کد خبر: 1028598
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۳:۳۰
گفت‌وگوی «جوان» با محسن تازه‌روز خادم گروه جهادی مسجد علی‌بن‌ابیطالب (ع) زاهدان
گروه‌های جهادی با توکل بر خدا و پیروی از رهنمود‌های مقام معظم رهبری همیشه در گلوگاه‌های سخت به کمک آمده و توانسته‌اند با فعالیت‌های خودشان در دورترین نقاط کشور جایی که کمتر مسئولی می‌رود اقدام به خدمت‌رسانی کنند
مبینا شانلو
سرویس ایثار و مقاومت جوان آنلاین: محسن تازه‌روز، مسئول گروه جهادی مسجد علی‌بن‌ابیطالب (ع) زاهدان است که از سال ۱۳۷۵ به صورت جدی و فعال در بسیج فعالیت داشته و با آغاز به کار گروه جهادی‌اش در سال ۹۶ تا کنون توانسته بیش از ۸۰ مورد کار جهادی در شهر و حاشیه شهر زاهدان را عملیاتی کنند. این گروه جهادی در روز‌های سیل بلوچستان پیشرو و خادم مردم بود، اما این خدمت‌رسانی به همانجا ختم نشد و گروه جهادی‌اش در روز‌های مبارزه با کرونا نیز در خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم بود. آنچه در پی می‌آید، همکلامی ما با بسیجی جهادگر محسن تازه‌روز است که در ایام هفته بسیج با ما از روحیه بسیجی و اطاعت از دستور امام خامنه‌ای در خدمت‌رسانی و حضور در صحنه صحبت کرد.
 
تولید ماسک

از ابتدای شیوع کرونا با تشکیل چند کارگروه اقدام به برنامه‌ریزی کردیم. کارگروه ضدعفونی و تولید و توزیع ماسک با ضدعفونی تخصصی معابر و بیمارستان شروع به کار کرد و کمی بعد دوستان اقدام به تهیه پارچه و دوخت و توزیع در مدارس حاشیه شهر و میان نیازمندان و نمازگزاران مسجد کردند که در این مدت بیش از ۸هزار ماسک تولید و توزیع شد.

اشتغال و تولید

کارگروه اشتغالزایی و رفع مشکل معیشت در این مدت با ایجاد اشتغال برای افرادی که به واسطه کرونا از کار بیکار شده بودند، بعضاً با تهیه جوجه‌مرغ‌های یک ماهه و تهیه خوراک یک ماهه برای مرغ‌ها و همچنین کسب و کار‌هایی که دارای رکود بودند، مواد اولیه تهیه کرد و در اختیارشان قرار داد تا بتوانند کسب و کاری راه بیندازند. کارگروه بیماران کرونایی و بخش درمان در قالب کمک به بیماران کرونایی در بخش‌های کرونایی شرکت و به بخش درمان کمک کردند، همچنین دوستانی در بخش تغسیل و تدفین اقدام به فعالیت نمودند.

امر فرمانده

گروه‌های جهادی با توکل بر خدا و پیروی از رهنمود‌های مقام معظم رهبری همیشه در گلوگاه‌های سخت به کمک آمده و توانسته‌اند با فعالیت‌های خودشان در دورترین نقاط کشور جایی که کمتر مسئولی می‌رود اقدام به خدمت‌رسانی کنند. شاید تنها انتظاری که گروه‌های جهادی دارند به رسمیت شناختن و حمایت از آن‌ها باشد، بعضاً جهادگران در برنامه‌های جهادی دچار مشکلات جبران‌ناپذیری شده‌اند که در بحث کرونا می‌توان به بیمار شدن جهادگران در بیمارستان‌ها و غسالخانه‌ها اشاره کرد که متأسفانه کمترین حمایتی از آن‌ها نشده است.

شیعه و سنی در کنار هم

در این کشاکش معیشتی که دشمن بر ما تحمیل کرده است با روحیه جهادی و بسیجی با کمک همدیگر و انجام کار‌هایی که در توان هر کدام از ما هست می‌توانیم خیلی از این گرفتاری‌ها را برطرف کنیم. نوع نگاه گروه جهادی ما کمک حداکثری به همنوع می‌باشد و با نگاه انسانی کمک می‌کند. از دید ما شیعه و سنی در یک مقام و رتبه بوده و در کنار هم هستند. هر زمان قصد توزیع بسته معیشتی و کمک مؤمنانه بوده به صورت مساوی تقسیم شده است. ما شأن و منزلت آن‌ها را حفظ و خدمت‌رسانی می‌کنیم.

۳۰هزار زائر پاکستانی

از دیگر فعالیت‌های این گروه جهادی می‌توان به اسکان و اطعام بیش از ۳۰هزار زائر پاکستانی اربعین امام حسین (ع) به مدت ۱۴ روز اشاره کرد. همچنین در ایام قبل از کرونا به طور متوسط هر ماه در یک تا سه مدرسه صبح‌ها غذای گرم مانند عدسی و... پخت و توزیع شده است. امسال نیز بیش از ۶هزار پرس غذا پخت و در حاشیه شهر زاهدان توزیع شد. ضمناً گروه جهادی مسجد علی‌بن‌ابیطالب (ع) سال گذشته گروه جهادی برتر در جشنواره مالک اشتر و پایگاه امام علی (ع) نیز به عنوان پایگاه برتر استان در سال ۹۸ شد. ذبح ۱۴ رأس گوسفند و توزیع بین نیازمندان، افراد آبرومند و مبتلایان به کرونا از دیگر اقدامات گروه ما در ایام کرونا بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار