کد خبر: 1022451
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰
تأثیر برگزاری رزمایش کمک‌های مؤمنانه در ورزش در گفت‌وگوی «جوان» با نادر مرادی، قهرمان پارالمپیک لندن
سرویس ورزشی جوان آنلاین: کمک‌هــای مؤمنانه جامعه ورزش بـــه نیازمندان همچنان ادامه دارد. ششمین مرحله توزیع بسته‌های معیشتی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین در جهت حمایت از خانواده‌های جانبازان و معلولین آسیب‌دیده از شیوع بیماری کرونا در حالی انجام شد که ورزشکاران پارالمپیکی حتی در سخت‌ترین شرایط نیز توجه و رسیدگی به دغدغه‌های هموطنان را از یاد نبرده‌اند.

امتحان الهی

در روز‌هایی که اردو‌های تمرینی لغو شده و برگزاری مسابقات داخلی و بین‌المللی بسیاری به تعویق افتاده، مدال‌آوران رشته‌های مختلف ورزشی در مسیر یاری رساندن به اقشار آسیب‌پذیر گام برمی‌دارند. نادر مرادی، قهرمان وزنه‌برداری پارالمپیک لندن یکی از همین ورزشکاران است. این ملی‌پوش وزنه‌برداری در گفتگو با «جوان» با اشاره به تأثیر رزمایش کمک‌های مؤمنانه گفت: «در شرایط فعلی نگاه‌ها به ورزشکاران متفاوت است. همانطور که ورزشکاران انتظار دارند دعای خیر مردم در تورنمنت‌های مختلف بدرقه راه‌شان باشد، مردم هم از ما انتظار دارند. تمرینات و اردو‌ها به خاطر کرونا تعطیل شده و ورزشکاران و مدال‌آوران در این روز‌ها باید بیش از پیش در کار‌های خداپسندانه شرکت کنند. امیدواریم با کمک‌های مردم بتوانیم راحت‌تر و بهتر از این وضعیت سخت عبور کنیم. همایش‌های ایران همدل و کمک‌های مؤمنانه به فرمایش مقام معظم رهبری آغاز شده که بسیار کار خوب و تأثیرگذاری است و مردم و به‌ویژه ورزشکاران را ترغیب می‌کند تا جایی که در توان دارند به همنوعان‌شان کمک کنند. امیدواریم هرچه زودتر شر کرونا از سر جهان کم شود. مهم این است که بعد از کرونا روسفید و سربلند باشیم و افسوس گذشته را نخوریم. این یک امتحان الهی است و خدا کند که از این امتحان پیروز بیرون بیاییم.»

مردم را تنها نمی‌گذاریم

قهرمان پارالمپیک ۲۰۱۲ آسایش مردم را مهم‌ترین مسئله عنوان کرد: «ورزشکاران جانباز و معلول در حد توان خود در امور خیریه و حرکت‌های مردمی حضور داشته و دارند. منتها اینگونه فعالیت‌ها بیشتر دلی و شخصی است. اکثر بچه‌ها سعی می‌کنند فعالیت‌های‌شان رسانه‌ای نشود، ولی می‌دانم هر کمکی از دست بچه‌ها بربیاید، دریغ نمی‌کنند. مدال‌آوران بار‌ها نشان داده‌اند که هموطنان خود را تنها نمی‌گذارند. البته ورزشکاران پارالمپیکی از بحث کرونا لطمه دیده‌اند، چه از نظر معیشتی و چه از نظر بحث تمرینات و اردوها. با این حال باز هم این مسائل باعث نمی‌شود که کمک به مردم را فراموش کنیم. برای ما آسایش مردم مهم‌تر از هر مسئله دیگری است.»

نیاز به همدلی

ملی‌پوش وزنه‌برداری در ادامه به نقش ورزشکاران در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر اشاره کرد: «بیشترین خواسته مردم این است که بدانند ورزشکاران به فکرشان هستند و آن‌ها را فراموش نکرده‌اند. اینطور نیست که مدال‌آوران در این اوضاع اقتصادی و کرونایی فقط به فکر خودشان و تمرینات‌شان باشند. مردم همین که بدانند چهره‌های ورزشی با آن‌ها همدل هستند، دلگرمی خوبی برای‌شان است. واقعیت هم همین است، نه فقط در بحث کرونا، ورزشکاران هر زمان که لازم بوده پای کار بودند، چه در سیل، چه زلزله و چه در کرونا. مدال‌آوران همیشه در کنار مردم و حتی جلوتر از مسئولان برای حل مشکلات مردم قدم برداشته‌اند. هموطنان نیز به خوبی می‌دانند ورزشکاران غیرفوتبالی به غیر از پول به مسائل معنوی و کار‌های انسان‌دوستانه هم فکر می‌کنند.»

مبارزه با سختی‌ها

نادر مرادی با تأکید بر روح پهلوانی ورزش گفت: «درددل مردم زیاد است، ولی خودشان هم می‌دانند حرف‌های ما نیز تأثیری در مسئولان ندارد. وضعیت جامعه طوری شده که نمی‌توانیم منتظر حرکت مسئولان باشیم. آن‌ها اگر می‌خواستند کاری برای حل دغدغه‌های مردم انجام دهند تاکنون انجام داده بودند. به عقیده من همدلی ملت می‌تواند بسیاری از مشکلات را مرتفع کند. با همین شعار «ایران همدل» می‌توان کار‌های بزرگی انجام داد. ما هم در همین جامعه زندگی می‌کنیم و فشار اقتصادی را که روی دوش مردم است به عینه می‌بینیم. درست است که ورزشکاران هم دغدغه معیشت دارند و بابت بی توجهی مسئولان گلایه می‌کنند، ولی نفس ورزش مبارزه با سختی‌هاست. به همین خاطر معتقدم که جامعه ورزش هم با تکیه بر این اصل سختی‌ها را پشت سر خواهد گذاشت. قطعاً بی‌تأثیر نیست وقتی یک جوان، ورزشکاری را الگو قرار می‌دهد و می‌بیند الگویش در امور خیریه فعال است بدون شک تحت تأثیر قرار می‌گیرد و متوجه می‌شود ورزش فقط قهرمانی و مدال‌آوری نیست، بلکه قرار گرفتن در کنار مردم آن هم در شرایط سخت از مدال‌آوری نیز مهم‌تر است. به عبارتی می‌توان گفت روح پهلوانی فراتر از روح قهرمانی است.»

دارنده مدال پارالمپیک لندن در پایان از مسئولان خواست بیش از پیش به فکر دغدغه‌های مردم و ورزشکاران باشند: «از مسئولان می‌خواهم که به میان مردم بیایند و گرفتاری‌ها و سختی‌ها را از نزدیک ببینند، نه اینکه در اتاق‌های‌شان پشت میزشان با فاصله‌های زیاد بنشینند و دستور صادر کنند. تا وقتی مسئولان در جامعه حضور پیدا نکنند و مشکلات را از نزدیک نبینند، نمی‌توانند درک درستی از اوضاع داشته باشند. در این صورت تلاش‌شان را بیشتر می‌کنند و مردم هم به آینده امیدوار می‌شوند.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار