کد خبر: 1025894
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۱:۳۰
خواننده قطعه «روز میلاد محمد (ص)»:
خواننده قطعه «روز میلاد محمد (ص)» این آهنگ را به عنوان جوابی به اهانت‌های اخیر رئیس‌جمهور فرانسه و نیز شناساندن رأفت اسلامی که در سیره زندگی پیامبرمان متجلی است، می‌داند.
سیدمرتضی ذاکر
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین:  «بهزاد معافی» مدیر کنسرواتوار تهران و خواننده قطعه «روز میلاد محمد (ص)» در رابطه با انتشار این اثر همزمان با ایام اعتراض مسلمانان جهان در واکنش به توهین گستاخانه رئیس‌جمهور فرانسه به ساحت پیامبر اسلام (ص) به فارس می‌گوید: مصادف شدن تولید این اثر با توهین اخیر به پیامبر اسلام (ص) در همین هفته خیلی برایم عجیب بود، چون ما هفت ماه پیش که شروع به تولید این اثر کردیم، چندین بار می‌خواستیم آن را زود به پایان رسانده و از طریق رسانه ملی منتشر و پخش کنیم که هر بار مشکلی پیش می‌آمد و کار به تعویق می‌افتاد تا اینکه چند روز پیش مسئله اهانت به ساحت پیامبر (ص) رخ داد و من که به شدت از این مسئله ناراحت شده بودم، بلافاصله با تیم تولید تماس گرفتم که هر طور شده آهنگ را تمام کنیم و تا دیر نشده به نوبه خود این آهنگ را به سان جوابی به این اهانت و نیز به جهت شناساندن رأفت اسلامی که در سیره زندگی پیامبرمان متجلی است، منتشر کنم.

معافی خاطر نشان می‌کند: این اثر از حیث مضمون و شعر به دنبال این است که ضمن خنثی کردن تبلیغات منفی علیه مسلمانان چهره واقعی دین اسلام را به جهانیان معرفی کند، منتها باید ابزار رسانه‌ای بیشتری در اختیار فعالان این حوزه باشد تا در سطحی وسیع به این مهم بپردازیم. قطعه «روز میلاد محمد (ص)» طی روز‌های آتی در رسانه ملی و در شبکه خبر و شبکه یک پخش خواهد شد. ما همچنین ترتیبی اتخاذ کرده‌ایم این اثر با زیرنویس انگلیسی و عربی نیز برای شبکه‌های برون‌مرزی قابل پخش و استفاده باشد. دنیا باید بیشتر با این ویژگی‌های پیامبر (ص) و نیز رفتار مسلمین مبتنی بر احکام سراسر رأفت و مهربانی اسلامی آشنا شود و این مسئله جز با همت و تلاش در تولید آثار محتوایی برای شناساندن اسلام واقعی میسر نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه قطعه «روز میلاد محمد (ص)» بر اساس موسیقی ردیف دستگاهی و در تونالیته چهارگاه ساخته شده است، می‌افزاید: نوع فواصل دستگاه چهارگاه به گونه‌ای خبری است، یعنی قرار است کسی از چیزی خبر دهد. میزان اثر نیز «دو ضربی» یا «دو چهارم» است که استاد «علی‌اکبر رجب‌زاده» زحمت آهنگسازی و تنظیم آن را بر عهده دارد. ساز‌های «نی»، «ویولن»، «تار»، «بم تار» و «دف» به همراه گروه کر به سرپرستی «سعید رضایت» در این اثر هنرنمایی کرده‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار