کد خبر: 1026413
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۲
در گفت و گوی «جوان» با بیوک میرزایی مطرح شد
«روزگار جوانی» عنوان سریالی بود که در اواسط دهه ۷۰ از تلویزیون پخش می‌شد و داستان‌های آن در هر قسمت به مشکلات زندگی دانشجویی و مجردی اختصاص داشت.
سرویس فرهنگ و هنر جوان دیروز: تمرکز روی تولید سریال درباره زندگی مجردی رویکردی بود که صداوسیما در دهه ۷۰ آن را دنبال می‌کرد. این رویکرد به شکلی موازی با سیاست‌های اقتصادی که ازدواج و زندگی متأهلی را سخت می‌کرد، دنبال می‌شد. اگر از یک سو دولت سازندگی و اصلاحات کاهش فرزندآوری را تبلیغ و تشویق می‌کردند، از سویی دیگر این صداوسیما بود که با تولید سریال‌هایی درباره زندگی مجردی اساساً خانواده را از سبد نمایشی مردم بیرون کرده‌بود یا در بهترین حالت در آثاری، چون «همسران» و «آپارتمان» خانواده‌های دو نفره و سه نفره را ترویج و تشویق می‌کرد. حالا خبر می‌رسد که در انتهای دهه ۹۰ و در آستانه ورود به سده پانزدهم شمسی صداوسیما قصد دارد باز هم با محوریت زندگی مجردی سری تازه‌ای از سریال «روزگار جوانی» را تولید و روانه آنتن کند. اگر چه گرانی‌های روزافزون امکان ازدواج را برای جوانان سخت‌تر کرده‌است، اما ترویج فرهنگی در این‌باره نقشی انکارناپذیر دارد و باید منتظر ماند و دید که خانواده چه اندازه در سری تازه «روزگار جوانی» پررنگ خواهد بود.

فصل تازه سریال «روزگار جوانی» بناست توسط اصغر توسلی کارگردانی شود. بیوک میرزایی درباره علل موفقیت مجموعه «روزگار جوانی» به «جوان» می‌گوید: از مهم‌ترین دلایل موفقیت این مجموعه در بین مردم و به خصوص جوان‌ها طرح موضوعاتی ملموس و قابل باور درباره زندگی جوان‌ها، آرزو‌ها و دغدغه‌های‌شان و نوع ارتباط آن‌ها با خانواده‌های‌شان و چالش‌های پیش آمده در این حوزه بود. میرزایی ادامه داد: در این مجموعه اصغر توسلی تلاش کرد در قالبی داستانگو بخش عمده‌ای از مشکلات جوانان جامعه دهه ۷۰ و ۸۰ را روایت کند و، چون این مشکلات درست مطرح شدند، باعث شد نظر مخاطبان به این سریال معطوف شود.

این بازیگر در ادامه تأکید کرد: عباس آقای سریال «روزگار جوانی» پدری ملموس و قابل‌باور ایرانی بود که تلاش می‌کرد با به کار‌گیری نظرات خاص خودش مشکلاتش را با نسل جوان و به خصوص دختر و دامادش حل کند و، چون نقش معاصر بود و مابه ازا داشت، تلاش کردم با استفاده از تجربیات شخصی خودم و توجه به عملکرد پدران مختلف نقش عباس آقا را درست و قابل‌باور بازی کنم.

میرزایی افزود: نکته مهم دیگر استفاده از تجربیات دوران بازیگری‌ام در ایفای این نقش بود؛ نقشی که به ظاهر ساده، اما پر از پستی و بلندی و چند لایه بود. خوشبختانه مردم هم از این نقش استقبال کردند.

میرزایی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به لزوم استفاده از مسائل روز جوانان دهه نودی در فیلمنامه فصل تازه «روزگار جوانی» و پردازش درست شخصیت‌ها افزود: اگر می‌خواهیم فصل جدید «روزگار جوانی» مثل فصول گذشته‌اش موفق باشد باید به مسائل روز جامعه و چالش‌های جوان‌های دهه نودی مثل بحث معیشت، ازدواج و ارتباط با والدین پرداخته شود.

میرزایی خاطر نشان کرد: اصغر توسلی به ارائه این مسائل در متن تأکید دارد و سعی کرده‌است دغدغه‌های نسل تازه جوان به خصوص در مشکلاتی که برای ازدواج و تشکیل خانواده دارند، پرداخته شود. بیکاری به عنوان علت‌العلل بسیاری از مشکلات امروز جامعه جوان از دیگر موضوعاتی‌است که در فصل تازه «روزگار جوانی» بدان پرداخته خواهد شد. بیوک میرزایی درباره نقش خودش در فصل تازه «روزگار جوانی» گفت: نقش من طبق آخرین اطلاعم همان عباس آقا است که حالا با اتفاقات تازه‌ای روبه‌رو می‌شود؛ اتفاقاتی که متأثر از فضای اخیر جامعه و التهابات و مشکلاتی است که در سال‌های اخیر در کل جامعه وجود دارد و جوانان را درگیر خود کرده‌است.

بیوک میرزایی افزود: امیدوارم فصل تازه «روزگار جوانی» با تکیه بر بازگو کردن مسائل مبتلابه جامعه جوان و اهمیت اشتغال و تشکیل خانواده به عنوان زیربنای پیشرفت جامعه جوان بتواند مورد توجه مخاطب قرار بگیرد و باز هم باعث شود مخاطبان به سمت رسانه ملی بیایند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار