کد خبر: 1020763
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۰
موج فعالیت‌های کرونا از قبل سهمگین‌تر شده‌است. با مرگ ۱۸۴ بیمار دیگر آمار فوتی‌های کرونا به مرز ۲۵ هزار نفر نزدیک می‌شود. از این گذشته به گفته مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی هزینه‌های درمان بیماران کرونایی به شدت افزایش یافته و این بیماران به ازای هر شب بستری در بخش‌های عادی باید از ۴۵۰ تا ۸۰۰ هزار تومان بپردازند. حالا آنطور که رئیس دفتر رئیس‌جمهور خبر داده بناست تا شنبه هفته آینده دولت برای ساماندهی وضعیت مقابله با کرونا تصمیمات تازه‌ای بگیرد.
زهرا چيذری
سرویس جامعه جوان آنلاین: طی ۲۴ ساعت منتهی به دوم مهر ماه، ۳ هزار و ۶۰۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۵۹۴ نفر از آن‌ها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۳۲ هزار و ۷۹۸ نفر رسید. در همین زمان، ۱۸۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۲۴ هزار و ۸۴۰ نفر رسید. همچنین ۳هزارو۹۴۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۳۶۵ هزار و ۸۴۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهار محال و بختیاری، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

تصمیمات شنبه

روز گذشته محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور در جمع خبرنگاران گفت: «در حال حاضر به دلیل سفر‌های چند هفته قبل و فعالیت‌هایی که خلاف دستورالعمل‌های ابلاغی بود، به تعداد مبتلایان‌مان اضافه شده‌است و ۱۰ روز بعد از آن نیز به تعداد بستری‌ها اضافه شده و امروز نیز شاهد افزایش فوتی‌ها هستیم.»

وی تصریح کرد: «بر این اساس ما همیشه باید در ارتباط با کرونا از اول فکر یک ماه بعد را کنیم، اگر می‌بینیم که امروز در کشور فوتی‌ها در حال افزایش هستند، حاصل اقداماتی است که یک ماه قبل انجام شده‌است. بنابراین در ستاد ملی مقابله با کرونا بار‌ها صحبت کردیم، هفته گذشته هم آقای نمکی به عنوان رئیس کمیته سلامت و هم رحمانی فضلی به عنوان رئیس کمیته امنیتی اجتماعی گزارش بسیار نگران‌کننده‌ای دادند.» به گفته وی بناست تا در جلسه روز شنبه ستاد ملی کرونا تصمیمات تازه‌ای برای مقابله با موج پاییزی این بیماری گرفته شود.

۴۵۰ تا ۸۰۰ هزار تومان هزینه درمان کرونایی‌ها

در حالی که ابتدا بنا بود درمان بیماران کرونایی رایگان باشد، اما اگر به سراغ افرادی بروید که این بیماری را تجربه کرده‌اند، می‌بینید هزنیه‌های چند ده میلیونی برای بستری و درمان این بیماری پرداخت کرده‌اند. حسین کرمانپور، مدیر کل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی ایران، هزینه روزانه بستری بیماران کرونا در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی را از ۴۵۰ هزار تا ۸۰۰ هزار تومان اعلام کرد.

وی با اشاره به افزایش هزینه‌های بیمارستان‌ها بعد از شیوع کرونا در کشور گفت: «متأسفانه هزینه‌های بیمارستان‌های درگیر بیماران کرونایی، به شدت افزایش یافته است».

به گفته کرمانپور هزینه روزانه بستری هر بیمار کرونایی در بیمارستان دولتی ۴۵۰ هزار تومان است و این هزینه در بخش خصوصی به ۸۰۰ هزار تومان می‌رسد. البته این هزینه شامل بستری در بخش عادی است و اگر بیمار به بخش مراقبت‌های ویژه برود و بستری شود، هزینه‌ها به مراتب بیشتر می‌شود. مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی ایران، با عنوان این مطلب که بیمارستان‌ها برای هزینه‌های کرونا ردیف بودجه ندارند، افزود: «متأسفانه بیمارستان‌های درگیر بیماران کرونایی به سختی سرپا ایستاده‌اند. رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بیمارستان که شامل تهیه دستکش و ماسک و لباس حفاظت شخصی برای کادر درمانی می‌شود، به شدت هزینه‌ها را بالا برده است. همچنین تهیه مواد ضد عفونی کننده نیز در کنار این وسایل، از نیاز‌های روزانه بیمارستان‌ها است که باید تأمین شود.»

امید به کاهش آنفلوآنزا

به گفته علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت بیماری کووید ۱۹ درمان خاصی ندارد و در حال حاضر واکسنی در دسترس نیست و بهترین کار پیشگیری است که با استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی، شستن دست‌ها و پرهیز از حضور در اجتماع می‌توانیم انجام دهیم. وی در ادامه افزود: «در صورتی‌که افراد در مراحل ابتدایی ابتلا شناسایی و مراقبت شوند، بار بیمارستان‌ها بسیار کاهش می‌یابد، به همین دلیل مأموریت اصلی که بر عهده حوزه بهداشت قرار دارد، این است که افراد را در سطح یک شناسایی و درمان کنیم.

به همین دلیل مراکزی در سطح کشور به نام مراکز ۱۶ ساعته راه‌اندازی شد که در دوران همه‌گیری کووید ۱۹ و مراحل مختلف غربالگری و در راستای مبارزه با این بیماری نقشی اساسی ایفا کردند.»

معاون بهداشت وزارت بهداشت پیش‌بینی کرد به دلیل رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و حساس شدن به مسائل بهداشتی، میزان بروز آنفلوآنزا نسبت به سال گذشته کاهش جدی داشته باشد. رئیسی در پایان به تهیه واکسن آنفلوآنزا برای گروه آسیب‌پذیر مانند زنان باردار خبر داد و گفت: «برای افراد آسیب‌پذیر واکسیناسیون طبق برنامه انجام خواهد شد.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار