کد خبر: 1025251
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰
فرمانده کل سپاه: از همه فرماندهان سپاه در سراسر کشور انتظار داریم همه پایگاه‌های مقاومت را به مرکز امدادگران و حافظان سلامت کشور تبدیل کنند تا بتوانیم نقش‌آفرینی جدی در تشخیص زودرس ویروس کرونا انجام دهیم
زهرا چيذری
سرویس جامعه جوان آنلاین: بسیج و سپاه به کمک قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا می‌آیند. بر این اساس سردار سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر تلاش برای شناسایی خانه به خانه ناقلان ویروس کرونا تأکید کرد: «از تمامی فرماندهان انتظار داریم که همه پایگاه‌های مقاومت که شامل ۵۴ هزار پایگاه در کشور می‌شود، به پایگاه امدادگران و حافظان سلامت کشور تبدیل شود تا بتوانیم نقش‌آفرینی جدی در تشخیص زودرس ویروس کرونا انجام دهیم؛ چراکه بر اساس دیدگاه‌ها و نظریه‌های اثبات شده پزشکان اگر این بیماری به سرعت تشخیص داده شود و افراد بیمار در قرنطینه قرار بگیرند و بتوانیم افراد سالم را از آن‌ها جداسازی کنیم، زنجیره انتقال این بیماری به صورت طبیعی قطع خواهد شد.» رئیس سازمان بسیج مستضعفین هم از آغاز طرح تکمیلی مقابله با بیماری ویروس کرونا با عنوان «طرح سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی» از بیستم آبان خبر داد. همچنین مرحله سوم کمک مؤمنانه سازمان بسیج مستضعفین با دستور سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج آغاز شد.

طی ۲۴ ساعت منتهی به ۹ آبان ماه، ۸هزارو۱۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۲هزارو۷۵۴ نفر از آن‌ها بستری شدند. حالا مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۰۴ هزار و ۹۵۲ نفر رسیده‌است. در همین زمان، ۳۶۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۳۴ هزار و ۴۷۸ نفر رسید. آمار بیماران بدحال هم با افزایش جدی مواجه است و ۵هزارو۱۲۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۴۷۷ هزار و ۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

۵۰ درصد تخت‌های ICU کشور در اشغال بیماران کرونایی

آمار جهانی مبتلایان به عفونت کووید ۱۹ ناشی از کروناویروس جدید به ۴۵ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۱۷۶ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۱۸۶ هزار و ۳۹۶ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده‌است. بنابر تازه‌ترین آمار‌ها ۳۲ میلیون و ۹۹۶ هزار و ۳۳۵ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

در ایران هم آمار‌های ابتلا، بستری، فوت و بیماران بدحال رو به افزایش است. قاسم جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ درصد تخت‌های ICU کشور در اشغال بیماران مبتلا به کرونا است، گفت: «در حال حاضر از نظر تجهیزات بیمارستانی و ونتیلاتور در هیچ بیمارستانی کمبود یا مشکل خاصی نداریم، اما اگر روند افزایش ابتلا به همین شکل افزایش یابد، مجبور می‌شویم ظرفیت‌های بیشتری از تخت‌های بیمارستانی را برای ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اضافه کنیم.»

برنامه سپاه برای قطع زنجیره کرونا

با افزایش یکه‌تازی‌های ویروس کرونا در کشورمان یکبار دیگر پذیر و سپاه وارد عرصه شدند.

روز گذشته هم سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست هماهنگی قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (ع) که در مرکز فرماندهی و کنترل سپاه برگزار شد با تأکید بر تلاش برای شناسایی خانه به خانه ناقلین کرونا را شناسایی کرده و اجرای اقدامات بعدی طبق دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های درمانی افزود: «انتظارمان از همه فرماندهان این است که همه پایگاه‌های مقاومت که شامل ۵۴ هزار پایگاه در کشور می‌شود، بایستی به پایگاه امدادگران و حافظان سلامت کشور تبدیل شوند و ان‌شاءالله بتوانیم نقش‌آفرینی جدی در تشخیص زودرس ویروس کرونا انجام دهیم؛ چراکه بر اساس دیدگاه‌ها و نظریه‌های اثبات شده پزشکان اگر این بیماری به سرعت تشخیص داده شود و افراد بیمار در قرنطینه قرار بگیرند و بتوانیم افراد سالم را از آن‌ها جداسازی کنیم، زنجیره انتقال این بیماری به صورت طبیعی قطع خواهد شد.»

فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: «باید تلاش کنیم هر چه سریع‌تر افراد سالم را از افراد مبتلا به ویروس کرونا جدا کنیم، ضمن اینکه توزیع بسته‌های بهداشتی بین خانوار‌های کم‌درآمد و توصیه به آن‌ها برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی یکی از مسائلی است که باید همه سپاه‌های استانی و شهرستانی به خوبی آن را انجام داده و به قرنطینه کردن بیماران کمک کنیم.»

به گفته وی در شهر‌هایی که کنترل ورود و خروج صورت می‌گیرد، سپاه‌های استانی و شهرستانی باید به برادران نیروی انتظامی کمک کنند.

سردار سلامی تصریح کرد: «همه درمانگاه‌ها و مراکز درمانی و همه بیمارستان‌ها همانطور که تاکنون به حوزه بهداشت و درمان کشور کمک کرده‌اند از هم اکنون به بعد باید به عنوان پایگاه‌های سلامت در خدمت درمان بیماران کرونا قرار گیرند و این کار را هم فرماندهان باید مدنظر خود داشته باشند.»

توزیع ماسک در مناطق پرتردد

فرمانده کل سپاه با تأکید بر اهمیت تولید و توزیع ماسک بر استفاده از ظرفیت بسیج در این زمینه تأکید کرد و افزود: «نیرو‌های بسیج در اماکن پر رفت و آمد حتماً پایگاه‌هایی را ایجاد کنند و تا حد ممکن به آن‌هایی که ماسک ندارند، ماسک داده شود تا بتوانیم فرهنگ استفاده از ماسک را در جامعه گسترش دهیم، زیرا یکی از راه‌های کنترل از گسترش بیماری کرونا همین موضوع است.»

سلامی با اشاره به ارائه بسته‌های معیشتی به خانواده‌هایی که از کرونا آسیب معیشتی دیده‌اند، تصریح کرد: «این کار هم اکنون از سوی بخش‌های مختلف سپاه در حال انجام است و نباید این مسئله متوقف شود. ضمن اینکه مشارکت جدی سپاه در این مسئله انتها ندارد و انتهای آن زمانی است که این بیماری ریشه‌کن شده و جامعه ما به وضع طبیعی خودش بازگردد.»

مرحله سوم رزمایش مؤمنانه تا پایان سال

مرحله سوم کمک مؤمنانه سازمان بسیج مستضعفین هم از روز پنج‌شنبه ۸ آبان ماه با دستور سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج آغاز شد. در این مرحله ۵۴ هزار پایگاه بسیج خواهران و برادران در حوزه‌های اشتغال، درمان، کمک‌های معیشتی، آزادی زندانیان، بسته‌های بهداشتی و جهیزیه فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، در این مراسم با بیان اینکه سازمان بسیج از ابتدای کرونا با نهضت کمک مؤمنانه به عنوان یک نهاد مردمی در کنار مردم بوده‌است، گفت: «در مرحله اول و دوم ۱۰ میلیون بسته معیشتی، ۵ میلیون بسته بهداشتی، ۲۱ میلیون پرس غذای گرم، ۱۴ هزار سری جهیزیه و ۶۶۸ هزار بسته لوازم‌التحریر در اختیار نیازمندان قرار گرفته‌است و مردم عزیز کشورمان علاوه بر کمک‌های غیرنقدی، بیش از ۴۷ میلیارد تومان به نیازمندان کمک نقدی کرده‌اند.»

سردار غلامرضا سلیمانی با تشکر از همراهی مردم و خیرین در اجرای مرحله اول و دوم کمک مؤمنانه افزود: «مرحله سوم این نهضت نیز به همت بسیجیان و با کمک مردم و خیرین برگزار می‌شود و تا رفع این ویروس منحوس، با استفاده از ظرفیت سازمان بسیج از جمله پزشکان، جهادگران و تمامی اقشار بیست ودوگانه بسیج در خدمت‌رسانی به مردم تا پایان امسال ادامه خواهد یافت.»

به گفته وی همچنین طرح تکمیلی مقابله با بیماری ویروس کرونا با عنوان «طرح سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی» از بیستم آبان آغاز خواهد شد.

طرح تکمیلی بسیج برای مواجهه و مبارزه با ویروس کرونا

رئیس سازمان بسیج کشور درباره طرح سردار سلیمانی اینگونه توضیح داد: «این طرح، همه مجاهدت‌هایی را که سپاه‌های استانی کشور در کمک به بیمارستان‌ها و تأمین کادر‌های مورد نیاز آنها، توزیع اقلام بهداشتی، آموزش و کمک به خانواده‌های نیازمند انجام می‌دهند، تکمیل می‌کند.»

وی ادامه داد: «همه این اقدامات، راهبرد تدافعی است و ما در قالب این طرح جدید می‌خواهیم راهبرد دیگری را در کنار این راهبرد به عنوان راهبرد اصلی به میدان بیاوریم که آن راهبرد تهاجمی یعنی قطع زنجیره تکثیر ویروس از طریق بیماریابی با تکیه بر همه ظرفیت‌های انسانی، ارتباطی، مخابراتی و فناورانه و شبکه بهداشت و درمان کشور است.»

به گفته سردار سلیمانی این طرح ساده و روان و مردم پایه است و با هزینه‌های بسیار کم اجرا و هزینه‌های آن هم به صورت متمرکز تأمین خواهد شد.

وی افزود: «ما همه همت و ظرفیت‌های خوبی را در این کار به عنوان کار اصلی به کار خواهیم بست و با توجه به تدابیر رهبر معظم انقلاب و پیگیری‌های مستمر فرمانده کل سپاه، ان‌شاء‌الله از بیستم آذر شاهد آغاز سراسری اجرای این طرح باشیم.»

به گفته سردار سلیمانی این طرح با عنوان طرح تکمیلی مواجهه و مبارزه با ویروس کرونا و مزین به نام «طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی» اجرا خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار