کد خبر: 1023001
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۴
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: اقدامات انجام شده برای حذف فرآیند دلالی مانند راه‌اندازی «سامانه بازارگاه» نتوانست کاری از پیش برد و حتی می‌توان گفت، اوضاع بدتر نیز شده است؛ چراکه بسیاری از تولیدکنندگان در این سامانه جهت دریافت محصول ثبت نام کرده‌اند، اما پس از گذشت شش‌ماه هنوز این محصول به دست آن‌ها نرسیده‌است.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: علیرضا نظری در گفتگو با خانه ملت، با انتقاد از گرانی مجدد مرغ در روز‌های اخیر به علل گرانی و راه‌های ایجاد ثبات قیمتی این کالای اساسی اشاره کرد و گفت: اصلی‌ترین دلیل گرانی مرغ، عدم رسیدن نهاده‌های تأمین شده با ارز ۴ هزارو ۲۰۰‌تومانی به دست تولیدکننده واقعی است؛ چراکه مرغدار در خوشبینانه‌ترین حالت با این ارز می‌تواند ۳۰‌درصد نیاز خود را به نهاده‌های دامی تأمین و ۷۰‌درصد آن را باید از بازار آزاد تهیه کند. نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی معتقد است، عدم حمایت دولت از تولیدکننده، قیمت محصول مورد نیاز آن‌ها را بالا برده و در نهایت مردم تاوان این عدم مدیریت را پرداخت کنند. وی بیان کرد: همچنین اقدامات انجام شده برای حذف فرآیند دلالی مانند راه‌اندازی «سامانه بازارگاه» نتوانست کاری از پیش برد و حتی می‌توان گفت، اوضاع بدتر نیز شده است؛ چراکه بسیاری از تولیدکنندگان در این سامانه جهت دریافت محصول ثبت نام کرده‌اند، اما پس از گذشت شش‌ماه هنوز این محصول به دست آن‌ها نرسیده‌است. به گفته نظری نمایندگان در مجلس معتقدند نهاده‌های دامی و طیور باید با قیمت ارز نیمایی عرضه و قیمت تمام شده نیز براساس نظر کارشناسی به همراه سود متعارف برای تولیدکننده در نظر گرفته شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس به دنبال حذف ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی در تأمین نهاده‌های دامی و جایگزین ارز نیمایی برای تأمین این مهم است تا یکبار برای همیشه این فرایند غلط اصلاح شود، در واقع هرکس بتواند با کیفیت و کمیت بهتری نهاده‌ها را عرضه کند تولیدکننده نیاز خود را از آن طریق تأمین می‌کند، در این شرایط دست سودجویان قطع شده و حمایت دولت به دست مصرف‌کننده می‌رسد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار