کد خبر: 1023832
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۵:۰۰
وزیر آموزش و پرورش:
بنا بر گفته وزیر آموزش و پرورش، مدارس برای برگزاری کلاس‌های مجازی نباید از نرم‌افزار‌های خارجی استفاده کنند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: وزیر آموزش و پرورش گفت: در تمام مدارس، استفاده از شاد تعیین شده‌است و اجازه ندارند که از سایر پیام‌رسان‌های خارجی استفاده کنند. محسن حاجی‌میرزایی افزود: امروز بستر آموزش مجازی به دلیل شیوع کرونا به یک بستر واقعی تبدیل شده‌است و لازم است برای توسعه این بستر، رفع اشکالات و موانع آن و ایمن‌سازی استفاده دانش‌آموزان از این فضا و بستر، تدابیری اندیشیده شود.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: استفاده از اینترنت در شبکه شاد چه برای معلمان و چه برای دانش‌آموزان رایگان است و اگر کسی در تأمین اینترنت رایگان با مشکلی مواجه است حتماً اعلام کند؛ وزارت ارتباطات عنوان کرد مواردی که برخی اعلام کرده بودند، بررسی شد و واقعی نبود.

وی ادامه داد: در برخی ساعات روز که به دلیل ترافیک بالا با مشکلاتی مواجه می‌شویم، بخشی نیازمند این است که زیرساخت فنی شاد توسعه پیدا کند که همراه اول برای تقویت آن اقدام کرده‌است و وزارت ارتباطات هم برای حمایت از همراه اول در تقویت زیرساخت‌ها، همکاری کرده و قول مساعدت داده‌است. نکته دیگر اینکه باید ترافیک را در پنج قطب اصلی کشور بین آذربایجان شرقی، فارس، تهران، خراسان و اصفهان توزیع کنند که می‌تواند در کاهش بارترافیکی در ساعات پرمصرف مؤثر باشد. در آموزش و پرورش با توزیع زمان کلاس‌ها از صبح تا بعدازظهر، تلاش کردیم که ساعات ۱۰ تا ۱۲ که با ترافیک بیشتری مواجه هستیم، حجم کمتری از بار را متوجه این ساعت کنیم. حاجی‌میرزایی درباره هدیه اینترنت معلمان گفت: اینترنت معلمان بدون هیچ محدودیتی در شبکه شاد، رایگان است. ۲۰ گیگ برای کار‌هایی است که معلمان خارج از شبکه شاد برای آماده کردن محتوای درسی‌شان انجام می‌دهند؛ نیازی به اینترنت نیست، زیرا معلمان در شبکه شاد می‌توانند تمام کارهایشان را پیگیری کنند.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «الزام استفاده از شاد برداشته شده‌است و در برخی مدارس از پیام‌رسان‌های دیگری استفاده می‌کنند»، اظهار کرد: در تمام مدارس، استفاده از شاد تعیین شده‌است و اجازه ندارند که از سایر پیام‌رسان‌های خارجی استفاده کنند؛ شاد امکانات خیلی خوبی را در اختیار آن‌ها قرار داده‌است و ظرفیت و تنوع خدماتی که الان در «شاد» وجود دارد در هیچ یک از سرویس‌های خدمت‌رسان آموزشی وجود ندارد. روز به روز هم میزان استفاده از شاد افزایش یافته و مشکلات آن کاهش می‌یابد. اگر اعلام شود مدرسه‌ای از پیام‌رسان دیگری استفاده می‌کند، حتماً رسیدگی خواهد شد.

وی درباره کیفیت آموزش در سامانه شاد اظهار کرد: اکنون هم کیفیتی که در شاد ارائه می‌شود، کیفیت بالایی است، زیرا از بهترین دبیران استفاده کردیم و محتوای آموزشی را در تمام پایه‌ها و مقاطع تحصیلی روی شاد عرضه کردیم. برخی از مشکلات مربوط به زیرساخت‌های فنی است که شناسایی شده و در صدد حل و رفع آن‌ها هستیم. نویدی که می‌توانم بدهم این است که شاد هر هفته با هفته قبل متفاوت است و خدمات بهتر و هموارتری به دانش‌آموزان و معلمان ارائه خواهد کرد.

حاجی‌میرزایی تصریح کرد: از ابتدای سال هم اعلام کردیم که هیچ دانش‌آموزی از آموزش محروم نخواهد‌بود و از طریق آموزش حضوری، شاد، تلویزیون و توزیع بسته‌های آموزشی خودآموز، در جریان آموزش قرار می‌گیرند و همه محتوای آموزشی را به طور کامل و با جدیت پیگیری خواهیم کرد. وی افزود: به هر حال وقتی جریان آموزشی از وضعیتی که ده‌ها سال تجربه شده به وضعیت جدید تغییر پیدا می‌کند، نیازمند مشارکت همگان اعم از خانواده‌ها، معلمان، دانش‌آموزان و مدیران مدارس است و با همکاری همگان پیگیری می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم در امر آموزش دانش‌آموزان اختلالی به وجود آید.

جهرمی: تبلت دانش‌آموزی تا چند ماه دیگر تولید می‌شود

در همین رابطه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از سنجش زیرساخت اینترنت کشور توسط شبکه شاد و تولید تبلت دانش‌آموزی تا چند ماه دیگر خبر داد. محمدجواد آذری جهرمی گفت: آموزش و پرورش تلاش‌های زیاد و ارزشمندی را در چند ماهه اخیر انجام داد و در استمرار آموزش دانش‌آموزان شاهد مجاهدت همه کادر آموزش و پرورش کشور بودیم و در این شرایط سخت معلمان صحنه‌های بزرگی از ایثار و فداکاری خود خلق کردند. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: یکی از اشکالات شبکه شاد، عدم دسترسی ۵ /۳ میلیون دانش‌آموز به این شبکه است و این موضوع برای آینده کشور خوب نیست؛ بنابراین همه تلاشمان را می‌کنیم تا این آمار کاهش یابد.

وی با بیان اینکه امروز همه کشور تحت پوشش نسل سوم اینترنت قرار دارد و روستا‌های بالای۲۰ خانوار نیز به این شبکه متصل هستند، اظهار کرد: آموزش‌های مجازی که از طریق شبکه شاد ارائه می‌شود، اولین شبکه‌ای بود که زیرساخت شبکه اینترنت ما را به طور جدی محک زد. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه استارت‌آپ‌ها ظرفیت خوبی دارند و می‌توانند در بخش‌های مختلف کمک کنند، اظهار کرد: از شرکت‌ها حمایت کردیم و ظرف چند ماه آینده می‌توانند تبلت ارزان قیمت تولید و در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند که قیمت این تبلت‌ها حدود ۲ تا ۳ میلیون تومان خواهد بود، اما این قیمت هم برای برخی خانواده‌ها دشوار است و باید در این زمینه چاره‌ای اندیشید. وی ادامه داد: با تعدادی از نهاد‌های حمایتی از جمله بهزیستی، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد برکت و... هماهنگ کردیم و مقرر شد تا بخشی از تبلت مورد نیاز دانش‌آموزان مناطق محروم را تهیه کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار