کد خبر: 1038873
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰
پس از ابطال مصوبه اعطای دو پایه تشویقی به ۱۱ مدیر نفتی توسط هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، وزارت نفت بلافاصله دست به کار شده و در حال تهیه مصوبه دیگری است تا تشویقی‌های بی‌ضابطه را در قالبی همه‌گیرتر به ۱۱ مدیر نفتی بازگرداند.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: به گزارش فارس، در روز‌های ابتدایی شیوع کرونا در بهمن ماه سال گذشته، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانى با استناد به برخی مفاد مجموعه مقررات اداری و استخدامی وزارت نفت و سایر قوانین موجود در این حوزه، اعطای دو پایه تشویقی مادام‌العمر برای ۱۱ نفر از مدیران کل و مدیران شرکت ملی نفت ایران را تصویب کرد که این موضوع به تأیید وزیر نفت نیز رسید. جزئیات مربوط به این مصوبه و مدیران مشمول دو پایه تشویقی، آورده شده است. موضوع اعطای دو پایه تشویقی به گرید سازمانی ۱۱ مدیر نفتی مورد اعتراض کارمندان صنعت نفت قرار گرفت، زیرا این مدیران بدون طی کردن مراحل قانونی و سازمانی در حال دریافت این دو پایه تشویقی مادام‌العمر بودند. سرانجام با پیگیری‌های سازمان بازرسی کل کشور در خصوص لغو مصوبه «اعطای دو پایه تشویقی» به ۱۱ نفر از مدیران کل وزارت نفت و مدیران شرکت ملی نفت ایران، این مصوبه در جلسه ۱۴۲ شورای اداری و استخدامی نفت مورخ ۲۰ /۱۱ /۹۹ به اتفاق آرا ملغی شد.

یک منبع آگاه می‌گوید: «مصوبه جدید وزارت نفت، معروف به مصوبه کمیسیون ماده ۳۹ بوده و دارای امضای پنج معاون وزیر و خود وزیر نفت است. یکی از امضا‌های کلیدی در این مصوبات، مربوط به امضای نماینده دولت یا رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور است که تاکنون از امضای این مصوبه امتناع کرده‌اند، اما وزارت نفتی‌ها معتقدند امتناع نماینده دولت مانعی برای اجرای مصوبه محسوب نمی‌شود، چراکه مصوبه دارای رأی اکثریت است.» در حالی شاهد اصرار وزارت نفت برای اعطای دو پایه تشویقی غیرقانونی به ۱۱ مدیر نفتی و ابطال آن توسط سازمان بازرسی کل کشور هستیم که اتفاقاً بیژن زنگنه، وزیر نفت روز گذشته در آیین اعطای گواهینامه‌های صلاحیت‌های حرفه‌ای مرکز صنعت نفت گفت: «اگر انسان‌های توسعه نیافته در صنعت نفت حضور داشته باشند، نه اینکه پالایشگاه ساخته نشود یا خط لوله کشیده نشود بلکه توسعه اتفاق نمی‌افتد. در صنعت نفت قرار نیست صرف پسر خوب یا دختر خوب بودن ملاکی برای تعیین مدیران باشد.»
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
0
0
معنی قدرت برای اداره جامعه به چه معناست ؟... اساتید دانشگاه توضیح دهند ... آیا هر فرد صرف نظر از آنکه بر اساس شایستگی و گذراندن سلسله مراتب مدیریتی و یا بصورت سفارشی ؛ در جایگاه فعلی خود نصب شده ؛ آیا آنقدر آزاد است که بدون در نظر گرفتن منافع ملی و اجتماعی ... بر اساس سلیقه یا خواسته شخصی خود هر کاری که میخواهد انجام دهد ؟ و هیچ مانع قانونی و حقوقی را در مقابل خود نبیند ؟! همه انسانها در جامعه با هر عقیده و ظاهر و سلیقه و دین و... آزاد و محترمند اما هرگز حق ندارند از منافع ملی عبور کنند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار