کد خبر: 1033211
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان:
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان به درس‌هایی از حماسه ۹ دی اشاره کرد و گفت: تعمیق ولایت مداری به ویژه برای خواص و احزاب، تمکین از قانون، بی‌اعتمادی مطلق به غرب و آمریکا و تعمیق معنویت و توسعه نگاه سیاسی از درس‌های مهم ۹ دی بود.

 سردار مرتضی کشکولی به خبرنگار جوان گفت:فتنه 88 یک برنامه مهندسی و از پیش طراحی شده و با استفاده از مدل انقلاب مخملی و انقلاب رنگی برخوردار از ماهیت براندازانه بود، چون به همین روش و سبک در چند کشور قبل از سال 88 این اتفاق افتاده بود که دولت های مخالف با غرب و آمریکا را ساقط کرده بودند.

وی افزود: برای انجام فتنه از چند سال قبل از سال 88 شبکه سازی شده بود و نیروها و اساتید خارجی با حضور در ایران کلاس‌هایی برای این کار گذاشته بودند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با بیان اینکه اصل فتنه که در یک فضای غبار آلود شکل می‌گیرد و بر اساس فهم نادرست از اصل ولایت فقیه و پیروی از هوای نفس شکل است، تصریح کرد: نقش آفرینان فتنه 88 از خواص اهل حق بودند که پیش از ارتحال امام نقش آفرینی داشتند اما نهایتا فهم نادرست از مبانی حکومت دینی و ولایت فقیه باعث این فتنه شد. آنها نسبت به جایگاه ولایت فقیه، عقلی و فهمی به درک درستی نرسیدند .

کشکولی ادامه داد: با توجه به اینکه خواص اهل حق بی‌بصیرت، مبانی ولایت فقیه را نشناخته بودند، پس از رحلت امام و آغاز ولایت فقیه مقام معظم رهبری، نتوانستند ارتباط درست را با ولایت فقیه برقرار کنند. 

وی با بیان اینکه سران فتنه و خواص بی‌بصیرت در 5 حوزه اختلاف فکری و نظری داشتند، عنوان کرد: یکی اصل ولایت فقیه بود، دوم موضوع فرهنگ بود که در این زمینه فرهنگ غربی را مد نظر داشتند و بر روی آن لعاب و پوشش دینی می‌زدند. یک حوزه اختلاف و درگیری دیگر در حوزه سیاست خارجی بود؛ نگاه دینی ما این است که از مظلوم دفاع و علیه ظالم ستیز کنیم و این یک قاعده است اما عوامل فتنه نگاه دیگری داشتند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان ادامه داد: در اقتصاد نیز اینگونه بود، اینها خیلی اعتقادی به استقلال نداشته و در حقیقت اعتقادی به استقلال کامل در حوزه‌های مختلف نداشتند. از طرفی اعتقاد ما بر این است مناصب حکومتی و مدیرتی برای خدمت به مردم است اما آنها این جایگاه‌ها را به عنوان جایگاه قدرت و اعمال نفوذ می‌پندارند.

کشکولی، گفت: حتی اگر در مملکت اسلامی ما تقلبی صورت گیرد راه قانونی برای پیگیری وجود دارد اما آنها تقلب را بهانه کردند و در واقع ماهیت فتنه بر اندازی بود. در حالی که مقام معظم رهبری برای پیگیری شکایت آنها از طریق قانون چند بار درخواست کرد که حضور یابند و شکایت خود را مطرح کنند اما این کار را نکردند چون آنها نیت دیگری داشتند.

وی با اشاره به اینکه خسارت معنوی و مادی و سیاسی و ایجاد شکاف در جامعه و امیدوار کردن دشمن از آسیب‌های فتنه بود، افزود: در عاشورای 88 با انجام آن تعرض ها مردم واکنش نشان دادند و بدون شائبه و بدون اجبار و در راستای دفاع از دین و اهل‌بیت و نظام اسلامی و اصل ولایت فقیه به صحنه آمدند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان ادامه داد: در این 8 ماه فتنه بدنه مردمی که همراه آنها بود با شناخت ماجرا و فهمیدن موضوع از آنها جدا شدند و در 9  دی بسیاری از افرادی که به موسوی و کروبی رای داده بودند نیز حضور داشتند.

کشکولی در ادامه به درس‌هایی از حماسه 9 دی اشاره کرد و گفت: تعمیق ولایت مداری به ویژه برای خواص و احزاب، تمکین از قانون، بی‌اعتمادی مطلق به غرب و آمریکا و تعمیق معنویت و توسعه نگاه سیاسی از درس‌های مهم 9 دی بود. 

وی اظهار داشت: درس بعدی مراقبت از هنجارهای دینی و انقلابی بود، همچنین مشخص کردن مرز بین خودی و غیر خودی و دشمن از دیگر درس‌های این حماسه بود.

پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار