کد خبر: 1029444
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۷
مسئول گروه جهادی سفیران خدمت در گفتگو با «جوان»:
نیرو‌های جهادی این گروه پیرو فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تکیه بر توانمندی‌های داخلی برای خودکفا شدن با تأییدیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ژل ضدعفونی کننده تولید کردند. بسیجیان گروه جهادی سفیران خدمت با ساخت دستگاه تولید دستکش یکبار مصرف دو نوع دستکش تولید کرده و با قیمت مناسب در اختیار فروشندگان قرار دادند.
محمدرضا هاديلو
سرویس ایران جوان آنلاین: فعالیت گروه‌های جهادی زمان و مکان ندارد. نام گروه‌های جهادی با روستا‌های محروم عجین شده و امسال با شیوع ویروس کرونا در کشور فعالیت آن‌ها بیش از پیش افزایش یافته است. گروه جهادی سفیران خدمت در خوانسار اصفهان از جمله این گروه‌هاست که در کنار فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی و اقتصادی، در دوران کرونایی خدمات‌رسانی به شهروندان را نیز در دستور کار قرار داده است. اما نکته حائز اهمیت در مورد جهادگران این گروه اینکه توانستند با تأییدیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان، ژل ضدعفونی کننده تولید و با ساخت دستگاه تولید دستکش یکبار مصرف، دو نوع دستکش با قیمت مناسب به بازار عرضه کنند. در گفتگو با حسین سعیدنژاد مسئول گروه جهادی سفیران از برنامه‌ها و فعالیت‌های آنان بیشتر آگاه می‌شویم.

از چه زمانی گروه جهادی سفیران خدمت تشکیل و مسئولیت آن بر عهده شما قرار گرفت؟

چند سالی بود که با تعدادی از دوستان برای کمک به خانواده‌های محروم دور هم جمع شده و کار‌هایی که از دستمان برمی‌آمد را انجام می‌دادیم. اما از سال ۹۲ با تشکیل گروه جهادی سفیران خدمت، برای فعالیت‌های‌مان برنامه‌ریزی کرده و از سال ۹۷ رسماً بنده مسئولیت این گروه را برعهده گرفتم؛ و چه کار‌هایی تاکنون انجام داده‌اید؟

سال گذشته و قبل از اینکه کرونا کشور را تحت تأثیر خود قرار بدهد ۳۰ نفر از بسیجیان گروه جهادی سفیران خدمت در ۱۰ عرصه عمرانی برای نیازمندان روستا‌های ویست، کهرت و ارجنک و حاجی‌آباد که توسط کمیته‌امداد و بهزیستی معرفی شده بودند اقدام به ساخت سرویس بهداشتی، ساخت حمام و دیوار‌کشی منازل و سیمان کاری پشت بام منازل برای زیرسازی ایزوگام را به نتیجه رساندند.

بعد از شیوع کرونا هم این گروه جهادی برنامه‌ای داشته؟

بله. از همان ابتدا با مساجد و پایگاه‌های بسیج برای ضدعفونی و غربالگری و کار‌های دیگر وارد میدان شدیم. اما کار‌های قبلی را نیز کنار نگذاشتیم. مثلاً تابستان امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا اردو‌های جهادی به صورت محدود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در قالب یک گروه ۲۰ نفره در روستا‌های تجره و خم پیچ تشکیل شد. در این اردو‌ها در ۱۵ عرصه ساخت سرویس بهداشتی، حفر چاه سرویس بهداشتی، کاشی‌کاری، سرامیک‌کاری، سفیدکاری و برق کشی ساختمان منازل نیازمندان که از سوی کمیته امداد و بهزیستی معرفی شده بودند، با همکاری و استفاده از استادکار و بناکار ماهر و کارشناسان عمران اقدام و تحویل آنان داده شد.

بعد از تابستان دیگر اردویی نداشته‌اید؟

هر ساله در فصل تابستان اردو‌های جهادی به صورت یک تا ۱۵ روز با هدف محرومیت‌زدایی برگزار می‌شود. اما بعد از تابستان هم این حرکت‌های جهادی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

این گروه فقط در عرصه عمرانی فعالیت دارد؟

فعالیت‌های این گروه محدود به کار‌های عمرانی نیست. فعالیت گروه جهادی سفیران خدمت در عرصه فرهنگی در قالب برگزاری کلاس‌های آموزشی، درسی، اعتقادی، بهداشت عمومی و کار‌های دیگر برای عموم مردم روستا علی‌الخصوص نوجوانان و جوانان اجرا می‌شود. برگزاری مراسمات دینی، دیدار با خانواده معظم شهدا و جانبازان و عیادت با بیماران خاص از جمله اقدامات فرهنگی در طول برگزاری اردوی جهادی است. گروه‌های جهادی در عرصه اقتصادی نیز با کمک به کشاورزانی که در برداشت محصولات توان بکارگیری کارگر ندارند وارد عمل شده و کار‌ها را در عرض چند روز جمع می‌کنند.

آیا برای مقابله با کرونا هم گروه برنامه خاصی دارد؟

پس از ابلاغ مقام معظم رهبری مبنی بر ورود گروه‌های جهادی برای مقابله با ویروس کرونا، این گروه جهادی با هماهنگی بسیج سازندگی و فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان با ندای یاقاصم الجبارین به یاد سردار سلیمانی با تهیه مواد ضد عفونی به صورت شبانه‌روزی معابر و خیابان‌های سطح شهر و روستا را ضدعفونی کردند.

همچنین با کمک خیرین اقلام بهداشتی از قبیل ماسک، دستکش، شیلد و وسایل دیگر با قیمت مناسب تهیه و به صورت رایگان بین قشر‌های آسیب‌پذیر و کم‌درآمد توزیع شد. در همین راستا جهت انجام پایش سلامت توسط قرارگاه جهادی ناحیه مقاومت بسیج در شهرستان خوانسار برای مقابله با ویروس کرونا و جنگ بیولوژیکی نیز وارد عمل شدند.

نیرو‌های جهادی این گروه پیرو فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تکیه بر توانمندی‌های داخلی برای خودکفا شدن با تأییدیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ژل ضدعفونی کننده تولید کردند. بسیجیان گروه جهادی سفیران خدمت با ساخت دستگاه تولید دستکش یکبار مصرف دو نوع دستکش تولید کرده و با قیمت مناسب در اختیار فروشندگان قرار دادند.

اقدام دیگر این بود که با تهیه پک‌های بهداشتی و غذایی از قبیل ماسک، دستکش، آب میوه، عسل و مواد غذایی دیگر، آن‌ها را در بین نیازمندان، اکیپ‌های کنترل ورودی و خروجی شهر و کادر درمانی بیمارستان فاطمیه و پلیس راهور شهرستان توزیع کردند.

در سه ماهه نخست سال در کنار تولید و توزیع دستکش یکبار مصرف، ماسک و مواد ضدعفونی کننده، در چهار مرحله نیز با کمک خیرین و قرارگاه جهادی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بسته‌های کمک معیشتی تهیه و در قالب رزمایش کمک‌های مؤمنانه میان نیازمندان توزیع شد. در این امر مهم شهرستان خوانسار در ردیف شهرستان‌های برتر کشور قرار گرفت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار