کد خبر: 1017172
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۵
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان:
شهرام موحدی گفت: با توجه به تحریمهای ظالمانه امریکاو با تلاش مسوولان جهاد کشاورزی، دامپزشکی و تشکل‌های این حوزه،به اقدامات خوبی دست یافتیم و هیچ کمبودی در تامین فرآورده‌های خام دامی در این استان اصفهان وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ، مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان بیان کرد: تولیدات حوزه کشاورزی و دامپروری سودآور نیست و بطور معمول در همه دنیا به این محصولات یارانه تعلق می‌گیرد و امروز باید بتوانیم با کمترین هزینه‌ها سلامت دام‌های روستایی و عشایری را تامین کنیم.

وی اظهارداشت: امروز دغدغه مردم دسترسی آسان و ارزان به مواد پروتئینی است و تامین آن نیازمند سالم بودن دام، طیور و آبزیان است که با حمایت از سازمان دامپزشکی کشور محقق می‌شود.

موحدی با بیان اینکه استان ظرفیت های خوبی برای صادرات بین المللی دارد، یادآور شد: فرآورده های خام دامی با نظارت‌ها و کنترل های جدی دامپزشکی تهیه و تولید می‌شود و به مصرف کنندگان اطمینان می دهیم که این محصولات از نظر بهداشتی مشکلی ندارند و به شایعات فضای مجازی در این زمینه توجهی نداشته باشند.

مدیرکل دامپزشکی اصفهان ادامه داد: محصولات فرآورده‌های خام دامی اصفهان با نظارت کافی و عالی دامپزشکی و بطور کامل بهداشتی انجام می‌شود و باید توجه، مراقبت ویژه و بیشتری در حوزه بیماری ها داشته باشیم و امنیت زیستی در حوزه‌های دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل انجام دهیم و سطح کیفی مزارع پرورشی را افزایش دهیم.

وی اذعان کرد : این استان در زمان حاضر از نظر بیماری‌های دام و طیور در وضعیت خوبی قرار دارد و از ۲ سال گذشته تا اکنون آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در اصفهان وجود ندارد اما این بمعنای ریشه کنی این ویروس نیست و این ویروس با کوچکترین فرصت می‌تواند منتشر و مشکل ساز شود.

موحدی با بیان اینکه اعتبارات سالانه ۵۰ درصد اهداف این نهاد را محقق می کند، بیان داشت: این اداره کل برای ارائه خدمات مطلوب و خوب نیازمند تخصیص اعتبارات بیشتر و به موقع است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات دامپزشکی از جمله واکسیناسیون، در زمان طلایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و حتی تخصیص اعتبارات ۱۰ برابری هم پس از این زمان،  فایده‌ای ندارد.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان افزود: این اداره کل در حوزه نیروی انسانی هم با ۲ معضل بسیار بزرگ مواجه است که اکنون ۵۰ درصد از پست‌های سازمانی این نهاد خالی است و با نیمی از پست‌های سازمانی شاغل و بصورت جهادگرانه و ایثارگرانه و ۲ برابر ظرفیت بصورت شبانه روزی فعالیت می‌کنند.

به گفته وی بخش دامپزشکی از نظر حقوق و مزایا خیلی ضعیف دیده شده و کارکنان این سازمان با مدرک دکترا پایین‌ترین حقوق در این سطح را دریافت می‌کنند.

موحدی با بیان اینکه درحوزه دامپزشکی از نظر لجستیکی، نرم افزاری، نیروی انسانی و تکریم این نیروهابا دقت انجام می شود گفت: این حوزه باید بازتعریف شده و بصورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: بیشتر خدمات بهداشتی حوزه دامپزشکی باید در مکان و محل دامداری و روستاها و در گستره وسیعی که هیچ محدوده ای ندارد ارائه شود و از مرکز استان تا دور افتاده ترین روستاها نیازمند دریافت خدمات دامپزشکی هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان بیان کرد: دامپزشکی وظیفه تضمین سلامت دام و طیور روستایی، عشایری و صنعتی را بر عهده دارد و این امر نیازمند حضور هر روزه دامپزشکی در همه بخش هاست به عنوان مثال برای خدمات رسانی مطلوب در ۲۴ شهرستان استان حدود ۴۰ خودرو نیاز داریم.

وی با اشاره به وضعیت کشتارگاه های طیور این استان گفت: اصفهان از نظر کشتارگاه‌های طیور در وضعیت خیلی خوبی قرار دارد اما ۳۰ درصد از مراکز نیاز به بازسازی دارد ولی کشتارگاه‌های صنعتی بسیار خوبی در استان وجود دارد.

موحدی خاطرنشان کرد: صنایع تبدیلی دامپزشکی اصفهان در حد و اندازه های استان است و ظرفیت‌های استفاده نشده هم در این زمینه وجود دارد که شیوع کرونا ضربه خیلی سختی به این صنایع زد و با تعطیلی تالارهای پذیرایی، هتل‌ها، رستورانها و کاهش مسافرت‌ها مشکل جدی برای فرآورده‌های تولیدی مرغ، ماهی و تخم مرغ ایجاد شده است.

مدیرکل دامپزشکی اصفهان اضافه کرد: صنایع تبدیلی حوزه دامپزشکی استان از کیفیت بالایی برخوردار هستند و برخی از آنها در خاورمیانه نمونه هستند و کارخانه تبدیل ضایعات استان با آخرین تکنولوژی روز اروپا فعال است.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار