کد خبر: 1017493
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵
رئیس هیئت مدیره شرکت داروسازی ثامن عنوان کرد: بالغ بر ۴۰ درصد نیاز کشور به سرم (فرآورده‌های حجیم تزریقی) توسط این شرکت تأمین می‌شود.

دکتر مهدی پیرصالحی ابراز کرد: ورود مجموعه آستان قدس رضوی به عنوان یک نهاد عمومی به صنعت داروسازی کشور و سرمایه گذاری در حوزه هایی که بخش خصوصی توان و امکان ورود را ندارد، کمک کننده است.
وی با اشاره به ورود انحصاری شرکت داروسازی ثامن به حوزه دیالیز صفاقی و پوشش نیاز بیماران کشور از درب کارخانه تا درب منزل افزود: آستان قدس رضوی با ورود به حوزه بایوتک، سرمایه گذاری بسیار خوبی بر روی تولید فاکتور هشت نوترکیب کرد و می تواند صد درصد نیاز کشور به این فاکتور مورد نیاز بیماران هموفیلی را تأمین کند.
دکتر پیرصالحی ادامه داد: سرمایه گذاری در حوزه تولید فاکتور هشت از جمله حوزه هایی بود که آستان قدس رضوی به خوبی در آن وارد شد چراکه شاید در آن زمان بخش خصوصی توان انجام آن را نداشت. این مجموعه در ادامه این مسیر و خدمات رسانی به مردم می تواند در توسعه روش های جدید درمانی که بخش خصوصی کمتر حاضر به سرمایه گذاری بر روی آنها است، وارد شده و نیاز کشور را تأمین کند.

شرکت ثامن علاوه بر حفظ بازار و این جایگاه خود، باید توسعه محصولاتش را مد نظر قرار دهد و در حوزه های جدید دارویی وارد شود.
وی اضافه کرد: این شرکت توانایی تولید تمامی فرآورده های حوزه سرم یا داروهای حجیم تزریقی را دارد بنابراین باید در سایر حوزه های دارویی بیشتر وارد شود و تلاش عمده خود را در حوزه صادرات متمرکز کند. البته در حال حاضر به دلیل شرایط تحریم، محدودیت هایی در حوزه صادرات وجود دارد، اما امیدواریم بتوانیم در بحث صادرات و افزایش حوزه فعالیت ثامن به خارج از مرزها فعالیت کنیم.

تولید 97 درصدی دارو در کشور
دکتر پیرصالحی بیان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فقط حدود 25 درصد داروها در داخل کشور تولید می شد و 75 درصد داروهای کشور به طور عمده وارداتی بودند. امروزه با وجود افزون بر 110 کارخانه داروسازی در کشور، بیش از 97 درصد داروها در داخل تولید می شود.  
وی با اشاره به اینکه عمده داروهای مورد نیاز کشور توسط داروسازان ایرانی تولید و تأمین می شود، افزود: شرکت های داروسازی داخلی، چه در شرایط سخت جنگ تحمیلی و چه شرایط سخت تر امروز تحریم توانسته اند داروی مورد نیاز کشور را تأمین کنند تا کمترین معضل را در این خصوص داشته باشیم.
پیرصالحی گفت: صنعت دارویی ما از شرایط تحریم برای تقویت ظرفیت داخلی خود استفاده کرده چنانکه عمده داروهایی که امروزه در مبارزه با بیماری کرونا در دنیا مصرف می شود توسط صنعتگران دارویی داخلی نیز تولید شده و توانسته نیاز کشور را برطرف کند.
رئیس هیئت مدیره شرکت داروسازی ثامن ادامه داد: ما باید به دانشمندان جوان کشور که در راستای تأمین نیاز مردم در حوزه های مختلف دارویی؛ از داروهای عمومی تا داروهای تخصصی در زمینه بایوتکنولوژی و نانوتکنولوژی و... فعالیت می کنند، اعتماد داشته باشیم.
وی تصریح کرد: بی تردید در حوزه دارو هیچ گاه به خودکفایی کامل نخواهیم رسید و این امر نیز هدف کشور نیست چراکه همواره داروهای جدیدی برای بیماران در جهان عرضه می شود، اما ما باید تلاش کنیم تا بتوانیم آن داروها را به سرعت برای بیماران خود بومی سازی کنیم تا مردم دسترسی آسان تری به آنها در داخل کشور داشته باشند.
دکتر پیرصالحی با تأکید بر اهمیت قیمت عرضه داروهای جدید گفت: امروزه تأمین این داروها با توجه به قیمت بالای ارز برای بیماران دشوار است. این امر در حالی است که به طور معمول قیمت داروهای تولید داخل بین یک ششم تا یک دهم قیمت داروهای خارجی است.
وی خاطرنشان کرد: معتقدم صنعت داروسازی ایران چه از نظر تولید و چه ارائه خدمات، عملکرد خوبی داشته است. داروسازی کشور را باید به عنوان زنجیره ای ببینیم که از ابتدای مراحل تولید تا توزیع و عرضه در سطح داروخانه ها در قالب یک مجموعه خدماتی برای مردم فعال است و باید همیشه قدردان زحمات داروسازان کشور در این زمینه باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار