کد خبر: 1022841
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۰
در جلسه سوم دادگاه محمد امامی کاشف به عمل آمد صندوق‌خوار فرهنگیان که برای پوشش اقدامات مجرمانه، کارتن‌خواب‌ها را مدیرعامل می‌کرده‌است، همان‌ها را برای رد گم کنی به خارج از کشور می‌فرستاده‌است. امامی همچنین در سررسید وام‌های چند ده میلیاردی، به‌جای تسویه حساب، به مدیران بانک BMW می‌داده‌است!
عليرضا سزاوار
سرویس جامعه جوان آنلاین: سومین جلسه رسیدگی به اتهامات محمد امامی و ۳۳ متهم دیگر پرونده روز گذشته به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

در ابتدای جلسه قاضی مسعودی‌مقام با بیان اینکه در جلسه قبل وکیل امامی مطالبی را مطرح کرد که برخی از آن‌ها مطابق با واقعیت نبود، گفت: «متهمین و شکات و وکلا باید بدانند که ما در جلسه دادگاه کار صرف حقوقی انجام می‌دهیم؛ در جلسه قبل ادعا شد که مفاد کیفرخواست قرائت شده با اصل کیفرخواست تفاوت دارد که باید بگویم آقای وکیل شما وقتی به دادگاه مراجعه می‌کنید باید بگویید که کدام بخش از اوراق کیفرخواست را می‌خواهید؛ آنچه شما در دادگاه گرفتید کپی کیفرخواست بود؛ بنابراین کیفرخواست به متهم و وکیل او ابلاغ شده است.»

از این دادگاه عدالت را نجویید!

قاضی مسعودی مقام خطاب به وکیل متهم امامی گفت: «همین جا اعلام می‌کنم که همه متهمان و وکلایشان هر آنچه خواستند ما به آن‌ها خواهیم داد. شما هر کاری می‌خواستید در رسانه‌ها کردید و مختارید هر کاری می‌خواهید انجام دهید، اما من پایم را از قانون فراتر نمی‌گذارم؛ آقای وکیل شما در سال ۹۷ به دفتر من مراجعه کردید؛ زمانی که پرونده هیئت‌مدیره بانک سرمایه مطرح بود. گفتید من مسئول وصول مطالبات بانک سرمایه بودم، اما با آن خاتمه همکاری دادم و یک‌سری مستندات در رابطه با فساد بانک سرمایه، در رابطه با هیئت مدیره و برخی تسهیلات‌گیرندگان دارم که من به شما گفتم ما تحقیق می‌کنیم؛ به صراحت اسم برخی متهمین پرونده را آوردیم. شما مدام به من می‌گفتید قاضی شجاع و عادل. حالا چه شده که وقتی هنوز فقط کیفرخواست قرائت‌شده (به فرض که درست هم نباشد) شما این همه جنجال می‌کنید و می‌گویید که از این دادگاه عدالت را نجویید؟!»

در ادامه وکیل امامی ضمن قرار‌گیری در جایگاه گفت: «صحبت‌های حضرت‌عالی را شنیدم و تأکید می‌کنم که به هیچ عنوان مستندات پیوست کیفرخواست به بنده و همکارم داده نشده و گزارش تحقیق و تفحص مجلس، کارشناسی پرونده، حسابرسی‌های بانک سرمایه و مستندات در اختیار بنده به‌رغم دستور حضرت‌عالی قرار نگرفته‌است.»

به شکایت ما رسیدگی نشده!

وی افزود: «در قرار مجرمیت اسمی از من نیست و در کیفرخواست نیز استدلال من نیست. باید مستندات پرونده باشد تا من دفاع کنم. ما در سه محور به دادسرا شکایتی را ارائه دادیم و بیش از یکسال است که هنوز به آن سه محور مورد شکایت ما رسیدگی نشده‌است.»

قاضی مسعودی‌مقام هم خطاب به وکیل متهم امامی گفت: «آقای وکیل شما از ابتدای کیفرخواست، دفاعیات خود را مطرح کنید و از سخنان بی‌ربط با پرونده بپرهیزید.»

در ادامه وکیل امامی هم گفت: «آقایانی که می‌خواستند من را معرفی کنند، حق‌الوکاله من را ۸ میلیارد معرفی کردند که خود آقای امامی هم خبر نداشت؛ فکر کنم در این پرونده بالاترین حق‌الوکاله برای من است که مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان است. من هیچ‌گاه مسئول وصول مطالبات بانک سرمایه نبودم؛ نظام بانکی ما در عمل به قانون پولی و بانکی کشور عمل نمی‌کند؛ آیا واقعاً پیش‌فاکتور‌های صوری که در نظام بانکی وجود دارد، زاییده و اختراع مشتریان نظام بانکی است؟ پیش‌فاکتور‌های صوری واقعیتی است که در نظام بانکی ما وجود دارد.»

قاضی هم پاسخ داد: «در اینجا تنها بحثمان فاکتور‌های صوری نیست؛ آن‌هایی که در مقام مدیران به سیستم بانکی خیانت کردند و شرایط اخذ تسهیلات را نداشتند، تعقیب شدند.»

مگر ما کار‌های دیگری نداریم؟!

وکیل در ادامه افزود: «در پرونده بانک سرمایه به اصل برخورد دادگاه ایراد دارم و اصل عملکرد نظام بانکی مطابق قوانین پولی و بانکی نبوده است و باید به سراغ دیگر بانک‌ها هم بروید. چرا باید عین این پرونده‌ها به کارشناسان بانکی ارجاع شود، اما زمانی که به امامی می‌رسد این اتفاق نمی‌افتد؟»

قاضی گفت: «لازم نیست که در هر پرونده‌ای ارجاع به کارشناس شود. ضمانتنامه و تسهیلات و روند آن مشخص است. در اخذ تسهیلات شرایط را دارا نبودید و تسویه نشده‌است. این اولین‌باری است که در دادگاه چنین چیزی‌های را می‌شنوم؛ اینکه شما دائماً می‌گویید ابلاغ نشده‌است.»

وکیل مدافع امامی هم گفت: «خواندن ۲۲ هزار صفحه کیفر‌خواست زمان می‌خواهد مگر ما کار‌های دیگری نداریم؟»
رئیس دادگاه گفت: «آیا ما باید صبر کنیم تا شما به رسیدگی‌های دیگرتان برسید؟»

می‌خواستم اسپرسو سفارش دهم!

در ادامه جلسه دادگاه، قهرمانی نماینده دادستان با اعلام قاضی مسعودی‌مقام در جایگاه قرار گرفت و اظهار داشت: «وکیل متهم امامی یک ساعت و نیم در جلسه دادگاه به بیان خاطرات دوران قضایی خود پرداخت و نیم ساعت از آن را نیز در خصوص معایب نظام بانکی کشور و یک ربع آن را در خصوص تسهیلات گرفتن با فاکتور‌های صوری صحبت کرد. من یک لحظه تصور کردم در کافه نشسته‌ام و می‌خواستم اسپرسو سفارش دهم.»

نماینده دادستان گفت: «ما در پیگیری‌های خود متوجه شدیم که وقتی پرویز نسترن تهرانی وارد کشور شد، این شبکه فساد از وی برای گرفتن وکیل برای او امضا گرفتند به این جهت که چنانچه بازداشت شد آن وکیلی که برایش گرفته‌اند، پرونده را دریافت کند و حتی پرویز نسترن تهرانی را تهدید کردند که اگر بازداشت بشوید و افشاگری کنید، زندگی‌ات را به آتش می‌کشیم.»

کلاهبرداری با مشارکت هادی رضوی

نماینده دادستان تصریح کرد: «هر شرکتی که می‌خواهد تسهیلات دریافت کند. باید مسدودی در حسابش بیاورد، بنابراین در این مورد ۵ میلیارد تومان در حساب امامی مسدود شد و جالب آنکه آن ۵ میلیارد مسدودی متعلق به هادی رضوی بود که آن هم جزو تسهیلات دریافتی از بانک سرمایه بود.»

نماینده دادستان گفت: «امامی در قالب شرکت سون قشم ۵۰ میلیارد تومان از بانک سرمایه دریافت کرد؛ یک سال و نیم بعد در زمان سررسید باید ۶۵ میلیارد را تسویه می‌کرد، اما در موعد سررسید، امامی با BMW‌هایی که در بانک پخش می‌کرد، می‌آید می‌گوید الان ۶۵ میلیارد بدهکارم؛ بانک از پول‌های خود ۶۵ میلیارد به حساب امامی واریز می‌کرد و سپس برداشت می‌کرد و همینطور این روند تکرار می‌شد؛ در واقع با سود‌های بادکنکی، بدهی‌های امامی را تسویه می‌کردند.»

پس از سخنان نماینده دادستان، قاضی مسعودی‌مقام ضمن اعلام ختم جلسه و با بیان اینکه جلسه بعدی دادگاه روز دوشنبه ۲۱ مهر در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار خواهد شد، گفت: پرونده به هر میزان صفحه و مجلدات باشد، به آن‌ها رسیدگی می‌شود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
0
0
این شامورتی بازیها دیگه برای مردم رنگی نداره همه کارگزاران این حکومت دزد وکثیف وحرام خوارند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار