کد خبر: 1039404
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۸
استاندار اردبیل:
استاندار اردبیل گفت: توسعه صنایع تبدیلی در استان اردبیل در سال‌های اخیر جهش چهار برابری داشته است که این ظرفیت به یک میلیون و 900 هزار تن رسیده است.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، اکبر بهنام‌جو در جلسه شورای گفت‌و گوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی اردبیل اظهار کرد: در حوزه تکمیل پایاب و شبکه سدها اقدامات خوبی در استان شروع شده به طوریکه پایاب سد خداآفرین با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد تومان آماده بهره‌برداری است.

وی به تکمیل پایاب سد احمدبیگلو و افتتاح سد عمارت و پایاب آن در سال آینده اشاره کرد و گفت:‌ با تأمین اعتبار بانک‌های عامل پایاب سد سبلان با 60 میلیارد تومان و سد گیوی با 250 میلیارد تومان در حال اجراست تا به دغدغه و خواسته کشاورزان منطقه پاسخی مناسب داده شود.

استاندار اردبیل در مورد توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی تصریح کرد: در این بخش که با ارزش افزوده بیشتری همراه است، از سال 92 تاکنون ظرفیت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی به خوبی اتفاق افتاده و در دو سال آینده ما در این بخش به نقطه‌ای خواهیم رسید تا هیچ وابستگی و نیازی را احساس نکنیم.

بهنام‌جو افزود: در سال 92 ظرفیت صنایع تبدیلی استان 550 هزار تن بوده که هم اکنون با رشد چهار برابری این ظرفیت به یک میلیون و 900 هزار تن رسیده است.

وی به ضرورت احداث انبار و سردخانه‌های استاندارد اشاره کرد و ادامه داد: در بحث سیب‌زمینی ما به 400 هزار تن صنایع تبدیلی در استان نیازمند هستیم که با صدور مجوزهای انجام شده در دو سال آینده می‌توانیم پاسخگوی تولیدات استان در بخش صنایع تبدیلی و فرآوری باشیم.

بهنام‌جو در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در بحث کشتار مرغ دو برابر ظرفیت تولید استان ما با تلاش و کوشش فعالان این عرصه در تأمین گوشت سفید مورد نیاز هستیم و در بخش عسل نیز تولیدات استان شش هزار و 500 تن است که صنایع تبدیلی در این بخش کامل بوده اما به برندسازی و بسته‌بندی مناسب نیازمندیم.

وی نیاز استان را به خوراک دام یک میلیون تن اعلام کرد و گفت: 600 هزار تن ما در این بخش کمبود داریم و نابسامانی‌های بازار مرغ نیز از همین جاست که ضرورت دارد در این بخش توجهی جدی به تأمین نیاز استان شود.

بهنام‌جو به مازاد تولید شیر در استان و ضرورت احداث واحدهای فرآوری در این بخش اشاره کرد و افزود: در حوزه بادام زمینی و همچنین شیلات با کمبود صنایع تبدیلی روبه‌رو هستیم اما در بحث گوجه فرنگی ظرفیت بهینه‌ای را در حوزه صنایع فرآوری با ارزش افزوده بیشتر اتفاق افتاده است.

استاندار اردبیل در ادامه با حمایت از سرمایه‌گذاران بخش صنایع تبدیلی کشاورزی در استان خاطر نشان کرد: امیدواریم با همراهی بانک‌های عامل و همچنین تسهیل در صدور مجوزها، در کنار فعالیت واحدهای راکد،‌ چرخه تولید روزافزون را برای کارآفرینان جدید شاهد باشیم.

وی همچنین ضرورت تکمیل سند آمایش استان را در جهت شناسایی مکان‌های مناسب برای راه‌اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی یادآور شد و اضافه کرد:‌ در این زمینه باید یک نگاه کارشناسی و دقیقی انجام شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر