کد خبر: 1032850
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴
استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به افتتاح آزادراه تبریز- سهند گفت: شدت بارش برف و برودت هوا در این منطقه، باعث برخی مشکلات و رنجش برخی مردم شد که ضمن عذرخواهی از تمامی مردم، اعلام می‌کنیم که این آزادراه به شکل کاملا استاندارد احداث شده است.

محمدرضا پورمحمدی  در جلسه ستاد مدیریت بحران استان افزود: این پروژه یکی از مهم ترین مطالبات مردم تبریز و بیش از ۱۴۰ هزار نفر شهروند ساکن در شهر جدید سهند بود که با حضور وزیر راه و شهرسازی مورد بهره برداری قرار گرفت و پیام های متعدد قدردانی مردم را از طرق مختلف دریافت کرده ایم.

وی با اشاره به اختلاف ارتفاع شهر تبریز و شهر جدید سهند ادامه داد: آزادراه تبریز- سهند از جمله محورهای کوهستانی ماست و در این مسیر در زمان های بارندگی باید تجهیزات وسایل ایمنی و با احتیاط رانندگی کرد.

پورمحمدی اظهار کرد: شهرداری شهر جدید سهند، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان نیز از این پس توجه بیشتری نسبت به تسهیل تردد مردم داشته باشند.

وی همچنین گفت: اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از بروز بلایای غافلگیرکننده و کاهش خسارات آن‌ها از جمله اولویت‌های مهم مدیریت استان و یکی از تکالیف مورد انتظار از تمامی مسئولان امر است.

استاندار آذربایجان شرقی به برخی از زمین لرزه‌های اخیر استان همچون زلزله شهرستان‌های میانه و سراب اشاره کرد و ادامه داد: توجه جدی به موضوع مقاوم سازی مسکن روستایی در دو سال گذشته باعث شد که در زمین لرزه اخیر، با کمترین تلفات انسانی و خسارات به واحدهای مسکونی و دامی مواجه شویم.

وی با قدردانی از مقاوم سازی بیش از ۵۰ درصدی مسکن‌های روستایی استان در چند سال اخیر عنوان کرد: همه متولیان امر در برابر حفاظت از جان شهروندان، مسئول هستند و موضوع مقاوم سازی، باید جدی‌تر از هر زمان دیگری استمرار یابد.

پورمحمدی با انتقاد از ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم برخی گسل ها و رودخانه‌های استان اظهار داشت: ساخت و سازهای خطرناک و غیرقانونی، اتفاقی اسفناک است که باید به شدت با آن برخورد کرد.

وی ادامه داد: انتظار داریم تمامی دستگاهای نظارتی و همچنین متولیان امر با افراد خاطی، برابر ضوابط و قوانین برخورد کنند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین از ممنوعیت ساخت و ساز ساختمان های دارای اهمیت در حریم گسل‌ها و نقاط پرخطر خبر داد و عنوان کرد: ساختمان‌هایی که در گذشته احداث شده اند نیز باید نسبت به مقاوم سازی و استاندارد کردن آنها اقدام شود.

پورمحمدی تاکید کرد: شهرداری و هر نهاد دیگری که بر خلاف مصوبات و قوانین عمل کند در برابر هر گونه حادثه احتمالی، مسئول و پاسخگو خواهد بود.

وی از افزایش ۶۰ درصدی میزان بارندگی و نزولات جوی استان در بازه زمانی مهر تا پایان آذرماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: افزایش بارندگی، هشداری برای مسئولان است و باید تمامی دستگاه های امدادی، راهداری، هلال احمر، فرمانداری ها و سایر مجموعه ها، برای مدیریت هرگونه اتفاق احتمالی در فصل سرما آماده باش باشند.

پورمحمدی همچنین از لایروبی بیش از ۱۳۰ کیلومتری بستر روخانه های استان در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: در سال های گذشته، آب چندانی بر پیکره دریاچه ارومیه هدایت نمی شد که خوشبختانه در سایه تلاش شبانه روزی شرکت آب منطقه ای استان، ستاد احیا دریاچه ارومیه و سایر مجموعه ها، شاهد هدایت حجم عظیم آب به سمت نگین نیلگون آذربایجان هستیم.

وی ادامه داد: نزولات جوی و همچنین تدبیر در انتقال آب بر پیکره دریاچه، اصلی ترین عوامل دخیل در بهبود نسبی وضعیت دریاچه ارومیه هستند و نباید زحمات و تصمیم گیری های موثر مسئولان را نادیده گرفت.

جواد رحمتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه از تصویب نقشه تطبیق گسل های شهر تبریز در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور خبر داد و گفت: بر اساس قانون، احداث هر گونه ساختمان دارای اهمیت بالا در حریم گسل ها و همچنین نقاط پرخطر ممنوع است.

وی افزود: برخی از این ساختمان ها نیز که قبل از این مصوبه، احداث شده اند باید نسبت به مقاوم سازی هرچه بهتر و سریع اقدام نمایند.

محمد باقر هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه از آمادگی تمامی دستگاه های امدادی، خدماتی و فرمانداری های استان برای مدیریت بارش های زمستانی در تمامی شهرستان های استان خبر داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر