کد خبر: 1014435
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۵
فرمانده کل سپاه:
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه ملت لبنان را در شرایط سخت هرگز تنها نمی‌گذاریم، گفت: ملت لبنان ستاره‌های بزرگ مقاومت در دنیای اسلام هستند و همیشه با صبر و استقامت با حوادث برخورد کرده‌اند.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: به گزارش سپاه نیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در حاشیه نخستین جلسه هیئت امنای پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در جمع خبرنگاران با تسلیت حادثه بندر بیروت به ملت، دولت و حزب‌الله لبنان، اظهار داشت: ملت لبنان ستاره‌های بزرگ مقاومت در دنیای اسلام هستند و همیشه با صبر و استقامت با این حوادث برخورد کرده‌اند. وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) مبنی بر اینکه صبر ملت، دولت و حزب‌الله لبنان، نسخه اصلی عبور این کشور از شرایط فعلی است، گفت: اعلام می‌کنیم که تمام ظرفیت‌های ما برای امداد و کمک به ملت لبنان بسیج شده است.

فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه ملت لبنان را در شرایط سخت هرگز تنها نمی‌گذاریم و تا انتها در کنارشان هستیم، افزود: سعی می‌کنیم با کمک‌های انسان‌دوستانه ملت ایران، شرایطی برای کمک به ملت لبنان فراهم شود تا مصیبت‌های ناشی از این حادثه را پشت سر بگذارند. سرلشکر سلامی با تأکید بر اینکه ملت لبنان باید در مقابل این حوادث ایستادگی کند، خاطرنشان کرد: تاریخ در مورد صبر ملت لبنان قضاوت می‌کند. وی با اشاره به برگزاری جلسه هیئت امنای پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس تصریح کرد: این جلسه در خصوص پژوهش‌های راهبردی در موضوع دفاع‌مقدس و رخداد‌های امنیتی در طول ۴۱سال گذشته برگزار شد. فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه پژوهش‌های دفاع مقدس عموماً بزرگی و وسعت روح ملت ایران را نشان می‌دهد، گفت: «جریان مقاومت» نشان‌دهنده ظرفیت ملت ایران برای استقامت، پایداری و ادامه حیات سرافرازانه است، بنابراین انتقال آن به نسل‌های دیگر موضوع مهمی است. سرلشکر سلامی در پایان یادآور شد: ساختن یک حقیقت جاری از یک مقاومت مثال‌زدنی و نمادین برای ملت‌ها، سرمایه‌ای بزرگ است.

حقیقت دفاع مقدس باید در اختیار نسل‌های بعد قرار گیرد

در نخستین جلسه هیئت امنای پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح «بررسی سطوح راهبردی دفاع مقدس» را مأموریت و دستور کار این پژوهشگاه عنوان کرد و گفت: پژوهشگاه از نیمه دوم سال۹۸ با تغییرات و ساختار جدید، کار خود را آغاز کرد. سرلشکر محمد باقری روز پنج‌شنبه با اشاره به جایگاه ویژه دفاع مقدس در تاریخ ملت ایران، تصریح کرد: باید در همه سطوح، حقیقت دفاع مقدس استخراج و در اختیار نسل‌های بعدی قرار گیرد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با تأکید بر اینکه در فعالیت گسترده نیاز به تقسیم کار و هم‌افزایی وجود دارد، گفت: در این پژوهشگاه باید سطوح راهبردی دفاع مقدس در ارتش، سپاه و نیروی انتظامی، سطوح تاکتیکی و عملیاتی مورد بررسی قرار گیرد. باقری بررسی چگونگی حمایت قدرت‌های جهانی از رژیم بعث صدام، دلایل تداوم جنگ پس از آزادسازی خرمشهر و پایان جنگ، بررسی عملیات‌های راهبردی دفاع مقدس، بررسی سطوح راهبردی مباحث مرتبط با محور مقاومت و امنیت کشور در سطح راهبردی را از مأموریت‌های پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد. در بخشی از این جلسه اساسنامه پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مورد بررسی قرار گرفت و حاضران در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند. پس از ارائه اساسنامه، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح تأکید کرد که این اساسنامه به مدت یک سال به طور موقت تصویب شده است و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ نهایی خواهد شد.

تشریح برنامه‌ها و اقدامات پژوهشگاه

سرلشکر صفوی، رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس نیز در این جلسه ضمن خیر مقدم به رئیس و اعضای هیئت امنای پژوهشگاه به ارائه گزارش پیشرفت امور پژوهشگاه و تبیین فلسفه و ساختار آن پرداخت و گفت: سه کار عمده و اساسی را امسال در دستور کار پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس قرار داده‌ایم.

وی افزود: با ابلاغ مأموریت و وظایف جدید پژوهشگاه توسط ستادکل نیرو‌های مسلح در آذر ماه سال ۱۳۹۸ جلسات کارشناسی درخصوص بازنگری اساسنامه پژوهشگاه و جدول و شناسایی رؤسای محترم پژوهشکده‌ها و مرکز دایره‌المعارف متناسب با حوزه مأموریتی و همچنین تهیه و تدوین برنامه‌های سال جاری و تصویب آن در ستاد کل نیرو‌های در کنار شناسایی مجریان مجرب و تعیین ناظران برای پروژه‌های تحقیقاتی مصوب صورت گرفت. سرلشکر صفوی در خصوص تعاملات مؤثر پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس با سایر مراکز علمی کشور گفت: در راستای تعامل و هم‌اندیشی با سایر مراکز علمی کشوری و نیرو‌های مسلح جلسه هم‌اندیشی با رؤسا و معاونان پژوهشی ۲۳ مرکز علمی دانشگاهی برگزار گردید و تعامل با دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، امام صادق (ع)، جامع امام حسین (ع) و درخصوص برگزاری نشست‌های تخصصی حول محور‌های همایش بین‌المللی مطالبات حقوقی – بین‌المللی دفاع مقدس صورت پذیرفت. وی افزود: تصویب و پیگیری راه‌اندازی رشته مطالعات راهبردی دفاع مقدس در «داعا» از دیگر اقدامات سال جاری پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس می‌باشد. دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا و رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در ادامه به تبیین فلسفه و مأموریت پژوهشگاه پرداخت و گفت: در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس به دنبال تکرار آنچه در سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی و وزارت دفاع تولید می‌شود، نیستیم و علاوه بر آنکه سطح این پژوهشگاه راهبردی است به دنبال نقش مکملی در حوزه پژوهش‌های نیرو‌های مسلح هستیم.

وی افزود: مرجعیت علمی، مشارکت در نظریه‌پردازی و انجام پژوهش‌های سطح راهبردی برای تبیین واقعیت‌ها و رفع شبهات و ابهامات راهبردی در خصوص ابعاد مختلف هشت سال دفاع مقدس، نقش‌آفرینی در جبهه مقاومت، مقابله با تهدیدات امنیتی مسلحانه و مقابله با تهدیدات امنیتی غیرمسلحانه و احصای دستاورد‌ها و تجارب راهبردی حاصل در حوزه‌های مختلف دفاعی امنیتی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی در سطح ملی و نیرو‌های مسلح از مأموریت‌های پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس می‌باشد، همچنین ایجاد ظرفیت لازم برای استفاده از توانمندی‌ها و تجارب فرماندهان و مدیران پیشکسوت حوزه دفاعی و امنیتی در تحقق مأموریت‌های پژوهشگاه مد نظر فعالیت‌های علمی پژوهشگاه می‌باشد.

سرلشکر صفوی در ادامه به تشریح ساختار پژوهشگاه پرداخت و در تشریح اساسنامه دایره المعارف دفاعی- امنیتی انقلاب اسلامی بیان داشت: هدف تولید دایره‌المعارف دفاعی- امنیتی انقلاب اسلامی در حقیقت تبیین حقایق در حوزه‌های دفاع مقدس، امنیت و جبهه مقاومت با گفتمان انقلاب اسلامی به عنوان یک مرجع علمی از طریق تدوین و انتشار دایره‌المعارف دفاعی امنیتی انقلاب اسلامی می‌باشد. سرلشکر صفوی افزود: در تولید دایره‌المعارف دفاعی- امنیتی انقلاب اسلامی به دنبال مجموعه‌ای مستند و پرمحتوا با قابلیت ترجمه به دیگر زبان‌ها هستیم و مجموعه دایره‌المعارف اثری در سطح ملی می‌باشد.

سرلشکر صفوی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح کمیت و کیفیت پروژه‌های در دست اقدام پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس پرداخت و با بیان شروع به کار تولید ۴۲ پروژه در سطح راهبردی توسط پژوهشگاه در سال ۱۳۹۹، از برگزاری همایش بین‌المللی مطالبات حقوقی بین‌المللی دفاع مقدس در سال جاری خبر داد و گفت: هدف از برگزاری همایش بین‌المللی مطالبات حقوقی بین‌المللی دفاع مقدس تبیین مطالبات حقوقی- بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران از حامیان و شرکای بین‌المللی و منطقه‌ای صدام در جنگ تحمیلی و راهکار‌های احقاق آن و پیگیری حقوقی- بین‌المللی ترور شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهید مجاهد ابومهدی المهندس از دولت امریکا می‌باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار