گرا و از همکاران رسانه ای ما نیز می باشد و و همچنین سرمربی تیم ملی را مخدوش کند ولی باید واقع نگر بود.
هیچ رییس فدراسیونی نمی آید اعتبار و آبروی خودش را برای قهرمانی مشکوک یک ورزشکار فدا کند آنهم شخصیتی مثل مهدی علینژاد که در دوره ریاستش بر فدراسیون ووشو به اندازه ای موفقیت جهانی و آسیایی کسب کرده که نیازی به اینکارها ندارد..اما مشکل اصلی را ما عرض می کنیم.
استفاده از مواد مکمل و مواد نیروزا در همه اجزای ورزش قهرمانی و حرفه ای در دنیای امرزی مرسوم است.
قهرمانان در دوران سخت بدنسازی بدون مکمل نمی توانند خود را آماده کنند و معمولا تیم پزشکی حاضر در اردو با لحاظ کردن تمام موارد دستور تهیه مکمل های مجاز را می دهد و سرمربی هم آنها را در موعد مقرر در اختیار ورزشکاران قرار می دهد. یک تایم مخصوصی دارد و اگر زودتر یا دیرتر از آن زمان مشخص مصرف شود هم عوارضی دارد و هم اینکه اثری که باید داشته باشد برجای نمی گذارد. از همه مهمتر می تواند منجر به نمایش مثبت نمونه ورزشکار شود در حالیکه بارها شنیده ایم که یک ورزشکار که نمونه اش مثبت شده اعلام کرده همه اعضای تیم از این ماده استفاده کرده اند .او درست می گوید ولی یک جای کار می لنگد. یا ورزشکار بدون نظر مربی و پزشک رفته و از مکملی غیر مجاز استفاده کرده و یا همان مواد را در موعد مقرر که سرمربی تجویز کرده استفاده نکرده و زملن را مدیریت نکرده است.
همه اینها احتمالاتی است که د باره دوپینگ دو قهرمان سانداکار می توان متصور بود.
برای عدم تکرار این موارد بهتر است یک تیم متخصص از پزشکان ورزشی متشکل دکتر امین نوروری – دکتر رازی – دکتر هراتیان و متخصصان فدراسیون پزشکی ورزشی به اضافه پزشک متخصص هر فدراسیون بر تهیه و مصرف مکمل ها نظارت کنند.
دوم اینکه همه مکمل ها از یک فروشگاه مجاز و مورد تایید تهیه شود تا دست و دل مان هنگام تهیه مکمل ها نلرزد.
چینی ها خودشان فوق تخصص مکمل ها هستند اما انها به موقع و درست و با برنامه مصرف می کنند اما در ورزش ما هیچ هماهنگی بین ورزشکاران و فدراسیونها و دستگاه ورزش وجود ندارد.
الان همین دو قهرمان ووشوکار چه بسا از مکملی استفاه کرده اند که به هر دلیل استاندارد نبوده و مشابه انرا حتما قهرمانان چینی هم مصرف کرده باشند اما از انها منفی اعلام شده است.

کلام آخر:
بازهم دوپینگ یک ورزشکار به هیچکس ارتباز ندارد و این خود اوست که می داند چه کرده و چه مصرف کرده است پس در قضیه سانداکاران ملی پوش که هنوزم اعتقاد داریم غیر علمی مکمل مصرف کرده اند نه اینکه دوپینگ کنند
آنها را نابود نکنیم حتی اگر خطایی عمد را مرتکب شده اند که بعید است در ووشو چنین مواردی باشد.
تنها ایراد در این داستان عدم اعلام به موقع بوده که حتما فدراسیون ووشو دلایل خاص خودش را دارد که خیلی قابل قبول نیست.
حکایت این شعر نشود که گفت:
گنه کرد در بلخ آهنگری
به شوشتر زدند گردن مسگری...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار