کد خبر: 1036154
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۶
افکار عمومی در انتظار برخورد قانونی با نماینده سیلی زن
فرمانده پلیس راهور تهران بزرگ در واکنش به اظهارات غیرمنتظره نماینده سیلی زن که رفتار غیراخلاقی‌اش را انکار کرده است، می‌گوید که مستندات کافی درباره سیلی زدن نماینده به سرباز، کفایت می‌کند که آن را به مرجع قضایی داده‌ایم و منتظر تصمیم‌گیری در این باره هستیم.
حسین فصیحی
سرویس حوادث جوان آنلاین: سه روز از اصابت سیلی علی‌اصغر عنابستانی، نماینده سبزوار به صورت سرباز راهور می‌گذرد، اما صدای آن همچنان در فضای حقیقی و مجازی به گوش می‌رسد. از زمان وقوع حادثه تاکنون ویدئوی این سرباز که حامد اکبری نام دارد مدام در فضای مجازی دست به دست شده و کاربران و بسیاری از مردم تا مسئولان حرف‌های حامد را شنیده و به دلیل پایبندبودنش به قانون، او را ستوده و از اینکه درد سیلی یک نماینده قانون شکن را تحمل کرده با وی ابراز همدردی کرده‌اند. هر چند انتظار می‌رفت نماینده قانون شکن به دلیل رفتار نادرست خود از سرباز وظیفه و مردم عذرخواهی کند، اما وی در واکنشی که تعجب همگان را به همراه داشت مدعی شد که به صورت سرباز سیلی نزده‌است. عنابستانی در گفتگو با صدا و سیما مدعی شد: «سرباز وظیفه به راننده خودروی ما توهین کرد، اما من به صورت او سیلی نزدم. بعد از این توهین؛ آن‌ها از پشت و جلو راه را روی ما بستند و این باعث شد شلوغ شود و با حضور جمعیت، التهاب ایجاد شود. ما حتی از ماشین هم پیاده نشدیم؛ لذا اینکه گفته می‌شود؛ عنابستانی به صورت سرباز پلیس راهور سیلی زده، اصلاً صحت ندارد.»

وی ادامه داد: «در حال پیگیری موضوع از طریق سردار اشتری، فرمانده نیروی انتظامی هستیم.»

عنابستانی در حالی دست به دامن فرمانده نیروی انتظامی شده که سردار اشتری ساعتی بعد از وقوع حادثه در حمایت از سرباز وظیفه دستور پیگیری ماجرا را صادر و تأکید کرده‌بود: «این سربازان، امانتی در دستان ما هستند، بنابراین اجازه نمی‌دهیم به ساحت مقدس سبزپوشان خدوم ناجا در هر جایگاه و مقامی توهین و تعدی شود.»

سردا اشتری روز گذشته بار دیگر از رفتار سرباز وظیفه حمایت کرد و گفت: «دستورات ویژه برای حمایت از حقوق سرباز وظیفه راهور ناجا صادر شده است و در صورت احراز تقصیر نماینده مجلس، نیروی انتظامی با قاطعیت پیگیر این موضوع خواهد بود.»

وی با تأکید بر اینکه جانانه از حقوق کارکنان خود دفاع خواهیم کرد و هیچ گونه گذشتی نداریم، افزود: «سربازان وظیفه را، چون فرزندان خود می‌دانم و قطعاً در صیانت از شخصیت، کرامت و حق و حقوقشان لحظه‌ای درنگ نمی‌کنم. فرمانده نیروی انتظامی یادآور شد: معاون حقوقی و امور مجلس ناجا و همچنین بازرسی کل نیروی انتظامی به این مسئله ورود پیدا کرده و موضوع در دست بررسی است.»

سردار محمدحسین حمیدی، رئیس پلیس راهور تهران هم در واکنش به پیگیری ماجرا در دفاع از سرباز وظیفه گفت: «کار سرباز ما کاملاً درست و برگرفته از قانون بود و سرباز نباید به خودرویی که فاقد مجوز بود اجازه تردد در خط ویژه می‌داد. مستنداتی درباره برخورد فیزیکی نماینده با سرباز پلیس راهور داریم که کاملاً کفایت می‌کند و باید ببینیم مرجع قضایی در این رابطه چه تصمیم‌گیری‌ای خواهد کرد. مستندات خود را نیز در این رابطه به مرجع قضایی ارسال کرده‌ایم.»

رفتار مشابهی آذرماه امسال از سوی یکی از قضات دادگستری شهرستان بابل با یکی از سربازان وظیفه انجام شد. خوبی آن ماجرا این بود که قاضی خطارکار آن قدر جسارت داشت که به خاطر رفتار زننده‌ای که داشت از سرباز و مردم عذرخواهی کند. هر چند اعلام شده که پرونده از جنبه عمومی بررسی می‌شود، اما هنوز رأی قضایی در این باره یا صادر نشده یا به افکار عمومی اعلام نشده است. از آنجا که نسیان اینگونه حوادث به بخشی از حافظه اجتماعی تبدیل شده، امید است برای یکبار هم که شده با نماینده خطاکار برخوردی شایسته صورت گیرد تا شاید برای خودش و دیگران مایه عبرت باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار