کد خبر: 1022686
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۴
سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: در ۲۴ ساعت منتهی به روز گذشته، ۴‌هزار و ۱۴۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که هزار و ۷۸۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.
محمدصادق فقفوری
سرویس جامعه جوان آنلاین: کرونا تندتر از قبل می‌تازد، مسئولان هم بیشتر از قبل به گفتاردرمانی روی آورده‌اند. در حالی که همه رکورد‌های کرونایی در هفته گذشته شکسته شد، تدبیر مسئولان این بوده است که قهوه‌خانه‌ها را ببندند، انگار با بستن قهوه‌خانه و باشگاه‌ها، تهران خلوت می‌شود! چهارشنبه هفته گذشته تهران از ترافیک قفل بود و این یعنی تا بانک‌ها و ادارات به فعالیت خود ادامه می‌دهند، بستن قهوه‌خانه‌ها بیشتر مسخره کردن مردم است تا تدبیر کرونایی. از طرف دیگر، آخر هفته‌ها همه امکانات در اختیار خاطیان کرونایی است؛ جاده‌های شمال یک‌طرفه می‌شود و استان‌های شمالی با آغوش گرم پذیرای خاطیان کرونایی هستند. این بی‌تدبیری هم یعنی آخر هفته‌ها همگی بفرمایید شمال! بی‌چاره مردم شمال و بیچاره کادر درمان که تاوان این همه بی‌تدبیری را می‌دهند. روز گذشته هم خبر رسید محدودیت‌های کرونایی تهران یک هفته دیگر تمدید شده است، اما کدام محدودیت؟ بستن قهوه‌خانه‌ها؟! با فرمان فرمانده کل قوا، همه امکانات نیرو‌های مسلح پای کار مبارزه با کرونا آمده است، اما با چنین محدودیت‌های مسخره‌آمیز دولتی، رسیدن روز‌هایی با چند صد مرگ کرونایی دور از انتظار نیست.

سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: در ۲۴ ساعت منتهی به روز گذشته، ۴‌هزار و ۱۴۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که هزار و ۷۸۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.

وی با بیان اینکه ۴ میلیون و ۲۵۷‌هزار و ۷۶۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است، گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۹۲‌هزار و ۳۷۸ نفر رسید.

لاری اضافه کرد: متأسفانه در طول ۲۴ساعت منتهی به جمعه، ۲۱۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۸‌هزار و ۹۸ نفر رسید.

وی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۴۰۱‌هزار و ۳۷۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: ۴ هزارو ۳۹۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری اضافه کرد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند، همچنین استان‌های کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

فرمان فرمانده

در پی فرمان فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح مبنی بر در اختیار قرار گرفتن تمامی مراکز درمانی و بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح برای ارائه خدمات درمانی به مبتلایان ویروس کرونا، سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از دستور سرلشکر حسین سلامی به ستاد فرماندهی کل و تمامی فرماندهان نیرو‌ها و سپاه‌های استانی و همچنین رئیس سازمان بسیج مستضعفین برای خدمت‌رسانی فراگیر به مبتلایان به کرونا در سراسر کشور خبر داد.

وی افزود: بر اساس دستور فرمانده کل سپاه مقرر گردیده است تمامی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های حوزه بهداشت، درمان و علوم پزشکی این نهاد شامل منظومه مراکز درمانی و بیمارستان‌های ثابت و سیار (صحرایی)، دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله الاعظم (عج) با آرایش جدید و همه‌جانبه، عملیاتی و در امتداد خدمت‌رسانی‌های هشت ماه گذشته به ارائه خدمات درمانی مورد نیاز به مبتلایان ویروس کرونا بپردازند.

سردار شریف همچنین تقویت اقدامات دفاع زیستی و سازماندهی و نقش‌آفرینی‌های بسیجیان در مقابله با موج جدید بیماری کووید ۱۹ برای ارائه خدمات بهداشتی پیشگیرانه و تأمین و توزیع اقلام مورد نیاز مردم عزیز در سراسر کشور مانند ماسک و مواد ضدعفونی را از موضوعات مورد تأکید فرمانده کل سپاه در این دستور عنوان کرد.

همچنین معاون بهداشت، امداد و درمان ناجا از آمادگی بیمارستان‌های ناجا برای پذیرش بیماران کرونایی بدون هیچ محدودیتی در نوع بیمه خبر داده است. بیمارستان‌های ارتش نیز پس از فرمان رهبر انقلاب با تمام قوا با وزارت بهداشت همکاری می‌کنند.

تمدید محدودیت‌ها و استفاده از ماسک جلوی در منازل در تهران

استاندار تهران ضمن تأکید بر ضرورت استفاده از ماسک توسط شهروندان در تهران از جلوی در منازل از امروز، تمدید محدودیت‌های کرونایی را در پایتخت تا ۲۳مهر اعلام کرد.

به گفته انوشیروان محسنی‌بندپی تمام محدودیت‌های ابلاغی در هفته گذشته از امروز تا روز چهارشنبه ۲۵مهر ماه در استان تهران به قوت خود باقی است.

در همین زمینه معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام نظر مثبت درباره دورکاری کارمندان گفت: از کاهش تجمع‌ها استقبال می‌کنیم، اما با توجه به عدم استقرار دولت الکترونیک، فراهم کردن زیرساخت‌های دورکاری دچار مشکلاتی است و حل آن زمانبر خواهد بود. در صورت اجرای دورکاری خدمت‌رسانی باید به صورت الکترونیک انجام شود، اما این امکانات در حال حاضر فراهم نیست.

محسن فرهادی درباره نحوه مجازات کارمندان خاطی و اصناف اظهار داشت: عدم رعایت قوانین بهداشتی توسط کارمندان اداری دولتی توبیخ کتبی و در نهایت انفصال از خدمت را به همراه دارد و این مجازات در خصوص اصناف، توقیف و پلمب یک ماهه واحد کسب خواهد بود. همچنین برای عامه مردم نیز جریمه نقدی علاوه بر امتناع از خدمت‌رسانی و... در اتوبوس و مترو به افراد فاقد ماسک اجرا خواهد شد. مبلغ این جریمه هنوز مشخص نیست ولی در جلسه بعدی ستاد کرونا تعیین خواهد شد.

تدبیر بستن قهوه‌خانه‌ها کافی نیست

محدودیت‌های کنونی اعمال شده برای مشاغل، باعث قطع زنجیره کرونا نمی‌شود. ترافیک سطح شهر تهران مؤید این موضوع است. بستن قهوه‌خانه‌ها، رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها، باشگاه‌ها و مواردی از این دست باعث کم شدن رفت و آمد شهری نشده و نمی‌شود. تا اداره‌های دولتی و بانک‌ها باز هستند فعالیت و رفت و آمد هم در سطح شهر وجود خواهد داشت. به بیان دیگر تا چک‌ها به بانک‌ها ارائه می‌شود و در صورت نبودن موجودی برگشت می‌خورد، رفت و آمد در سطح شهر هم هست.

گذشته از این موضوع، اینکه راه‌های منتهی به شمال در تعطیلات آخر هفته یک‌طرفه می‌شود و موقع برگشت هم این راه‌ها به سمت تهران یک‌طرفه است، یک بی‌تدبیری محض است. همه مسئولان سفر را یکی از عوامل اصلی گسترش کرونا می‌دانند، اما هیچ اقدامی برای جلوگیری از این عامل انجام نمی‌دهند و اتفاقاً برعکس، امکانات را در اختیار خاطیان و ناقضان پروتکل‌های بهداشتی قرار می‌دهند تا سلامت عمومی را به مخاطره بیندازند. تا این شرایط باقی است، امیدی به بهبود اوضاع کرونایی هم نیست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار