کد خبر: 1022031
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
به همت کتابخانه دیجیتال سازمان کتابخانه ها موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی صورت گرفت؛
رئیس بخش سازماندهی و توسعه منابع دیجیتال، امانت منابع دیجیتال را حرکتی در راستای بهینه سازی خدمات دیجیتال و رفع نیاز کاربران در شرایط خاص موجود عنوان کرد.

مهدی کریمی به طراحی امانت منابع دیجیتال در اسفند ماه سال 1398 توسط کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی اشاره داشت که در فاصله زمانی کوتاهی عملیاتی شد.
وی افزود: در این طرح، بیش از 12 هزار کتاب چاپی فارسی و عربی که دارای مشکل حق نشر بوده و امکان ارائه از طریق وب به صورت دسترسی آزاد مقدور نبود، از طریق این سیستم مشخصات منابع برای درخواست امانت، در دسترس عموم مردم قرار گرفت.
کریمی اجرایی شدن این طرح را زمینه ای برای دسترسی پژوهشگران در اقصی نقاط جهان به منابع مورد نیازشان عنوان کرد و گفت: پژوهشگران می توانند از طریق این سیستم منبع مطالعاتی مورد نظر را درخواست کرده تا نسخه دیجیتال منابع به آن ها به صورت امانت واگذار شود.
وی به استفاده 1869 نفر از این خدمات از ابتدای سال 99 تاکنون اشاره داشت و گفت: با توجه به نو پا بودن این خدمت در سامانه کتابخانه دیجیتال، گسترش و بهینه سازی این خدمت طی سال جاری در دستور کار قرار گرفته است.
کریمی ادامه داد: با پیش بینی های انجام شده، افزونه ایجاد پروفایل اختصاصی امانت دیجیتال و همچنین سامانه گزارش گیری این خدمت طراحی و به سامانه کتابخانه دیجیتال افزوده خواهد شد.
وی، عدم نیاز به مراجعه حضوری، صرفه جویی در وقت و هزینه، قابلیت دسترسی در هر مکان و زمان و قابلیت استفاده در ابزارهای دیجیتالی متنوع نظیر موبایل، تبلت، کامپیوتر را از جمله مزایای استفاده از خدمات امانت دیجیتال برشمرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار