کد خبر: 1031265
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۷
شیوا نوروزی
فعالیت مردم و به ویژه جوانان در فضای مجازی هر روز بیشتر می‌شود و اگر ضابطه و چارچوبی نداشته باشد، آثار مخرب آن در کل جامعه نمود پیدا می‌کند. اتفاقی که متأسفانه در ورزش رخ داده و نتیجه بی‌تفاوتی مدیران و مسئولان به این مسئله مهم افسارگسیختگی بسیاری از چهره‌های ورزشی در استفاده از شبکه‌های اجتماعی بوده است.

سرمربی استقلال بعد از صدرنشینی تیمش تصمیم گرفت از شاگردانش بخواهد حضورشان در اینستاگرام را محدود کنند. ورزشکاران شناخته شده، به خصوص فوتبالیست‌ها علاوه بر اینکه عکس‌ها و فعالیت‌های لاکچری‌شان را در معرض دید فالور‌های خود قرار می‌دهند در بسیاری از مواقع در صفحه شخصی‌شان اظهارنظر‌هایی منتشر می‌کنند که در واقع جرقه‌ای برای حواشی بزرگ است. جدا از واکنش‌های احساسی و رفتار‌های غیرحرفه‌ای، فعالیت‌های شبانه در شبکه‌های اجتماعی نیز حاکی از آن است که فوتبالیست‌ها و حتی ورزشکاران برخی رشته‌ها اعتقادی به زندگی حرفه‌ای ندارند! در حقیقت مدعیان حرفه‌ای‌گری با این رفتار‌های خود ثابت می‌کنند بویی از زندگی حرفه‌ای نبرده و کسی نیز اصول اولیه ورزش قهرمانی را به آن‌ها یاد نداده است. از همه بدتر اینکه مدیران باشگاه‌ها، فدراسیون‌ها و مربیان از سوءرفتار‌های ورزشکاران خود باخبرند، ولی با بی‌تفاوتی از کنار آن می‌گذرند. اگرچه فوتبالیست‌ها بیش از همه مورد توجه مخاطبان هستند و پست‌های‌شان بازخورد‌های زیادی دارد، ولی دیگر چهره‌های ورزش کشور دست‌کمی از فوتبالی‌ها ندارند و در مواردی هم گوی سبقت را از آن‌ها ربوده‌اند. فعالیت ملی‌پوشان یک رشته توپی در فضای مجازی، آن هم شب قبل از بازی در یک رویداد مهم تنها یکی از موارد قابل اشاره است. جای تأسف دارد وقتی می‌بینیم مدیران و بزرگ‌تر‌های تیم‌ها نیز استفاده از فضای مجازی را بلد نیستند. به تازگی سرپرست یکی از تیم‌های ملی بعد از شکستن قرنطینه به خارج از هتل رفت تا با رئیس فدراسیون عکس بگیرد و در اینستاگرام منتشر کند. حواشی این عکس‌ها و زیر پا گذاشتن قانون از سوی آقای سرپرست به مراتب از باخت تیم ملی تلخ‌تر بود.

شنیدن این خبر که محمود فکری می‌خواهد زندگی شاگردانش در شبکه‌های اجتماعی را محدود کند، امیدوار‌کننده است. اما باید دید سرمربی برای رسیدن به این هدف چه برنامه‌ای دارد، برنامه‌هایش را تا چه زمانی پیگیری می‌کند و از همه مهم‌تر باشگاه در این راستا از فکری حمایت خواهد کرد یا نه. تیم‌های بزرگ دنیا برای بازیکنان و ستاره‌های گران‌قیمت‌شان قوانین سفت و سخت زیادی در نظر می‌گیرند و کوچک‌ترین تخلفات، جریمه‌های سنگینی در پی دارد. کنترل فوتبالیست‌های وطنی کار سختی است و بسیاری از مربیان مطرح نیز از عهده این کار برنیامده‌اند. بازیکنانی که قرارداد‌های میلیاردی می‌بندند و دستمزدشان هم از بیت‌المال پرداخت می‌شود، با توجه به بی‌در و پیکر بودن فوتبال از هیچ جریمه و کمیته انضباطی نمی‌ترسند. مدیری که اصول اولیه مدیریت را نمی‌داند و تنها بر اساس رابطه، مسئولیت یک باشگاه فرهنگی ورزشی را به دست می‌گیرد، چطور می‌تواند از فوتبالیست جوان و بی‌انضباطش بخواهد شب‌ها به جای پرسه زدن در شبکه‌های اجتماعی و بالا بردن فالورهایش زود بخوابد تا انرژی کافی برای تمرین داشته باشد. متأسفانه تا به امروز هیچ فکری به حال رفتار‌های غیرحرفه‌ای بازیکنان نشده و به‌رغم شعار‌های پرطمطراق فرهنگی، آموزش‌های لازم به ورزشکارانمان داده نشده است. حتی در قراردادهای‌شان نیز خبری از بند‌های انضباطی مرتبط با فعالیت در فضای مجازی وجود ندارد. هرچند که بسیاری از بند‌ها و تبصره‌های دیگر هم رنگ اجرا به خود نمی‌بینند. سرمربی استقلال گام اول را برداشته و انتظار می‌رود مربیان سایر تیم‌ها نیز همسو با محمود فکری حرکت کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار