کد خبر: 1024874
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۶
نماینده دادستان درباره متهم محمد امامی گفت: «هر زمان بانک مرکزی به مدیرعامل‌های منصوب‌شده در بانک سرمایه ایراد می‌گرفت، امامی به دفتر یک نماینده مجلس می‌رفت و از طریق وی لابی می‌کرد تا فرد مورد نظر انتصاب شود. عکس آن‌ها را هم داریم. تیم امامی با اقدامات خود بانک سرمایه را به آتش کشیدند.»
عليرضا سزاوار
سرویس جامعه جوان آنلاین: هشتمین جلسه رسیدگی به اتهامات محمد امامی و دیگر متهمان پرونده وی به ریاست قاضی اسدالله مسعودی مقام برگزار شد.

در ابتدای جلسه قاضی از متهم امامی خواست در جایگاه قرار گیرد و دفاعیات خود را بیان کند.

امامی هم در جایگاه قرار گرفت و با بیان اینکه صحبت‌هایی را که جلسه قبل از سوی نماینده دادستان در مورد شرکت‌های کارتن‌خواب و ضمانتنامه‌ها بیان شد، رد می‌کنم، گفت: «در جلسه قبلی دادگاه عنوان شد که برخی از متهمان تهدید شده‌اند؛ لازم به ذکر است بنده سال ۹۵ بازداشت و تقریباً بعد از یکسال آزاد شدم و حدود یک سال و نیمی که از زندان آزاد شدم حتی یک تماس تلفنی با هیچ‌کس حتی آقای غندالی نداشتم.»

زیان قیمت قیر را شستا می‌دهد

امامی درباره قیمت فروش قیر هم گفت: «شرایط فروش در بورس توسط شرکت عرضه‌کننده تعیین نمی‌شود، بلکه توسط بورس کالا تعیین می‌گردد؛ شرایط تعیین قیمت قیر در بورس رسمی است و ربطی به شرکت پاسارگاد ندارد و هیچ ابزاری از سمت مدیرعامل نفت پاسارگاد و هرمز پاسارگاد برای عرضه قیر وجود ندارد. در برخی از شرایط مانند بارش باران‌های موسمی مشتریان کاهش می‌یابند و دیگر خریداری نمی‌کنند، بنابراین در این زمان قیر کاهش قیمت می‌یابد و زیان آن را شستا می‌دهد که وابسته به میلیون‌ها بازنشسته کشور است.»

رب فروشی که ۱۸۰ هزارتن قیر فروخت

وی ادامه داد: «برای آنکه قیمت قیر پایین نیاید، شرکت هرمز پاسارگاد این قیر را خریداری می‌کند؛ این شرکت در سال ۸۵ تأسیس شد، یعنی زمانی که به گفته نماینده دادستان بنده در حال رب‌فروشی بودم؛ بنابراین این شرکت هیچ ربطی به من ندارد و اینکه مدیرعامل شرکت کیست و آیا راننده تاکسی بوده یا خیر، به من هیچ ارتباطی ندارد؛ چراکه این شرکت، یک شرکت دولتی و بورسی است و من اصلاً آن را تعیین نکردم.»

امامی گفت: «نماینده دادستان گفتند که ما پیش‌پرداخت‌های خود را از نفت پاسارگاد گرفتیم. ما ۱۸۰ هزار تن قیر فروختیم و از لحاظ ریالی چیزی حدود ۱۶۰ میلیارد تومان بوده‌است. ما از آقای جزایری که شریک آقای باقری بوده قیر خریداری کرده‌ایم و ایشان جزو مشتریانم بوده‌است.»

مالک بهروز؛ شریک امامی

وی درباره ارتباط خود با متهم ردیف دوم پرونده امیررضا فرزان‌راد گفت: «پدر بنده و پدر آقای فرزان با هم رفاقت قدیمی داشتند. پدر فرزان بزرگ‌ترین شرکت فاستونی را داشت و زمانی که کارخانه می‌خواست به بهره‌برداری برسد، پدر آقای فرزان فوت می‌کند، اما فرزان کارخانه را افتتاح و به یک برند تبدیل کرد. او در شرایطی که بهترین زندگی را داشت شرکت بهروز را خرید. او نه کلاهبردار است نه دزد؛ وی همان کسی است که دو ماه پیش وام خود را به بانک ملت، صادرات و رفاه تسویه کرده است.»

امامی با بیان اینکه ۱۰ سال پیش قیر به عنوان کالایی کثیف شناخته می‌شد، ولی من در کامرون، تانزانیا و هند بازارسازی کردم و مخزن داشتم و قیر را گران می‌فروختم، چون مشتری نهایی را پیدا می‌کردم، افزود: «من هیچ اصراری به حذف ردپا ندارم. من دنبال و پیگیر ایجاد ردپا در پرونده هستم. من از قهرمانی شکایت کردم. من یک سال و نیم بیرون (زندان) بودم؛ با چه کسی می‌خواستم تبانی کنم؟! آیا بیم از فرار من داشتید؟ من که کانادا بودم و دوباره به کشور بازگشتم.»

مایه شرم سیستم اجرایی

در ادامه این جلسه دادگاه، قاضی خطاب به امامی که در مورد بخشایش در زمانی که مدیرعامل بوده‌است، صحبت می‌کرد، گفت: «اگر تصاویر او را نشان دهم برای سیستم اجرایی کشور یک خجالت است که چنین مدیری داشته‌است.»

امامی در ادامه به تخلفات بانک سرمایه اشاره کرد که قاضی خطاب به متهم امامی گفت: «ما در آخر متوجه نشدیم شما در باب ضمانتنامه‌ها، قیری دریافت کردید؟ ما در چارچوب کیفرخواست پرونده را رسیدگی می‌کنیم و شما اگر در این باب سندی دارید می‌توانید به دادسرا آن را اعلام کنید. شما باید از خودتان دفاع کنید؛ شما باید از پیامک‌ها، رفت‌وآمد‌ها و تلفن‌ها صحبت و دفاع کنید.»

امامی افزود: «پیامک‌ها برای شماره تلفن من است، اما یک آی‌دی در تلگرام داریم مطالب تلگرام برای من نیست. آی‌دی تلگرام می‌تواند دست کارمندم یا دست هرکس دیگری باشد.»

ماجرای امامی و یک نماینده

در ادامه جلسه دادگاه قاضی مسعودی‌مقام خطاب به نماینده دادستان گفت: «متهم اشاره داشتند که نه در تأسیس و نه در موارد دیگر مربوط به شرکت‌های بی‌بضاعت نقشی و مشارکتی نداشته‌اند. در این خصوص توضیحات خود را ارائه دهید.»

رسول قهرمانی هم گفت: «می‌گویند بانک سرمایه زیان‌ده شده، اما پول‌هایی توسط شرکت‌های بی‌بضاعت رفته و نیامده. از طرفی بانک باید سود سپرده‌گذاران را بدهد، این در حالی است که پول‌های بانک را به امامی داده‌اند. آقایان بانک سرمایه را به آتش کشیدند و این حاصل اقدامات امامی و تیم وی است».

قهرمانی در ادامه گفت: «آقایان می‌گویند مدیران عامل صلاحیت فنی داشتند؛ بله در بخش‌هایی داشته‌اند، اما در جایی که بانک مرکزی ایراد می‌گرفته امامی به دفتر نماینده مجلس می‌رفته و از طریق آن لابی می‌کرده که فرد مورد نظر انتصاب شود؛ عکس آن‌ها را نیز داریم.»

تولید ده‌ها فیلم علیه دادسرا

وی افزود: «امامی گفت نمی‌دانم که پشت صحنه راهبرد پویان آدان (یکی از شرکت‌های صوری فروشنده قیر به امامی) چیست و از این‌ها قیر خریده‌ایم و به مهدی کمالی (از متهمان پرونده) پول دادیم تا از این شرکت قیر بخرد، اما مهدی کمالی از طرف شرکت راهبرد پویان آدان به حساب هرمز پاسارگاد پول می‌ریزد، تا امامی مستقیم این کار را نکرده‌باشد.»

نماینده دادستان تصریح کرد: «متهمان گفتند که قهرمانی تلاش کرده که ما را در پرونده بانک رفاه بگنجاند. به صراحت اعلام می‌کنم افرادی که با شبکه بانک رفاه ارتباط داشتند آقای امامی و حاجیان (وکیل کشته شده) بودند. حاجیان احضار شد و پرونده امامی نیز در آنجا تحت عنوان پولشویی مطرح بود.»

وی در ادامه با اشاره به حضور مدیر رسانه‌ای امامی در جلسه دادگاه گفت: «مدیر رسانه‌ای امامی از محل تسهیلات پول دریافت کرده و اکنون در جلسه حضور دارد و ده‌ها فیلم علیه دادسرا تولید می‌کند.»

ردپای امامی در فراری دادن مالک مولی‌الموحدین

قهرمانی با اشاره به اقدام به دور از اخلاق متهم امامی برای کنار گذاشته شدن خودش از پرونده گفت: امامی یک اقدام غیر‌اخلاقی بزرگی که انجام داد، این بود که برای اینکه پای بنده را از پرونده بیرون کند یک اتهامی را به من زده‌است. من سه، چهار ماه کار را تعطیل کردم و در ادامه با جمعی از بازپرسان از خود امامی پیگیر این موضوع شدیم که گفت منظورم تو نبودی، بلکه پسر‌دایی تو بوده‌است؛ گفتم کیست، اما تاکنون هیچ‌چیز ارائه نکرده‌است؛ هر کاری کردند تا فقط قهرمانی نباشد!»

قهرمانی بیان کرد: «به یک سریالی اشاره و گفته شد که این سریال از نقاط قوت امامی بوده‌است، اما مالک آن سریال معلمان و فرهنگیان هستند و سرمایه‌گذار آن میر سعید حسینی است. می‌گویند غندالی قربانی مبارزه با فساد است؛ غندالی علیه هدایتی و جهانبانی اقدامات زیادی کرد، اما در پرونده‌هایی همچون مولی‌الموحدین متعلق به علیرضا موحدی که از کشور متواری شد، امامی و شرکت‌های کارتن‌خواب از متهمان هستند.»

در این بخش از جلسه دادگاه قاضی مسعودی‌مقام ضمن اعلام ختم جلسه دادگاه گفت که جلسه بعدی شنبه ۱۰ آبان رأس ساعت ۸:۳۰ برگزار خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار