کد خبر: 1017178
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۱
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان:
دکتر وحید موحد بیان کرد: گوشت قرمز هرچقدر هم که برای انسان ضرر داشته باشد، علاقه‌مندان بسیار زیادی دارد. علاوه بر مشکلات بلند مدتی که گوشت قرمز می تواند برای ما ایجاد کند، بیماری های خاصی نیز از گوشت های ناسالم در بدن انسان ایجاد خواهد شد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان اظهار داشت :اگر به دنبال یافتن راهی برای تشخیص گوشت گاو و گوساله تازه می گردید ساده‌ترین راه برای این کار، دقت به رنگ گوشت است. گوشت های تازه دارای رنگی نزدیک به بنفش روشن هستند که تضمین کننده سلامت گوشت مصرفی است.

وی افزود:چند روزی که از مرگ حیوان بگذرد، میوگلوبین اکسیده می شود و در نتیجه گوشت به رنگ واقعی خود که جگری نزدیک به قهوه ای است، تبدیل می شود. گوشت های قهوه ای رنگ کهنه تر و در نتیجه آماده خراب شدن هستند. این‌گونه گوشت‌ها در صورتی که بوی مناسبی داشته باشند، مشکلی برای مصرف ندارند اما بهتر است آنها را به سرعت بپزید.

این مقام مسئول اذعان داشت: مایع همراه گوشت قرمز، خون نیست، بلکه ترکیبی از میوگلوبین و آب را تشکیل می دهد که می تواند نشان دهنده تازگی گوشت و البته پخت با دمای پایین باشد. بهتر است گوشت‌هایی را مصرف کنید که تازه باشد و در دمای مناسب پخته شود. استیک های پر آب می تواند حاوی مقادیری باکتری باشد که در نتیجه پخت نا صحیح در گوشت مصرفی باقی می ماند.

وی با بیان اینکه خط قرمز این اداره کل جلوگیری از آلایش های گوشتی و مواد فاسد شده است، گفت: همکاران ما سالانه حدود ۴۵۰ تن آلایش دامی و فاسد شده را در اثر نظارت‌های حوزه دامپزشکی از سطح مراکز عرضه، کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی جمع‌آوری می‌کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان  ابراز داشت:در استان اصفهان سالانه ۶۶ میلیون طیور در کشتارگاه‌های استان کشتار می‌شود که ۳ تا ۴ هزار قطعه طیور را جمع‌آوری و نمی‌گذاریم سر سفره مردم برود چراکه اگر این موارد کنترل نشود دولت و مردم هزینه‌های درمانی بیشتری را متحمل خواهند شد.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر