کد خبر: 1015516
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۶
بازار سرمایه حالا رخت قرمز را از تن بیرون نمی‌آورد. امروز بورس با عقب نشینی ۷۲ هزار واحدی روی دیگر خود را به سرمایه گذاران نشان داد.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: بازار سرمایه با ریزش قابل توجه همراه شد و بسیاری معتقدند فاز بازار سرمایه همچنان منفی خواهد بود.

حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه در این خصوص می‌گوید: بازار سرمایه به سمت جذاب شدن قیمت‌ها در حال حرکت است و با رسیدن به این سطح جذاب بی‌تردید دوباره ورود نقدینگی به بورس آغاز می‌شود، اما این خبر همان قدر که برای سرمایه‌گذاران خوب است برای سفته‌بازان منفی است.

وی با اشاره به اینکه وقتی شاخص از مرز روانی دو میلیون واحد عبور کرد بسیاری از کارشناسان ریزش قیمت را پیش‌بینی کردند، ادامه داد: معلوم بود این مقطع مقاومت نقطه‌ای اساسی است و قیمت سهم‌ها را نه داده‌های اقتصادی تایید می‌کرد و نه عوامل بنیادینی که در رشد شاخص موثر بودند از این رو عقب‌نشینی شاخص از این مرز روانی آغاز شد و من معتقدم در روز‌های آتی نیز این وضعیت ادامه می‌یابد.

میرمعینی تاکید کرد: باید در نظر داشت با رسیدن قیمت‌ها به مرحله قیمت جذاب شرایط دستخوش تغییر می‌شود، اما شاید برای برخی تلخ باشد که بگویم این ریزش حتی ممکن است بیت تا سی درصدی باشد، اما در نهایت هر چه اصلاح در این مرحله عمیق‌تر باشد، در مرحله آتی روند رشد محکم‌تر خواهد بود پس می‌بینید که این وضعیت به ضرر سفته بازان و به سود سرمایه‌گذاران است.

این کارشناس با اشاره به اینکه در سال ۹۹ پارادایم حاکم بر بورس از سرمایه محوری به سودمحوری تغییر کرد، گفت: بازار سرمایه باز هم به مدار رشد باز می‌گردد، اما بعید می‌دانم این اتفاق در روز‌های آتی رخ دهد، اما در نهایت رشد بازار سرمایه از طلا و سکه و ارز و مسکن بیشتر خواهد بود.

وی در پاسخ به این سئوال که عوامل بنیادین رشد بازار سرمایه چه بود که در شرایط کنونی تغییر ماهیت داده است؟ ادامه داد: یک نکته مهم بازار ارز است، چشم انداز آتی نوسانی جدی در بازار ارز را نشان نمی‌دهد پس با توجه به ثبات نسبی دلار قیمت‌ها دیگر چندان از این مولفه برای افزایش تاثیر نمی‌گیرند.

او ادامه داد: حمایت دولت از بازار سرمایه از طریق عرضه سهام شرکت‌ها و فروش دارایی‌ها موثر بود و در عین حال بحث تجدید ارزیابی دارایی‌ها به استناد رشد تورم و افزایش قیمت دلار جوی افزایشی را بر بازار حاکم کرد.

این تحلیلگر بازار سرمایه گفت: در عین حال ورود صندوق‌های قابل معامله یا EFT‌ها هر چند در تاثیر اقتصادی چندانی نداشت، اما جو مثبتی را ایجاد می‌کرد، اما عدم عرضه دارا دوم خود تاثیری منفی را به همراه داشت.

میرمعینی توصیه کرد در شرایط کنونی سهامداران به سرمایه‌گذاری و نه کسب سود بیاندیشند و بدانند اصلاح بازار در نهایت مسیر حرکت آتی را هموار می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار