کد خبر: 1017407
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۰
در پرونده‌های مرتبط با واگذاری مسئله‌دار بنگاه‌های دولتی به بخش خصوصی فقط نباید برخورد با مدیران متخلف بنگاه‌ها مورد توجه باشد بلکه نحوه واگذاری این واحد‌ها از سوی سازمان خصوصی‌سازی نیز باید بررسی شود که آیا بر اساس ضوابط قانونی و صلاحیت افراد بوده یا نه.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضائیه، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه دیروز شورای عالی قوه قضائیه، «حق‌خواهی»، «عدالت‌طلبی» و «مبارزه با فساد» را از آموزه‌های مهم فرهنگ حسینی و وظیفه همه ارکان نظام اسلامی دانست. رئیس قوه قضائیه گفت: همه دستگاه‌ها و کارگزاران نظام‌وظیفه دارند برای احقاق حق و ابطال باطل تلاش کنند و دستگاه قضا در این میان بیش از همه وظیفه دارد با نظارت، بستر‌های فساد را از بین ببرد و با قضاوت عادلانه، با مفسدان برخورد نماید.

آیت‌الله رئیسی با تأکید بر لزوم شفاف‌سازی در همه بخش‌ها به‌ویژه در حوزه اقتصاد، حرکت به‌سوی دولت الکترونیک، ایجاد سازوکار‌های اجرای عدالت و مقابله جدی با تبعیض تصریح کرد: مبارزه و محاکمه بخشی از فرایند سالم‌سازی نظام اداری است، اما اصلاح بستر‌های فسادزا و پیشگیری مهم‌تر از آنهاست. رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: در اجرای حق و عدالت و مبارزه با فساد توصیه به تنهایی اثرگذار نیست که فقط بخواهیم باید‌ها و نباید‌ها را تبیین کنیم و آنچه مهم‌ترین عامل کاهش جرم و فساد و تخلف می‌شود، پیگیری و اقدام و عمل به موقع و دقیق است. رئیسی با تأکید بر اینکه ذات حکومت اسلامی و نظام ما پاک و ضد فساد است، ادامه داد: هر کجا فساد لانه کند، نظام با آن مقابله خواهد کرد و هیچ دستگاه و کارگزاری نمی‌تواند بپذیرد که فساد در جامعه و سیستم اداری باشد.

رئیس قوه قضائیه، دومین آموزه مهم عاشورای حسینی را «مقابله با تحریف» عنوان کرد و گفت: دشمنان با ترسیم چهره‌ای مشوه و وارونه از حضرت علی (ع) و امام حسین (ع) و ممنوع کردن بیان احادیث آن بزرگواران و تحریف واقعیت‌ها، جهل را بر جامعه مستولی کردند تا حکومت‌های فاسد را برپا کنند. آیت‌الله رئیسی با اشاره به اهمیت آگاهی در بیداری جامعه، افزود: قدرت‌های مستکبر به‌راحتی بر جامعه ناآگاه حاکم می‌شوند و امام حسین (ع) برای جهل زدایی و مبارزه با ناآگاهی قیام کرد تا جامعه، قدرت تعقل و تحلیل پیدا کند.

«بی‌اعتمادی به دشمن» از دیگر آموزه‌های مهم عاشوراست که آیت‌الله رئیسی به آن اشاره و تأکید کرد: سعادت جامعه در گرو پیوند با فرهنگ حسینی و عمل به آموزه‌های عاشورایی است.

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری حادثه تروریستی انفجار دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور ماه ۱۳۶۰ و شهادت محمدعلی رجایی و حجت‌الاسلام محمدجواد باهنر به دست منافقین، بر لزوم مبارزه با تروریسم تأکید و از امریکا و اروپا به دلیل پناه دادن به عناصر تروریست انتقاد کرد. رئیسی در ادامه و در واکنش به گزارش حجت‌الاسلام صادقی، رئیس مرکز توسعه شورا‌های حل اختلاف درباره برخی واگذاری‌های مسئله‌دار بنگاه‌های دولتی به بخش خصوصی دستور داد ضمن تسریع در رسیدگی به پرونده رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی و مدیران متخلف برخی شرکت‌ها، سازمان بازرسی موضوع تعیین تکلیف نحوه واگذاری‌های مسئله‌دار و خلاف ضوابط و مقررات مانند شرکت‌های هفت‌تپه و پالایشگاه کرمانشاه از سازمان خصوصی‌سازی و وزارتخانه‌های ذی‌ربط پیگیری کند. آیت‌الله رئیسی گفت: در موضوع واگذاری‌ها باید دو نکته مورد توجه قرار گیرد؛ یک جنبه تخلف افرادی است که این واحد‌ها را مورد تملک قرار داده‌اند و دیگری بررسی نحوه واگذاری این واحدهاست که آیا شرایط مندرج در قانون برای واگذاری و صلاحیت افراد مورد توجه سازمان خصوصی‌سازی قرار گرفته یا نه. در واقع تمام قضیه فقط برخورد با مدیران متخلف نیست و باید نحوه واگذاری‌ها نیز مورد بررسی قرار گیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار