کد خبر: 1030873
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰
عضو شورای شهر تهران:
فراهانی درباره آخرین وضعیت مناسب سازی معابر شهر تهران برای معلولان توضیحاتی داد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: مجید فرهانی عضو شورای شهر تهران درباره آخرین وضعیت مناسب سازی تهران برای افراد توان یاب اظهار کرد: شهر تهران از منظر مناسب سازی برای معلولین راهی طولانی دارد و مهم‌ترین کار ما این است که بتوانیم در مسیری حرکت کنیم که شهر در بازه زمانی ۱۰ساله شهری دسترس پذیر و قابل زیست برای معلولان باشد.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به این موضوع که شورای پنجم دو سال پیش، در قالب طرحی یک فوریتی تشکیل ستاد مناسب سازی شهر تهران را به تصویب رساند که نمایندگانی از شورای شهر و شهرداری تهران در آن عضویت پیدا کردند گفت: با اطلاعی که دارم پیگیری‌ها و جلسه‌های این ستاد تاکنون به شکل هفتگی ادامه پیدا کرده است، اما نباید از این نکنه غافل شد که شهر هنوز برای معلولان دسترس پذیر نیست.

فرهانی ادامه داد: در اینجا خوب است به خاطره‌ای از سفر خود به فنلاند و شهر هلسینکی که ۱۰ سال پیش برای شرکت در کنگره جهانی انجمن مدیریت پروژه انجام شد، اشاره کنم که در سفر خود تعداد زیادی از معلولان را در شهر می‌دیدم و این پرسش برای من مطرح شد که چرا این تعداد از معلول در شهر حضور دارند و رفت و آمد می‌کنند.

او افزود: از مسئولان و مدیران شهری پرسیدم که آیا افراد معلول و توان یاب به شهر شما مهاجرت کرده اند؟ پاسخ دادند خیر اگر معلول در شهر زیاد است به علت مناسب بودن زیر ساخت‌های شهری برای حضور معلولان است و معلولان ترجیح می‌دهند بجای خانه در شهر حضور داشته باشند.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به این مطلب که متاسفانه دغدغه دسترس پذیر کردن شهر برای تهران به عنوان شهری کهن از ابتدای پیدایش تا همین چند سال پیش وجود نداشته است تصریح کرد: مناسب سازی این همه معبر، بوستان‌ها و مراکز دولتی و عمومی باید سال‌ها در دستورکار مدیران ملی و محلی قرار می‌گرفت و پیگیری و اتمام به موقع این هدف به تغییر نگاه همه مدیران بستگی دارد.

جنبش شهر دوستدار معلول باید ادامه پیدا کند
فراهانی در پاسخ به این سوال که شهرداری تهران چه اقدام‌هایی برای مناسب سازی معابر انجام داده است گفت: در چند سال اخیر شهرداری تهران کار مناسب سازی معابر شهر تهران برای معلولان را از فضا‌های در اختیار خود مانند بوستان‌ها و ساختمان‌های شهرداری آغاز کرده است.

او در پاسخ به این سوال که عملکرد شهرداری تهران در بحث مناسب سازی مثبت بوده یا خیر گفت: جنبش شهر دوستدار معلول باید ادامه پیدا کند، اما بودجه مورد نیاز ظرف مدت ۱۰ سال برای مناسب سازی، رقمی بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان است و این رقم بسیار فراتر از ۴ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی شهرداری در سال است.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: تامین تمام منابع مالی مورد نیاز از توان شهرداری تهران خارج است و باید دولت در این مسیر یاری گر مدیریت شهری باشد و ابتدا مناسب سازی را از اماکن و ساختمان‌های عمومی متعلق به خود شروع کند.

عضو‌شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که شهرداری برای مناسب سازی چه اقدام شاخصی انجام داده است گفت: این موضوع که هیچ طرحی در پایتخت بدون رعایت اصول مناسب سازی نباید افتتاح شود ازجمله اینکه هیچ ایستگاه مترو بدون مناسب سازی نباید به بهره برداری برسد از جمله اقدام‌های خوب مدیریت شهری در مسیر توجه به حقوق معلولان است.

فراهانی در پاسخ به این سوال که به شهرداری تهران در بحث مناسب سازی معابر برای معلولان و توان یابان چه نمره‌ای می‌دهید ادامه داد: جایزه‌ای در شهرداری تهران تعریف شده است که به مناطقی از مناطق ۲۲ گانه شهرداری که سالانه بیشترین اقدام موثر برای مناسب سازی معابر را انجام داده اند تعلق می‌گیرد که در سال گذشته منطقه ۵ رتبه نخست و منطقه ۱۹ رتبه دوم را در بحث مناسب سازی کسب کردند.

او ادامه داد: تمام مناطق شهرداری تهران با یک تعهد و تعصب یکسان موضوع مناسب سازی را پیگیری نمی‌کنند و برخی مناطق بسیار عالی کار می‌کنند و برخی مناطق نیز عملکرد ضعیفی داشته اند و بر همین اساس ارزیابی اقدامات در این حوزه باید در قیاس یک منطقه با مناطق دیگر صورت گیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار